Філе риби в мультиварці – це не тільки неймовірно смачне, але і досить зручний у приготуванні блюдо. Вам необхідно тільки підготувати всі необхідні інгредієнти, а весь процес можна довірити техніці.
Філе риби з картоплею в мультиварці
Інгредієнти: рибне філе – 1 кг; картопля – 1 кг; цибулина – 1 шт.; олія рослинна; сир – 100 г; майонез – 3 ст. ложки; спеції. Приготування Для приготування запеченого філе риби в мультиварці чистимо спочатку всю картоплю й нарізаємо його тонкою соломкою. Філе обполіскуємо і подрібнюємо невеликими шматочками, а цибулю шаткуємо півкільцями. Твердий сир натираємо на тертці в окрему миску. Тепер, чашу мультиварки змащуємо маслом і викладаємо в неї підготовлену картоплю. Підсолюємо його за смаком, покриваємо зверху рибними шматочками і посипаємо цибулею. Верхній шар промазуємо майонезом, посипаємо сиром і закриваємо кришку приладу. Готуємо страву 40 хвилин, вибравши на дисплеї програму «Випічка».
Філе риби з овочами в мультиварці
Інгредієнти: рибне філе – 500 г; буряк – 1 шт.; морква – 1 шт.; лимон – 1 шт.; цибулина – 1 шт.; спеції. Приготування Філе промиваємо, просушуємо і натираємо спеціями. Поки риба просочується, переходимо до підготовки овочів:
цибулину очистити, шаткуємо кільцями і викладаємо в чашу мультиварки, промазану маслом. Буряк і моркву чистимо, нарізаємо невеликими скибочками або подрібнюємо на тертці з великими отворами. Трохи овочів відкладаємо на тарілку, а решта відправляємо до цибулі. Тепер кладемо в чашу рибу і присипаємо рівним шаром тертого сиру. В самому кінці накриваємо блюдо відкладеними раніше овочами і приправляємо спеціями. Зверху вичавлюємо за смаком сік лимона, закриваємо кришку і вмикаємо прилад на режим «Випічка» на 45 хвилин. Готову рибку акуратно перекладаємо на тарілку, прикрашаємо свіжою зеленню і подаємо з улюбленим гарніром.