Заливний пиріг з рибою
Всі ми любимо гарячі, смачні пироги і готові ласувати ними хоч кожен день, але ось витрачати багато часу на їх приготування зовсім не хочеться. Тому, щоб не позбавляти себе задоволення, спробуйте приготувати рибний заливний пиріг, і зрозумієте, що на це не потрібно багато часу і сил.
Принадність цього пирога не тільки в тому, що немає потреби замішувати тісто, але і в тому, що в якості начинки підійде як свіжа, так і будь-яка консервована риба.
Отже, якщо ви чекаєте гостей, або ж до вечері залишається зовсім небагато часу, а ви не знаєте, що вигадати, щоб він вийшов і смачним і ситним, кращим рішенням проблеми стане заливний пиріг з консервою.
Інгредієнти:
Для тіста:
майонез - 200 г;
яйця - 2 шт.;
борошно - 8 ст. ложок;
вода кип'ячена - півсклянки;
рослинне масло.
Для начинки:
сайра консервована - 2 банки
цибуля - 2 шт.
Приготування
Яйця збити, змішати з майонезом і додати води. Потім потроху додавати борошно і перемішати. У тесту повинна бути консистенція густої сметани. При необхідності додайте ще води або борошна.
Тепер обсмажте цибулю, щоб він став золотистим. Рибу розімніть виделкою і перемішати із смаженою цибулею. Змастіть форму для запікання олією і вилийте в неї частину тіста. Зверху викладіть начинку і залийте другою половиною тіста.
Нагрійте духовку і випікайте заливний пиріг з рибою півгодини. Подавайте до столу теплим, при бажанні з кошторисною.
Врахуйте, що можна приготувати заливний пиріг з будь-якими рибними консервами на ваш смак, а не тільки з сайрою.
Якщо ви віддаєте перевагу свіжій рибі і маєте часом для приготування пирога, то начинкою може послужити смачна і корисна сьомга.
Інгредієнти:
Для тіста:
яйце - 3-4 шт.;
майонез - 200 г;
сметана - 200 г;
розпушувач - 1 ч. ложка;
борошно - 3/4 ст.;
сіль, спеції.
Для начинки:
сьомга свіжа - 400-500 г;
петрушка;
цибуля порей або ріпчаста) - 1 шт.;
сіль, спеції;
рослинне масло.
Приготування
Цибулю обсмажте, і коли він буде практично готовий, додайте петрушку і обсмажте разом ще кілька хвилин. Потім сьомгу наріжте невеликими шматочками і в окремій сковороді обсмажте до готовності. Яйця збийте з сіллю, а потім перемішайте з майонезом і сметаною. Продовжуючи збивати, додайте розпушувач і борошно.
Тепер змастіть форму маслом, вилийте половину тіста, викладіть начинку, а потім вилийте другу половину. Розігрійте духовку до 180 градусів і печіть пиріг 35-40 хвилин.
Принадність цього пирога не тільки в тому, що немає потреби замішувати тісто, але і в тому, що в якості начинки підійде як свіжа, так і будь-яка консервована риба.
Заливний пиріг з сайрою
Отже, якщо ви чекаєте гостей, або ж до вечері залишається зовсім небагато часу, а ви не знаєте, що вигадати, щоб він вийшов і смачним і ситним, кращим рішенням проблеми стане заливний пиріг з консервою.
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Яйця збити, змішати з майонезом і додати води. Потім потроху додавати борошно і перемішати. У тесту повинна бути консистенція густої сметани. При необхідності додайте ще води або борошна.
Тепер обсмажте цибулю, щоб він став золотистим. Рибу розімніть виделкою і перемішати із смаженою цибулею. Змастіть форму для запікання олією і вилийте в неї частину тіста. Зверху викладіть начинку і залийте другою половиною тіста.
Нагрійте духовку і випікайте заливний пиріг з рибою півгодини. Подавайте до столу теплим, при бажанні з кошторисною.
Врахуйте, що можна приготувати заливний пиріг з будь-якими рибними консервами на ваш смак, а не тільки з сайрою.
Заливний пиріг з сьомгою
Якщо ви віддаєте перевагу свіжій рибі і маєте часом для приготування пирога, то начинкою може послужити смачна і корисна сьомга.
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Цибулю обсмажте, і коли він буде практично готовий, додайте петрушку і обсмажте разом ще кілька хвилин. Потім сьомгу наріжте невеликими шматочками і в окремій сковороді обсмажте до готовності. Яйця збийте з сіллю, а потім перемішайте з майонезом і сметаною. Продовжуючи збивати, додайте розпушувач і борошно.
Тепер змастіть форму маслом, вилийте половину тіста, викладіть начинку, а потім вилийте другу половину. Розігрійте духовку до 180 градусів і печіть пиріг 35-40 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Сирні коржики за 5 хвилин
Хочете здивувати всіх незвичайним сніданком? Спеките домочадцям сирні коржики - вони їм точно сподобаються. Подавати їх можна і в гарячому, і в
Заливний пиріг з капустою
Заливний пиріг - це смачне і ніжне блюдо, яке отримало свою назву завдяки рідкого тесту, яким буквально заливають начинку. Вона може бути з чого
Заливний пиріг з грибами
Якщо ви хочете у вихідні дні побалувати себе і рідних чим-небудь смачним і оригінальним, тоді пропонуємо вам зробити заливний пиріг з грибами.
Пиріг з замороженої малиною
Коли хочеться зробити смачний десерт до чаю, а свіжих фруктів у вас немає, варто згадати про рецепт пирога з замороженої малиною. Готувати його дуже