Філе риби в мультиварці
Філе риби в мультиварці – це не тільки неймовірно смачне, але і досить зручний у приготуванні блюдо. Вам необхідно тільки підготувати всі необхідні інгредієнти, а весь процес можна довірити техніці.
Інгредієнти:
рибне філе – 1 кг;
картопля – 1 кг;
цибулина – 1 шт.;
олія рослинна;
сир – 100 г;
майонез – 3 ст. ложки;
спеції.
Приготування
Для приготування запеченого філе риби в мультиварці чистимо спочатку всю картоплю й нарізаємо його тонкою соломкою. Філе обполіскуємо і подрібнюємо невеликими шматочками, а цибулю шаткуємо півкільцями. Твердий сир натираємо на тертці в окрему миску. Тепер, чашу мультиварки змащуємо маслом і викладаємо в неї підготовлену картоплю. Підсолюємо його за смаком, покриваємо зверху рибними шматочками і посипаємо цибулею. Верхній шар промазуємо майонезом, посипаємо сиром і закриваємо кришку приладу. Готуємо страву 40 хвилин, вибравши на дисплеї програму «Випічка».
Інгредієнти:
рибне філе – 500 г;
буряк – 1 шт.;
морква – 1 шт.;
лимон – 1 шт.;
цибулина – 1 шт.;
спеції.
Приготування
Філе промиваємо, просушуємо і натираємо спеціями. Поки риба просочується, переходимо до підготовки овочів: цибулину очистити, шаткуємо кільцями і викладаємо в чашу мультиварки, промазану маслом. Буряк і моркву чистимо, нарізаємо невеликими скибочками або подрібнюємо на тертці з великими отворами. Трохи овочів відкладаємо на тарілку, а решта відправляємо до цибулі. Тепер кладемо в чашу рибу і присипаємо рівним шаром тертого сиру. В самому кінці накриваємо блюдо відкладеними раніше овочами і приправляємо спеціями. Зверху вичавлюємо за смаком сік лимона, закриваємо кришку і вмикаємо прилад на режим «Випічка» на 45 хвилин. Готову рибку акуратно перекладаємо на тарілку, прикрашаємо свіжою зеленню і подаємо з улюбленим гарніром.
Філе риби з картоплею в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування запеченого філе риби в мультиварці чистимо спочатку всю картоплю й нарізаємо його тонкою соломкою. Філе обполіскуємо і подрібнюємо невеликими шматочками, а цибулю шаткуємо півкільцями. Твердий сир натираємо на тертці в окрему миску. Тепер, чашу мультиварки змащуємо маслом і викладаємо в неї підготовлену картоплю. Підсолюємо його за смаком, покриваємо зверху рибними шматочками і посипаємо цибулею. Верхній шар промазуємо майонезом, посипаємо сиром і закриваємо кришку приладу. Готуємо страву 40 хвилин, вибравши на дисплеї програму «Випічка».
Філе риби з овочами в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Філе промиваємо, просушуємо і натираємо спеціями. Поки риба просочується, переходимо до підготовки овочів: цибулину очистити, шаткуємо кільцями і викладаємо в чашу мультиварки, промазану маслом. Буряк і моркву чистимо, нарізаємо невеликими скибочками або подрібнюємо на тертці з великими отворами. Трохи овочів відкладаємо на тарілку, а решта відправляємо до цибулі. Тепер кладемо в чашу рибу і присипаємо рівним шаром тертого сиру. В самому кінці накриваємо блюдо відкладеними раніше овочами і приправляємо спеціями. Зверху вичавлюємо за смаком сік лимона, закриваємо кришку і вмикаємо прилад на режим «Випічка» на 45 хвилин. Готову рибку акуратно перекладаємо на тарілку, прикрашаємо свіжою зеленню і подаємо з улюбленим гарніром.
Рекомендуємо добрі рецепти
Філе риби в духовці
Рецепти приготування філе риби в духовці – це справжній порятунок для господинь. Це блюдо готується дуже легко і швидко. Використовуйте різні добавки
Риба, запечена з картоплею
Риба, запечена з картоплею - прекрасний варіант обіду або вечері, коли зовсім немає часу стояти біля плити. Пропонуємо вашій увазі кілька простих і
Лосось в мультиварці
Лосось - це риба з родини лососевих, дуже смачна і поживна. Приготувати її можна різними способами: посмажити, зварити, запекти. Але сьогодні ми з
Мойва в мультиварці
Мойва - смачна і доступна рибка, яку можна готувати різними способами. І сьогодні ми розберемося, як її смачно і оригінально приготувати з
Форель в мультиварці
Форель - смачна делікатесна риба, яку використовують для створення різних страв. І сьогодні ми детально розберемося, що з неї можна зробити в
Борщ в мультиварці
Борщ - це смачне, насичене і ароматне блюдо, яке відноситься до категорії борщів. Його можна подавати до столу як в гарячому, так і холодному