Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Пиріг з капустою і консервованою рибою

Пиріг з капустою і консервованою рибою

21-06-2015, 11:56
717
Пиріг з капустою і консервованою рибою
Буває так, що заздалегідь нічого не приготовано, а треба швидко нагодувати 3-5 чоловік, домашніх або несподівано гостей. У такій ситуації нескладно досить швидко, що називається, на швидку руку, спекти простий, але смачний пиріг з капустою і консервованою рибою. Постараємося вибрати рибні консерви посмачніше. Для начинки пирога з капустою і рибою найбільше підходять консерви з лососевих (ну, або інші якісні рибні консерви у власному соку). Для приготування пирога використовуємо готове дріжджове або листкове тісто , яке зазвичай продається в будинкових кухнях і продуктових магазинах, або домашнє тісто.

Смачний пиріг з рибою і квашеною капустою


Інгредієнти:

  • пшеничне борошно якісна – 2 склянки;

  • молоко – 1 стакан;

  • цукор – 1 ч. ложка;

  • дріжджі сухі – 1 пакетик;

  • яйце куряче – 1 шт.


  • Для начинки:

  • лосось консервований – 1-2 банки;

  • рис зварений – 1 склянка;

  • брокколі – 200 г;

  • яйце куряче – 1 шт.;

  • зелень.


  • Приготування
    У ледь теплому молоці (або воді) розводимо дріжджі, цукор і 2 ст. ложки борошна, поміщаємо опару в тепле місце хвилин на 20. Змішуємо в робочій мисці підійшла опару з просіяним борошном і яйцем. Ретельно промешиваем тісто (можна міксером зі спіральною насадкою). Тісто ставимо в тепло на півгодини, після чого обминаємо і промешиваем змазаними маслом руками, повторюємо цикл. Після другого обминания можна будувати пиріг.
    Бланшируем капусту брокколі, тобто розбираємо її на дуже дрібні качанчики (можна порубати ножем) і заливаємо крутим окропом, через 8 хвилин воду зливаємо. Розминаємо консервований лосось виделкою і змішуємо зі звареним рисом, бланшированою капустою брокколі, сирим яйцем і рубаною зеленню. Можна злегка приправити суміш меленими спеціями.
    Розкачуємо з тіста круглу або прямокутну не надто тонку підкладку, яку викладаємо на лист, змащений жиром.
    Пиріг з капустою і консервованою рибою
    Скачуємо тісто тонкої «ковбаскою» і робимо бортик, який скріплюємо з підкладкою. Викладаємо начинку. Виконуємо з тіста «ґрати». Випікаємо пиріг протягом 35-50 хвилин (орієнтуйтеся за кольором і видом тіста). Перед розрізанням нехай пиріг охолоне протягом 15-20 хвилин. Подавайте пиріг з рибою і квашеною капустою до вусі або рибного бульйону.
    Якщо ж ви вирішили пекти пиріг з капустою і консервованою рибою з листкового тіста найкраще буде зробити його у формі приплюснутого рулету.
    Готові гарячі пироги можна промащувати розтопленим вершковим маслом або яєчним білком або жовтком.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Відкритий пиріг з рибою
    Відкритий пиріг з рибою
    Дуже смачний, красивий і багатий виходить пиріг з червоною рибою. Ідеальний для урочистого столу і посиденьок великою дружною компанією. Пропонуємо
    Пиріг з консервованою рибою
    Пиріг з консервованою рибою
    Пиріг з консервованою рибою готується швидко і просто, але результат буде шикарний. Компонентів в нього входить дуже мало, що дозволить зберегти ваш
    Пиріг з ковбасою
    Пиріг з ковбасою
    Пиріг з ковбасою - це відмінний варіант страви на швидку руку, особливо, якщо несподівано прийшли гості. Його можна приготувати з тих продуктів, що є
    Пиріг з капустою і рибою
    Пиріг з капустою і рибою
    Пиріг з капустою і рибою - це традиційна випічка багатьох народів світу. І в нашій статті ми зібрали прості, але в теж час оригінальні рецепти цього
    Пиріг з горбушею
    Пиріг з горбушею
    Горбуша - смачна промислова риба. З неї виходить чудова начинка для пиріжків та пирогів. І сьогодні ми розберемо кілька простих рецептів створення
    Дріжджовий пиріг з брусницею - рецепт
    Дріжджовий пиріг з брусницею - рецепт
    Якщо ви заготовили на зиму достатню кількість такої корисної ягоди, як брусниця, то в зимово-весняний період можете побалувати домашніх таким