Пиріг з м'ясом, рецепт

Відкритий пиріг з м'ясом
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Беремо картоплю чистимо, дрібно ріжемо і відварюємо в злегка підсоленій воді. Потім зливаємо воду і добре розминаємо картоплю виделкою. Додаємо яйце, масло і гарненько все перемішуємо. Акуратно додаємо борошно і замішуємо тісто для пирога. Викладаємо його в роз'ємну форму для випічки і робимо бортики, відправляємо в морозилку. Поки тісто застигає і набуває форму, ми з вами займемося приготуванням начинки. Нарізаємо болгарський перець і злегка обсмажуємо на сковороді.
Цибулю чистимо, подрібнюємо, обсмажуємо на окремій сковороді, додаємо м'ясний фарш і гарненько перемішуємо. Кладемо перець і дрібно порізаний помідор і обсмажуємо все разом 20 хвилин. Викладаємо нашу начинку на тісто, в окремій мисці змішуємо вершки, молоко і томатну пасту. Додаємо яйце і все злегка збиваємо. Солимо, перчимо до смаку і поливаємо цим соусом наш пиріг. Випікаємо 35 хвилин при температурі 180°С. За 5 хвилин до готовності посипаємо тертим сиром.
Картопляний пиріг з м'ясом, рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Перемішуємо майонез зі сметаною, додаємо соду, борошно і замішуємо не густе тісто. Для начинки беремо цибулю чистимо, подрібнюємо. Картопля теж чистимо і нарізаємо кубиками. Змішуємо цибулю, картоплю і м'ясний фарш, солимо і перчимо за смаком. У форму для випічки викладаємо половину тіста, потім начинку і знову заливаємо тістом. Відправляємо пиріг в духовку на 40 хвилин.
Пиріг з м'ясом «Монастирська хата»
Інгредієнти:
Приготування
Як спекти смачний пиріг з м'ясом? Рослинне масло розігріваємо на сковороді, додаємо дрібно порізану цибулю, м'ясний фарш, перемішуємо і обсмажуємо на слабкому вогні протягом 5 хвилин. Цим часом ріжемо гриби тонкими пластинами і кладемо в сковороду. Все солимо, перчимо до смаку, заправляємо спеціями. У чашці гарненько збиваємо яйця і солимо.

Коли склали весь дах, загортаємо її повністю нижніми листами, змащуємо яйцем і ставимо в розігріту до 180°С духовку на 35 хвилин. Смачний і незвичайний пиріг з м'ясом готовий!
Якщо у вас немає тіста філо, то можна використовувати звичайне листове, просто його потрібно дуже тонко розкачати. Приємного апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти

Листковий пиріг з м'ясом
Сьогодні ми розповімо вам про приготування листкового пирога з м'ясом. Чому? Тому що він готується дуже легко, інгредієнти вам знадобляться зовсім

Штрудель з м'ясом
Ситний м'ясної штрудель - блюдо, яке відмінно впишеться за святковим столом, або сімейною вечерею.Приготувати цю м'ясну закуску можна без особливих

Слойки з м'ясом
Слойки з м'ясом - це простий і швидкий варіант обіду або ланчу, коли зовсім немає часу на готування. Така випічка сподобається вашим близьким і

Пиріжки з м'ясом в духовці
Коли хочеться чим-небудь перекусити, що може бути краще пиріжків з м'ясом? Особливо смачні печені пиріжки, ароматні, на повітряному тісті - пальчики

Пиріг з фаршем і картоплею
Пироги з картоплею та м'ясним фаршем виходять дуже смачними і поживними. Така страва може стати повноцінним вечерею, а може навіть святковим пирогом.