Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Пиріг з рибою в мультиварці

Пиріг з рибою в мультиварці

21-06-2015, 16:05
1 072
Пиріг з рибою в мультиварці
Якщо ви любите рибу і ніколи не відмовляєтеся від випічки, то пиріг з рибою напевно доведеться вам до душі. Та і ваші домочадці або гості теж залишаться задоволені.
При наявності мультиварки і баночки рибних консервів в засіках, можна легко приготувати швидкий пиріг з консервованою рибою в мультиварці. А зараз ми розповімо, як це зробити.

Пиріг з консервованою рибою і рисом


Інгредієнти:

  • консерви рибні – 1 банка;

  • рис – 150 г;

  • ріпчаста цибуля – 100 г;

  • борошно – 400 г;

  • кефір – 250 г;

  • майонез – 100 г;

  • яйця – 2 шт.;

  • розпушувач – 10 г;

  • цукровий пісок – 20 г;

  • масло вершкове – 60 г;

  • сіль – 9 р.


  • Приготування
    Щоб приготувати тісто, кефір, майонез і яйця збиваємо, додаємо цукор, сіль, борошно і розпушувач і ретельно перемішуємо до консистенції негустий сметани.
    Для начинки, відварюємо рис до напівготовності, консервовану рибу розминаємо виделкою, нарізаємо цибулю. Всі інгредієнти змішуємо.
    Добре змащуємо чашу мультиварки вершковим маслом. Потім виливаємо в неї половину тіста (трохи більше), розкладаємо начинку так, щоб від країв залишалося приблизно два сантиметри. Заливаємо все рештою тестом і печемо наш пиріг в режимі «Випічка» протягом години. Потім перевертаємо блюдо і запікаємо ще приблизно п'ятнадцять хвилин.
    Ось рідкий пиріг з рибою і рисом в мультиварці готовий. При бажанні рис можна замінити вареним яйцем (три штуки). Буде теж дуже смачно.

    Рецепт пирога з рибою і сиром в мультиварці


    Інгредієнти:

  • філе сьомги свіжої або слабосоленої – 125 г;

  • твердий пікантний сир – 60 г;

  • зелень кропу і петрушки – за смаком;

  • борошно – 200 г;

  • сметана – 100 г;

  • майонез – 100 г;

  • яйця – 2 шт.;

  • розпушувач – 10 г;

  • масло вершкове – 60 г;

  • сіль – за смаком


  • Приготування
    Змішуємо сметану, майонез, яйця і сіль і добре збиваємо. Потім поступово підсипаємо борошно і перемішуємо до консистенції тіста трохи густіше, ніж на оладки.
    Нарізану рибу, тертий сир і січену зелень додаємо до тіста і ретельно перемішуємо. Готову масу перекладаємо в змащену маслом чашу мультиварки, вибираємо режим «Випічка» і випікаємо протягом години. Потім перевертаємо пиріг за допомогою іншої чашки або тарілки і залишаємо запікатися з іншого боку ще 15 хвилин. Готовність перевіряємо зубочисткою.

    Пиріг з рибою і картоплею в мультиварці


    Інгредієнти:

  • рибне філе – 125 г;

  • варене яйце – 1 шт.;

  • картопля – 250 г;

  • зелень кропу – за смаком;

  • листкове бездріжджове тісто – 500 г ;

  • масло вершкове – 60 г;

  • сіль – за смаком.
  • Пиріг з рибою в мультиварці


    Приготування
    Нарізаємо рибу, варене яйце, кріп і очищений картопля. Розморожуємо тісто, ділимо на дві частини і розкочуємо. Викладаємо у змащену вершковим маслом чашу мультиварки, спочатку перший корж тіста, потім начинку з риби, яйця і кропу, потім картоплю. Накриваємо все другим коржем і запечатуємо краю. Випікаємо рибний пиріг в режимі «Випічка» близько години. Потім перевертаємо з допомогою тарілки на іншу сторону і запікаємо ще 15 хвилин. Ось таке різноманіття рецептів рибних пирогів. Готуємо, їмо і насолоджуємося!
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Філе риби в мультиварці
    Філе риби в мультиварці
    Обов'язково включіть в свій раціон смачну і корисну рибу. У цій статті ми пропонуємо вам рецепти ніжного філе риби в мультиварці. Це не тільки
    Пиріг з цибулею та яйцем в мультиварці
    Пиріг з цибулею та яйцем в мультиварці
    По цьому рецепту пиріг з цибулею і яйцем виходить повітряним і ароматним, до того ж, процес приготування займе у вас мінімум часу: тісто і начинка
    Пиріг з консервованою рибою
    Пиріг з консервованою рибою
    Пиріг з консервованою рибою готується швидко і просто, але результат буде шикарний. Компонентів в нього входить дуже мало, що дозволить зберегти ваш
    Пиріг з червоною рибою
    Пиріг з червоною рибою
    Для приготування рибного пирога по наступним рецептами можна використовувати філе будь-якої риби, м'ясо якої не містить кісток, але найбільш смачним
    Пиріг з яйцями і зеленим цибулею
    Пиріг з яйцями і зеленим цибулею
    У сезон свіжої зелені пропонуємо приготувати не тільки смачний, але і корисний пиріг з зеленою цибулею і яйцями. Дуже смачно подавати замість хліба
    Пиріг з рисом і рибою
    Пиріг з рисом і рибою
    Рибні пироги були популярні ще з часів знаменитих розтягаїв, проте з часом господині придумали додавати у випічку рис і картоплю щоб зробити страву