Пиріг з рибою в мультиварці
Якщо ви любите рибу і ніколи не відмовляєтеся від випічки, то пиріг з рибою напевно доведеться вам до душі. Та і ваші домочадці або гості теж залишаться задоволені.
При наявності мультиварки і баночки рибних консервів в засіках, можна легко приготувати швидкий пиріг з консервованою рибою в мультиварці. А зараз ми розповімо, як це зробити.
Інгредієнти:
консерви рибні – 1 банка;
рис – 150 г;
ріпчаста цибуля – 100 г;
борошно – 400 г;
кефір – 250 г;
майонез – 100 г;
яйця – 2 шт.;
розпушувач – 10 г;
цукровий пісок – 20 г;
масло вершкове – 60 г;
сіль – 9 р.
Приготування
Щоб приготувати тісто, кефір, майонез і яйця збиваємо, додаємо цукор, сіль, борошно і розпушувач і ретельно перемішуємо до консистенції негустий сметани.
Для начинки, відварюємо рис до напівготовності, консервовану рибу розминаємо виделкою, нарізаємо цибулю. Всі інгредієнти змішуємо.
Добре змащуємо чашу мультиварки вершковим маслом. Потім виливаємо в неї половину тіста (трохи більше), розкладаємо начинку так, щоб від країв залишалося приблизно два сантиметри. Заливаємо все рештою тестом і печемо наш пиріг в режимі «Випічка» протягом години. Потім перевертаємо блюдо і запікаємо ще приблизно п'ятнадцять хвилин.
Ось рідкий пиріг з рибою і рисом в мультиварці готовий. При бажанні рис можна замінити вареним яйцем (три штуки). Буде теж дуже смачно.
Інгредієнти:
філе сьомги свіжої або слабосоленої – 125 г;
твердий пікантний сир – 60 г;
зелень кропу і петрушки – за смаком;
борошно – 200 г;
сметана – 100 г;
майонез – 100 г;
яйця – 2 шт.;
розпушувач – 10 г;
масло вершкове – 60 г;
сіль – за смаком
Приготування
Змішуємо сметану, майонез, яйця і сіль і добре збиваємо. Потім поступово підсипаємо борошно і перемішуємо до консистенції тіста трохи густіше, ніж на оладки.
Нарізану рибу, тертий сир і січену зелень додаємо до тіста і ретельно перемішуємо. Готову масу перекладаємо в змащену маслом чашу мультиварки, вибираємо режим «Випічка» і випікаємо протягом години. Потім перевертаємо пиріг за допомогою іншої чашки або тарілки і залишаємо запікатися з іншого боку ще 15 хвилин. Готовність перевіряємо зубочисткою.
Інгредієнти:
рибне філе – 125 г;
варене яйце – 1 шт.;
картопля – 250 г;
зелень кропу – за смаком;
листкове бездріжджове тісто – 500 г ;
масло вершкове – 60 г;
сіль – за смаком.
Приготування
Нарізаємо рибу, варене яйце, кріп і очищений картопля. Розморожуємо тісто, ділимо на дві частини і розкочуємо. Викладаємо у змащену вершковим маслом чашу мультиварки, спочатку перший корж тіста, потім начинку з риби, яйця і кропу, потім картоплю. Накриваємо все другим коржем і запечатуємо краю. Випікаємо рибний пиріг в режимі «Випічка» близько години. Потім перевертаємо з допомогою тарілки на іншу сторону і запікаємо ще 15 хвилин. Ось таке різноманіття рецептів рибних пирогів. Готуємо, їмо і насолоджуємося!
При наявності мультиварки і баночки рибних консервів в засіках, можна легко приготувати швидкий пиріг з консервованою рибою в мультиварці. А зараз ми розповімо, як це зробити.
Пиріг з консервованою рибою і рисом
Інгредієнти:
Приготування
Щоб приготувати тісто, кефір, майонез і яйця збиваємо, додаємо цукор, сіль, борошно і розпушувач і ретельно перемішуємо до консистенції негустий сметани.
Для начинки, відварюємо рис до напівготовності, консервовану рибу розминаємо виделкою, нарізаємо цибулю. Всі інгредієнти змішуємо.
Добре змащуємо чашу мультиварки вершковим маслом. Потім виливаємо в неї половину тіста (трохи більше), розкладаємо начинку так, щоб від країв залишалося приблизно два сантиметри. Заливаємо все рештою тестом і печемо наш пиріг в режимі «Випічка» протягом години. Потім перевертаємо блюдо і запікаємо ще приблизно п'ятнадцять хвилин.
Ось рідкий пиріг з рибою і рисом в мультиварці готовий. При бажанні рис можна замінити вареним яйцем (три штуки). Буде теж дуже смачно.
Рецепт пирога з рибою і сиром в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Змішуємо сметану, майонез, яйця і сіль і добре збиваємо. Потім поступово підсипаємо борошно і перемішуємо до консистенції тіста трохи густіше, ніж на оладки.
Нарізану рибу, тертий сир і січену зелень додаємо до тіста і ретельно перемішуємо. Готову масу перекладаємо в змащену маслом чашу мультиварки, вибираємо режим «Випічка» і випікаємо протягом години. Потім перевертаємо пиріг за допомогою іншої чашки або тарілки і залишаємо запікатися з іншого боку ще 15 хвилин. Готовність перевіряємо зубочисткою.
Пиріг з рибою і картоплею в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Нарізаємо рибу, варене яйце, кріп і очищений картопля. Розморожуємо тісто, ділимо на дві частини і розкочуємо. Викладаємо у змащену вершковим маслом чашу мультиварки, спочатку перший корж тіста, потім начинку з риби, яйця і кропу, потім картоплю. Накриваємо все другим коржем і запечатуємо краю. Випікаємо рибний пиріг в режимі «Випічка» близько години. Потім перевертаємо з допомогою тарілки на іншу сторону і запікаємо ще 15 хвилин. Ось таке різноманіття рецептів рибних пирогів. Готуємо, їмо і насолоджуємося!
Рекомендуємо добрі рецепти
Філе риби в мультиварці
Обов'язково включіть в свій раціон смачну і корисну рибу. У цій статті ми пропонуємо вам рецепти ніжного філе риби в мультиварці. Це не тільки
Пиріг з цибулею та яйцем в мультиварці
По цьому рецепту пиріг з цибулею і яйцем виходить повітряним і ароматним, до того ж, процес приготування займе у вас мінімум часу: тісто і начинка
Пиріг з консервованою рибою
Пиріг з консервованою рибою готується швидко і просто, але результат буде шикарний. Компонентів в нього входить дуже мало, що дозволить зберегти ваш
Пиріг з червоною рибою
Для приготування рибного пирога по наступним рецептами можна використовувати філе будь-якої риби, м'ясо якої не містить кісток, але найбільш смачним
Пиріг з яйцями і зеленим цибулею
У сезон свіжої зелені пропонуємо приготувати не тільки смачний, але і корисний пиріг з зеленою цибулею і яйцями. Дуже смачно подавати замість хліба
Пиріг з рисом і рибою
Рибні пироги були популярні ще з часів знаменитих розтягаїв, проте з часом господині придумали додавати у випічку рис і картоплю щоб зробити страву