Рибний пиріг з листкового тіста

Рецепт рибного пирога з пісочного тіста
Інгредієнти:
Приготування
Форму, в якій плануємо випікати пиріг, вистилаємо спеціальної пекарської папером. Натираємо її шматочком масла. Тісто ділимо навпіл і обидва листа розкачуємо. Рибу очищаємо від шкірки, якщо є кісточки, видаляємо їх. Цибулю дрібненько шаткуємо. Яйця відварюємо круто. Рис варимо так, щоб він вийшов не слипшимся, а розсипчастим. У форму викладаємо лист тіста, краще, щоб його краї заходили на борти. Викладаємо начинку: рис, цибулю, яйця і риба. Накриваємо зверху другим пластом тіста і защипуємо стик. Щоб виходила пара, що утворюється робимо на поверхні кілька дірочок. Відправляємо пиріг в нагріту до 180 градусів духовку хвилин на 40 про нього забуваємо. Після закінчення зазначеного часу рибний пиріг з рисом з листкового тіста дістаємо, даємо йому відпочити хвилин 10 а потім вже нарізаємо і кличемо всіх до столу.
Рибний пиріг з листкового тіста в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Рибні консерви викладаємо в миску і добре розминаємо за допомогою виделки. Як правило, рідину з банки прийнято зливати. А ось в даному рецепті як раз навпаки, краще її залишити, так начинка вийде більш вологою, а пиріг, відповідно більш соковитим. Яйця чистимо, подрібнюємо будь-яким зручним чином – хоч пропускаємо через терочку, хоч дрібненько рубаємо. Зелень дрібно шаткуємо. Змішуємо всі інгредієнти. Тісто ділимо на 2 рівні частини. Одну з них розкачуємо так, щоб вона вийшла розміром трохи більше дна мультиварочной форми. Куточки при цьому можна зрізати, а потім зробити з них прикраса. Чашу промазуємо вершковим маслом, викладаємо підготовлене тісто так, щоб вийшли акуратненькі бортики. Тісто розкачуємо, щоб вийшов круг, відповідний розміру мультиварочной форми. Накриваємо їм пиріг, защипуємо краї акуратно. Далі за бажанням можна зробити із залишків тіста прикраси. Обов'язково на поверхню робимо кілька проколів виделкою або ножем, щоб був вихід для пари. Далі встановлюємо чашу в мультиварку, виставляємо режим «Випічка» і чекаємо 50 хвилин, потім пиріг перевертаємо за допомогою кошика-пароварки і з другої сторони і в тому ж режимі випікаємо наш рибний пиріг з картоплею з листкового тіста ще 20 хвилин. Після сигналу кришку мультиварки відкриваємо, але пиріг відразу виймати не варто. Нехай він ще постоїть хвилин 10.
Відкритий рибний пиріг з листкового тіста
Інгредієнти:
Приготування
Листкове тісто заздалегідь виймаємо з морозилки, щоб воно встигло розтанути. Потім розкачуємо його в пласт, відповідний розміру форми для випічки, яку до речі промазуємо маслом або маргарином. Викладаємо тісто і щоб воно в процесі приготування не роздулося,

Рекомендуємо добрі рецепти

Рибний пиріг з дріжджового тіста
Хто ж не любить соковитий і ароматний пиріг з рибою! Хоча останнім часом і стали популярні рецепти з листкового тіста, але традиційно російським

Пиріг з листкового тіста з рибними консервами
Сьогодні пропонуємо приготувати оригінальний пиріг з листкового тіста з консервованою рибою. Простий і швидкий у приготуванні, він порадує всіх своїм

Пиріг з капустою з листкового тіста
Дуже смачний і швидкий пиріг з капустою з листкового тіста. Аромат під час приготування варто просто приголомшливий. Така випічка – це безпрограшний

Курник з листкового тіста
Курник - страва російської кухні, в якому обов'язковим інгредієнтом є куряче м'ясо. І сьогодні ми докладно розповімо вам, як зробити його з

Листковий пиріг з вишнею
Найшвидший варіант пирога - десерт з готового листкового тіста. Начинку можна вибрати будь-яку, але ми розповімо про солодкому варіанті - пиріг з

Пиріг з яйцем і шпинатом «Мімоза»
Закусочний пиріг «Мімоза» Цей пиріг із серії закусочних. Його можна їсти з першими і другими стравами замість хліба, а також з чаєм, кавою, соком.