Пиріг з листкового тіста з рибними консервами
Готувати листкове тісто власноруч – заняття не з самих вдячних, але турботливий виробник забезпечив полиці наших супермаркетів такою кількістю напівфабрикатних аркушів тесту, що необхідність пихкати над складанням і розкочуванням в домашніх умовах відпала. У рецептах далі ми знову будемо віддавати данину гастрономічного прогресу, готуючи рибні пироги на листковій основі.
Інгредієнти:
коричневий рис - 50 г;
вершкове масло - 45 г;
насіння кропу - 5 г;
білий цибуля - 80 г;
гливи - 280 м;
часникові зубчики;
консервована сьомга - 580 г;
яйця - 4 шт.;
листкове тісто - 420 р.
Приготування
Перед тим, як приготувати рибний пиріг з консерви та листкового тіста, тісто розморозьте і поставте духова шафа доходити до температури 220 градусів (температура випікання тіста може змінюватися, перевірте вказівки на упаковці продукту). Тим часом ви встигнете зварити рис і спасерувати цибулю з насінням кропу на вершковому маслі хвилин 8-10. До цибулі додайте нарізані гливи і дочекайтеся випарювання вологи, після чого покладіть часник – пари-трійки зубчиків буде більш ніж достатньо. Змішайте засмажку з рисом і рибною консервою.
Розкачайте тісто в 35-см квадрат і перекладіть в змащену форму. У центр пласта викладіть половину начинки, зверху покладіть три зварених яйця і покрийте їх залишилася порцією рису. Краї тіста зберіть і скріпіть разом, змастіть рибний пиріг з листкового тіста з консервою залишилися яйцем і залиште випікатися півгодини.
Старомодні англійські пироги завжди виглядають схожим чином: форма для випікання наповнюється начинкою в соусі, а зверху накривається шаром тіста, щось подібне ми спробуємо відтворити і в наступному рецепті.
Інгредієнти:
білий цибулю - 95 г;
молоко - 750 мл;
лист лавра;
листкове дріжджове тісто;
рибна консерва - 890 м;
яйця (зварені круто) - 3 шт.;
вершкове масло - 75 г;
борошно - 70 г;
вершки - 190 мл;
зелень петрушки і кропу.
Приготування
Варимо молоко з лавровим листом 8 хвилин, а потім проціджуємо. Яйця подрібнюємо і змішуємо з рибною консервою. На розтопленому маслі пасеруємо борошно пару хвилин, заливаємо ароматним лавровим молоком і залишаємо загуснути. Додаємо вершки і залишаємо ще на 5 хвилин, тим часом швидко обсмажуючи кільця цибулі. Змішуємо засмажку з соусом і зеленню, додаємо яйця і рибу, викладаємо начинку у форму для випікання і покриваємо листом листкового дріжджового тіста. Верхівку змащуємо молоком або яйцем, а потім випікаємо пиріг з листкового дріжджового тіста з рибними консервами півгодини при 190 градусах.
Пиріг з рисом і рибними консервами з листкового тіста
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як приготувати рибний пиріг з консерви та листкового тіста, тісто розморозьте і поставте духова шафа доходити до температури 220 градусів (температура випікання тіста може змінюватися, перевірте вказівки на упаковці продукту). Тим часом ви встигнете зварити рис і спасерувати цибулю з насінням кропу на вершковому маслі хвилин 8-10. До цибулі додайте нарізані гливи і дочекайтеся випарювання вологи, після чого покладіть часник – пари-трійки зубчиків буде більш ніж достатньо. Змішайте засмажку з рисом і рибною консервою.
Розкачайте тісто в 35-см квадрат і перекладіть в змащену форму. У центр пласта викладіть половину начинки, зверху покладіть три зварених яйця і покрийте їх залишилася порцією рису. Краї тіста зберіть і скріпіть разом, змастіть рибний пиріг з листкового тіста з консервою залишилися яйцем і залиште випікатися півгодини.
Пиріг з листкового тіста з рибною консервою і картоплею
Старомодні англійські пироги завжди виглядають схожим чином: форма для випікання наповнюється начинкою в соусі, а зверху накривається шаром тіста, щось подібне ми спробуємо відтворити і в наступному рецепті.
Інгредієнти:
Приготування
Варимо молоко з лавровим листом 8 хвилин, а потім проціджуємо. Яйця подрібнюємо і змішуємо з рибною консервою. На розтопленому маслі пасеруємо борошно пару хвилин, заливаємо ароматним лавровим молоком і залишаємо загуснути. Додаємо вершки і залишаємо ще на 5 хвилин, тим часом швидко обсмажуючи кільця цибулі. Змішуємо засмажку з соусом і зеленню, додаємо яйця і рибу, викладаємо начинку у форму для випікання і покриваємо листом листкового дріжджового тіста. Верхівку змащуємо молоком або яйцем, а потім випікаємо пиріг з листкового дріжджового тіста з рибними консервами півгодини при 190 градусах.
Рекомендуємо добрі рецепти
Рибний пиріг з дріжджового тіста
Хто ж не любить соковитий і ароматний пиріг з рибою! Хоча останнім часом і стали популярні рецепти з листкового тіста, але традиційно російським
Пиріг з червоною рибою
Для приготування рибного пирога по наступним рецептами можна використовувати філе будь-якої риби, м'ясо якої не містить кісток, але найбільш смачним
Піца з листкового тіста
Піца з листкового тіста – ідеальний варіант швидкого вечері або оригінальної закуски для дружньої вечірки. Слід зазначити, що листкове тісто надає
Рибний пиріг з листкового тіста
Рибний пиріг в листковому тісті – це просто чудова закуска, яка укладає в собі відразу кілька переваг. Це та відмінне поєднання всіма улюблених
Цибульний пиріг з листкового тіста
Це знахідка для тих, хто не дуже любить солодкі пироги. Все гранично просто, без особливих клопотів і витрат можна приготувати смачну і ситну
Пиріжки з листкового тіста
Розтягаї - смачне блюдо російської кухні, яке популярне у всьому світі. Їх готують з рибою, м'ясом, повидлом. І сьогодні ми розберемося, як його