М'ясний пиріг в духовці - рецепт

Про те, як приготувати м'ясний пиріг ми розповімо далі.
Рецепт м'ясного пирога з фаршем
Інгредієнти:
Приготування
Розігрів духовку до 150°С, беремося за приготування м'ясної начинки. Розігріваємо оливкову олію і пасеруємо на ньому цибулю 2-3 хвилини, після чого додаємо до засмажки фарш і чекаємо, поки він схопиться. Посипаємо вміст сковороди борошном, перемішуємо, заправляємо і заливаємо м'ясним бульйоном з додаванням класичного соусу вустер. Накриваємо посуд, розміщуємо її в духовці і чекаємо годину. За цей час м'ясна начинка перетвориться в густий і насичений соус, до якого необхідно додати нарізану картоплю і залишити ще на годину при тій же температурі.
Начинку для м'ясного пирога з картоплею перекладаємо у форму для випікання, накриваємо шаром розкатаного пісочного тіста і змащуємо пиріг збитим яйцем.
Класичний британський м'ясний пиріг буде готовий через 25-35 хвилин проведених при 200°С.
Відкритий м'ясний пиріг c фаршем
Інгредієнти:
Приготування
Покриваємо дно і стінки 22-см форми для випічки розкатаним пісочним тістом. Наколюємо тісто виделкою, покриваємо пергаментом і засипаємо будь-яку крупу, яка допоможе основі не здуватися при випіканні. Ставимо пісочне тісто на 20 хвилин у розігріту до 190°С духовку. Прибираємо папір і крупу і даємо тісту пропектися ще хвилин 7.
Поки тісто в духовці, обсмажуємо м'ясний фарш з додаванням горіхів і спецій хвилин 10. Змішуємо м'ясну начинку зі свіжою зеленню, парою яєць, викладаємо в основу з пісочного тіста і вбиваємо яйця, що залишилися зверху. Ставимо пиріг з м'ясним фаршем в духовку на 15 хвилин.
М'ясний пиріг на кефірі - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Змішуємо борошно з розпушувачем, додаємо солі з цукром за смаком, а слідом вливаємо кефір і збиті яйця.
Виливаємо половину тіста у форму і покриваємо її начинкою, приготовленої з обсмаженого м'яса з цибулею, змішаного з зеленню. Заливаємо начинку тістом, що залишилося і готуємо пиріг 40 хвилин при 180°С.
М'ясний пиріг з листкового тіста в духовці - рецепт
Інгредієнти:

Приготування
На оливковій олії обсмажуємо м'ясний фарш разом з подрібненим білим цибулею, не забувши приправити за смаком і додати мускатний горіх. Коли м'ясо буде готове, остудіть його 7-10 хвилин, а потім розподіліть по тонко раскатанному тесту як можна більш рівномірно. Посипте м'ясо раскрошенной фетою, додайте вершкового масла і скрутіть тісто з начинкою в рулет. Викладаємо Рулет «равликом» в підготовлену форму для випікання і ставимо в розігріту до 180°С духовку. Листковий м'ясний пиріг буде готовий через 40 хвилин.
Рекомендуємо добрі рецепти

Картопля з фаршем в духовці
Саме універсальне поєднання продуктів для основного блюда - картопля і м'ясо. Існує велика кількість рецептів саме з цими інгредієнтами. Ми додамо ще

Пиріг з м'ясом, рецепт
Один з найпопулярніших пирогов у світі - пиріг з м'ясом. Він красивий, ситний, шалено смачний. Звичайно, щоб приготувати цю страву вам доведеться

Пиріг-перевертиш з фаршем
Пироги-перевертні можуть бути не тільки десертними, начебто яблучного татена, але і досить поживними - м'ясними. І сьогодні ми розповімо, як

Пиріг з фаршем і картоплею
Пироги з картоплею та м'ясним фаршем виходять дуже смачними і поживними. Така страва може стати повноцінним вечерею, а може навіть святковим пирогом.

Капустяний пиріг рецепт
Ситний, ароматний капустяний пиріг - традиційне російське блюдо, чудово підійде до обіду або просто до чаю. Такий пиріг готувати досить просто,