Пиріг з червоною рибою
Пирогів з рибою можна додати елегантності, погравши з різноманітністю їх складових і віддавши перевагу більш дорогим сортам риби і морепродуктів. У нижченаведених рецептах ми поділимося з вами відразу трьома різними, але простими способами приготування смачних пирогів з червоною рибою.
Інгредієнти:
тісто листкове бездріжджове ;
лосось - 550 г;
шпинат (свіжий або заморожений) - 320 г;
кедрові горішки - 15 г;
вершковий сир - 135 г;
яйце - 1 шт.
Приготування
Розморозивши і розкачати пласт тіста до товщини в півсантиметра, приступаємо до приготування начинки для пирога з червоною рибою. Кидаємо шпинат на сковороду з краплею розігрітого масла і чекаємо, поки всі листочки зів'януть, а волога з них випарується. Змішати шпинат з сиром і половину маси розподіляємо в центрі прямокутного шматка тіста. Зверху посипаємо шпинат кедровими горішками, викладаємо шматочки риби і накриваємо їх залишилися сирно-шпинатним міксом. Скріплюємо краю тесту і перевертаємо пиріг швом вниз, після чого змащуємо поверхню яйцем. Випікаємо пиріг з червоною рибою і сиром 35-40 хвилин при 190 градусах.
Інгредієнти:
яйця (великі) - 3 шт.;
борошно - 120 г;
розпушувач - 4 г;
нежирна сметана - 400 мл;
рибний фарш - 430 г;
порей - 90 г;
зелень.
Приготування
Змішуємо борошно з розпушувачем і додаємо до сухих інгредієнтів збиту сметану з яйцями. Викладаємо половину рідкого тіста в підготовлену форму і покриваємо шаром начинки з пасерованого порею і приправленого рибного фаршу. Трохи зелені в начинці також не буде зайвим. Заливаємо пиріг другою порцією тесту і ставимо в розігріту до чергових 180 градусів духовку на 35 хвилин. Якщо ви хочете зробити пиріг з червоною рибою в мультиварці, то виберіть режим «Випічка» на 50 хвилин.
Інгредієнти:
пісочне тісто ;
сметана - 120 мл;
хрін - 4 г;
лимонний сік - 5 мл;
каперси - 6-8 шт.;
яєчні жовтки - 3 шт.;
копчена сьомга - 200 р.
Приготування
Розкочуємо пласт пісочного тіста, нарізаємо його і викладаємо в невеликі формочки, покриваючи їхньої стінки і дно. Поміщаємо основи з пісочного тіста в розігріту до 190 градусів духовку на 6-7 хвилин.
Сметану збиваємо з яйцями і хріном, додаємо подрібнені каперси і сік лимона разом з шматочками копченої риби. Наповнюємо начинкою тарталетки і знову поміщаємо їх у духовку ще на 20 хвилин.
Листковий пиріг з червоною рибою
Інгредієнти:
Приготування
Розморозивши і розкачати пласт тіста до товщини в півсантиметра, приступаємо до приготування начинки для пирога з червоною рибою. Кидаємо шпинат на сковороду з краплею розігрітого масла і чекаємо, поки всі листочки зів'януть, а волога з них випарується. Змішати шпинат з сиром і половину маси розподіляємо в центрі прямокутного шматка тіста. Зверху посипаємо шпинат кедровими горішками, викладаємо шматочки риби і накриваємо їх залишилися сирно-шпинатним міксом. Скріплюємо краю тесту і перевертаємо пиріг швом вниз, після чого змащуємо поверхню яйцем. Випікаємо пиріг з червоною рибою і сиром 35-40 хвилин при 190 градусах.
Заливний пиріг з фаршем червоної риби
Інгредієнти:
Приготування
Змішуємо борошно з розпушувачем і додаємо до сухих інгредієнтів збиту сметану з яйцями. Викладаємо половину рідкого тіста в підготовлену форму і покриваємо шаром начинки з пасерованого порею і приправленого рибного фаршу. Трохи зелені в начинці також не буде зайвим. Заливаємо пиріг другою порцією тесту і ставимо в розігріту до чергових 180 градусів духовку на 35 хвилин. Якщо ви хочете зробити пиріг з червоною рибою в мультиварці, то виберіть режим «Випічка» на 50 хвилин.
Відкритий пиріг з червоною рибою
Інгредієнти:
Приготування
Розкочуємо пласт пісочного тіста, нарізаємо його і викладаємо в невеликі формочки, покриваючи їхньої стінки і дно. Поміщаємо основи з пісочного тіста в розігріту до 190 градусів духовку на 6-7 хвилин.
Сметану збиваємо з яйцями і хріном, додаємо подрібнені каперси і сік лимона разом з шматочками копченої риби. Наповнюємо начинкою тарталетки і знову поміщаємо їх у духовку ще на 20 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти
Пиріг з рибою в мультиварці
Для тих хто любить щільно і швидко поїсти, випічка в мультиварці це кращий вибір. Рекомендуємо приготувати рибний пиріг з нашим рецептом. Він
Відкритий пиріг з рибою
Дуже смачний, красивий і багатий виходить пиріг з червоною рибою. Ідеальний для урочистого столу і посиденьок великою дружною компанією. Пропонуємо
М'ясний пиріг в духовці - рецепт
М'ясний пиріг - завжди виграшний варіант ситної і смачної випічки, яка стане чудовим частуванням для всієї родини. Приготувати м'ясний пиріг можна
Заливний пиріг з рибою
Якщо вам хочеться чого-небудь калача, але не солодкого, зверніть свою увагу на заливний пиріг з рибою. Це страва з кожним днем стає все більш
Рулет з червоною рибою
Рулет з червоної риби - оригінальна закуска для святкового або фуршетного столу. Таке цікаве і смачне блюдо, ми впевнені, нікого з гостей не залишить
Пиріг з червоною смородиною
Пиріг з червоною смородиною - приголомшливий десерт, який можна готувати кожен день, особливо зараз, в пору ягід і фруктів. Якщо вам потрібен