Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Заливний пиріг з рибою

Заливний пиріг з рибою

21-03-2015, 18:04
1 065
Заливний пиріг з рибою
Всі ми любимо гарячі, смачні пироги і готові ласувати ними хоч кожен день, але ось витрачати багато часу на їх приготування зовсім не хочеться. Тому, щоб не позбавляти себе задоволення, спробуйте приготувати рибний заливний пиріг, і зрозумієте, що на це не потрібно багато часу і сил.

Принадність цього пирога не тільки в тому, що немає потреби замішувати тісто, але і в тому, що в якості начинки підійде як свіжа, так і будь-яка консервована риба.

Заливний пиріг з сайрою



Отже, якщо ви чекаєте гостей, або ж до вечері залишається зовсім небагато часу, а ви не знаєте, що вигадати, щоб він вийшов і смачним і ситним, кращим рішенням проблеми стане заливний пиріг з консервою.

Інгредієнти:

Для тіста:


  • майонез - 200 г;

  • яйця - 2 шт.;

  • борошно - 8 ст. ложок;

  • вода кип'ячена - півсклянки;

  • рослинне масло.



  • Для начинки:


  • сайра консервована - 2 банки

  • цибуля - 2 шт.



  • Приготування

    Яйця збити, змішати з майонезом і додати води. Потім потроху додавати борошно і перемішати. У тесту повинна бути консистенція густої сметани. При необхідності додайте ще води або борошна.

    Тепер обсмажте цибулю, щоб він став золотистим. Рибу розімніть виделкою і перемішати із смаженою цибулею. Змастіть форму для запікання олією і вилийте в неї частину тіста. Зверху викладіть начинку і залийте другою половиною тіста.

    Нагрійте духовку і випікайте заливний пиріг з рибою півгодини. Подавайте до столу теплим, при бажанні з кошторисною.

    Врахуйте, що можна приготувати заливний пиріг з будь-якими рибними консервами на ваш смак, а не тільки з сайрою.

    Заливний пиріг з сьомгою


    Якщо ви віддаєте перевагу свіжій рибі і маєте часом для приготування пирога, то начинкою може послужити смачна і корисна сьомга.

    Інгредієнти:

    Для тіста:


  • яйце - 3-4 шт.;

  • майонез - 200 г;

  • сметана - 200 г;

  • розпушувач - 1 ч. ложка;

  • борошно - 3/4 ст.;

  • сіль, спеції.



  • Для начинки:


  • сьомга свіжа - 400-500 г;

  • петрушка;

  • цибуля порей або ріпчаста) - 1 шт.;

  • сіль, спеції;
  • Заливний пиріг з рибою

  • рослинне масло.



  • Приготування

    Цибулю обсмажте, і коли він буде практично готовий, додайте петрушку і обсмажте разом ще кілька хвилин. Потім сьомгу наріжте невеликими шматочками і в окремій сковороді обсмажте до готовності. Яйця збийте з сіллю, а потім перемішайте з майонезом і сметаною. Продовжуючи збивати, додайте розпушувач і борошно.
    Тепер змастіть форму маслом, вилийте половину тіста, викладіть начинку, а потім вилийте другу половину. Розігрійте духовку до 180 градусів і печіть пиріг 35-40 хвилин.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Сирні коржики за 5 хвилин
    Сирні коржики за 5 хвилин
    Хочете здивувати всіх незвичайним сніданком? Спеките домочадцям сирні коржики - вони їм точно сподобаються. Подавати їх можна і в гарячому, і в
    Заливний пиріг з капустою
    Заливний пиріг з капустою
    Заливний пиріг - це смачне і ніжне блюдо, яке отримало свою назву завдяки рідкого тесту, яким буквально заливають начинку. Вона може бути з чого
    Заливний пиріг з грибами
    Заливний пиріг з грибами
    Якщо ви хочете у вихідні дні побалувати себе і рідних чим-небудь смачним і оригінальним, тоді пропонуємо вам зробити заливний пиріг з грибами.
    Пиріг з замороженої малиною
    Пиріг з замороженої малиною
    Коли хочеться зробити смачний десерт до чаю, а свіжих фруктів у вас немає, варто згадати про рецепт пирога з замороженої малиною. Готувати його дуже