Цибульний пиріг з листкового тіста
Маючи під рукою упаковку листкового тіста і кілька цибулин, можна приготувати основу для класичного французького цибульного пирога. Трохи сиру зверху, може бути бальзамічний оцет , маслини, і дивно смачна страва з мінімуму продуктів готово. Келих вина в додаток і про більше просити не потрібно.
Інгредієнти:
ріпчаста цибуля - 480 м;
вершкове масло - 35 г;
бренді - 30 мл;
оливкова олія - 25 мл;
листкове тісто - 400 р;
яблучний оцет - 15 мл;
тертий пармезан - 50 г;
м'який козячий сир - 110 р.
Приготування
Поки духова шафа розігрівається до 180 градусів, розрізаємо очищений ріпчасту цибулю на 6-8 частин. Кожен цибульний шматочок покриваємо сумішшю вершкового масла з оливи маслом, оцтом і бренді. Запікаємо цибулю 45 хвилин, а після його вилучення піднімаємо температуру до 200 градусів.
Розморожене листкове тісто розгортаємо в коло товщиною півтора сантиметра і викладаємо в обрану форму для випікання. Поверхню тіста покриваємо запеченим цибулею. Посипаємо тарт тертим пармезаном, розміщуємо його в духовці на 27 хвилин. Цибульний пиріг з листкового тіста доповнюємо козячим сиром перед дегустацією.
Інгредієнти:
листкове тісто - 450 г;
оливкова олія - 35 мл;
ріпчаста цибуля - 240 г;
маслини - 18-20 шт.;
гілочки чебрецю - 3 шт.;
сир фетаки - 85 р.
Приготування
Перед тим, як приготувати цибульний пиріг з листкового тіста, виставте температуру духовки на позначку 180 градусів і покрийте деко пергаментом.
Цибульні кільця припустіть на підігрітому маслі з листочками чебрецю протягом 8-12 хвилин. Розкачайте пласт тіста і покрийте його цибулевої засмажкою. Зверху розкладіть маслини без кісточок, посипте все залишками чебрецю.
Блюдо запікається півгодини, а перед подачею посипається раскрошенной фетою.
Інгредієнти:
ріпчаста цибуля - 360 г;
гілочка розмарину;
листкове тісто - 450 г;
бальзамічний оцет - 25 мл;
козячий сир - 75 г;
вершкове масло - 35 р.
Приготування
Великі кільця цибулі пасеруємо на розтопленому маслі до зарум'янювання, після чого заливаємо їх оцтом, кладемо листочки розмарину. Коли оцет карамелізується, накриваємо вміст сковороди розкатаним листковим тестом і переміщаємо сковороду в доведений до 185 градусів духовку. Пиріг з цибульною начинкою готується 15-17 хвилин, потім його перевертають на блюдо і посипають козячим сиром.
Рецепт цибульного пирога з пісочного тіста
Інгредієнти:
Приготування
Поки духова шафа розігрівається до 180 градусів, розрізаємо очищений ріпчасту цибулю на 6-8 частин. Кожен цибульний шматочок покриваємо сумішшю вершкового масла з оливи маслом, оцтом і бренді. Запікаємо цибулю 45 хвилин, а після його вилучення піднімаємо температуру до 200 градусів.
Розморожене листкове тісто розгортаємо в коло товщиною півтора сантиметра і викладаємо в обрану форму для випікання. Поверхню тіста покриваємо запеченим цибулею. Посипаємо тарт тертим пармезаном, розміщуємо його в духовці на 27 хвилин. Цибульний пиріг з листкового тіста доповнюємо козячим сиром перед дегустацією.
Як приготувати цибульний пиріг з сиром на листковому тісті?
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як приготувати цибульний пиріг з листкового тіста, виставте температуру духовки на позначку 180 градусів і покрийте деко пергаментом.
Цибульні кільця припустіть на підігрітому маслі з листочками чебрецю протягом 8-12 хвилин. Розкачайте пласт тіста і покрийте його цибулевої засмажкою. Зверху розкладіть маслини без кісточок, посипте все залишками чебрецю.
Блюдо запікається півгодини, а перед подачею посипається раскрошенной фетою.
Французький цибульний пиріг з листкового тіста
Інгредієнти:
Приготування
Великі кільця цибулі пасеруємо на розтопленому маслі до зарум'янювання, після чого заливаємо їх оцтом, кладемо листочки розмарину. Коли оцет карамелізується, накриваємо вміст сковороди розкатаним листковим тестом і переміщаємо сковороду в доведений до 185 градусів духовку. Пиріг з цибульною начинкою готується 15-17 хвилин, потім його перевертають на блюдо і посипають козячим сиром.
Рекомендуємо добрі рецепти
Пиріг з червоною рибою
Для приготування рибного пирога по наступним рецептами можна використовувати філе будь-якої риби, м'ясо якої не містить кісток, але найбільш смачним
Пиріг з листкового тіста з рибними консервами
Сьогодні пропонуємо приготувати оригінальний пиріг з листкового тіста з консервованою рибою. Простий і швидкий у приготуванні, він порадує всіх своїм
Запіканка з кабачків з фаршем
Рекомендуємо вам приготувати запіканку з кабачків з фаршем. Смачна варіація на тему поєднання овочів з фаршем. Вона готується неймовірно просто і
Цибульний пиріг – рецепт з плавленим сиром
Сьогодні ми розглянемо цибульний пиріг з плавленим сирком. Цей рецепт напевно сподобається господиням, оскільки він простий у приготуванні і не займе
Пиріг-перевертиш з фаршем
Пироги-перевертні можуть бути не тільки десертними, начебто яблучного татена, але і досить поживними - м'ясними. І сьогодні ми розповімо, як
Листковий пиріг з вишнею
Найшвидший варіант пирога - десерт з готового листкового тіста. Начинку можна вибрати будь-яку, але ми розповімо про солодкому варіанті - пиріг з