Запіканка з кабачків з фаршем
Коли велика кількість кабачків на прилавках перестає бути чимось дивним, починається пора приготування цього овоча усіма можливими способами. Благо, нейтральний кабачковий смак прекрасно поєднується з широким асортиментом інгредієнтів, надаючи достатньо простору для фантазії. Сьогодні ми вирішили зібрати кілька рецептів запіканок з кабачків з фаршем.
Інгредієнти:
тертий кабачок - 4 ст.;
яйця - 2 шт.;
ріпчаста цибуля - 140 г;
тертий сир - 3 ст.;
гриби - 190 г;
м'ясний фарш - 500 г;
томатний соус - 420 р.
Приготування
Поставивши духова шафа розігріватися до 200 градусів, посипте кабачки терті пучкою солі і залиште на 7 хвилин. Після закінчення часу надлишки вологи відіжміть, а тертий овоч з'єднайте з яйцями і половиною сиру. Розподіліть кабачкову масу по дну обраної форми для випікання. Страва має провести в духовці півгодини.
Спасеруйте цибулю з грибами та м'ясом. Розподіліть м'ясо поверх кабачкової основи, залийте соусом. Запіканка з кабачків з фаршем повинна запікати ще 20 хвилин. В самому кінці посипте верхівку залишилися сиром.
Інгредієнти:
курячий фарш - 900 г;
кабачки - 2 шт.;
помідори - 6 шт.;
гриби - 360 г;
вершкове масло - 35 г;
ріпчаста цибуля - 120 г;
терта моцарелла - 2 ст.;
майонез - 1/2 ст.;
вершки - 80 мл
Приготування
Натерті кабачки посипте сіллю і залиште на півгодини, після чого відіжміть. На дно обраної форми підходящої для запікання в духовці, викладіть курячий фарш і покрийте його шаром кабачків. Спасеруйте гриби з цибулею і викладіть їх наступним шаром, далі – томати. Приготуйте соус із суміші вершків з майонезом. Покрийте соусом фінальний шар запіканки і посипте все сиром. У духовці страва готується 50 хвилин при 190 градусах, а якщо ви вирішите зробити запіканку з кабачків з фаршем і помідорами в мультиварці, то виберіть «Випічку» на годину.
Інгредієнти:
кабачки - 4 шт.;
йогурт - 60 мл;
соус барбекю - 60 мл;
тертий чеддер - 1 1/2 ст.;
курячий фарш - 320 г;
зелень петрушки.
Приготування
Кабачки натираємо, солимо і залишаємо на 40 хвилин, після чого віджимаємо. Змішуємо йогурт і соус з половиною сиру, ставимо суміш на плиту і чекаємо, коли сир розплавиться. Тим часом обсмажуємо курячий фарш. Змішуємо фарш з кабачками і сирним соусом, викладаємо інгредієнти у форму і посипаємо залишками чеддера. Запікаємо страву 40 хвилин при 190 градусах.
Рецепт запіканки з кабачків з фаршем
Інгредієнти:
Приготування
Поставивши духова шафа розігріватися до 200 градусів, посипте кабачки терті пучкою солі і залиште на 7 хвилин. Після закінчення часу надлишки вологи відіжміть, а тертий овоч з'єднайте з яйцями і половиною сиру. Розподіліть кабачкову масу по дну обраної форми для випікання. Страва має провести в духовці півгодини.
Спасеруйте цибулю з грибами та м'ясом. Розподіліть м'ясо поверх кабачкової основи, залийте соусом. Запіканка з кабачків з фаршем повинна запікати ще 20 хвилин. В самому кінці посипте верхівку залишилися сиром.
Запіканка з курячого фаршу і кабачків
Інгредієнти:
Приготування
Натерті кабачки посипте сіллю і залиште на півгодини, після чого відіжміть. На дно обраної форми підходящої для запікання в духовці, викладіть курячий фарш і покрийте його шаром кабачків. Спасеруйте гриби з цибулею і викладіть їх наступним шаром, далі – томати. Приготуйте соус із суміші вершків з майонезом. Покрийте соусом фінальний шар запіканки і посипте все сиром. У духовці страва готується 50 хвилин при 190 градусах, а якщо ви вирішите зробити запіканку з кабачків з фаршем і помідорами в мультиварці, то виберіть «Випічку» на годину.
Запіканка з кабачків з фаршем в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Кабачки натираємо, солимо і залишаємо на 40 хвилин, після чого віджимаємо. Змішуємо йогурт і соус з половиною сиру, ставимо суміш на плиту і чекаємо, коли сир розплавиться. Тим часом обсмажуємо курячий фарш. Змішуємо фарш з кабачками і сирним соусом, викладаємо інгредієнти у форму і посипаємо залишками чеддера. Запікаємо страву 40 хвилин при 190 градусах.
Рекомендуємо добрі рецепти
Запіканка з кабачків з сиром
Це повноцінне, самостійне, досить ситне блюдо, до того ж - смачне і ароматне. Запіканка з кабачків з сиром виглядає дуже красиво і апетитно. Так само
Кабачки з фаршем в духовці
Фаршировані кабачки є одним з найпопулярніших страв у багатьох будинках. Особливо вони смачні в духовці з фаршем. Така закуска відмінно підійде і для
Запіканка з кабачків
Кабачки - приголомшливо смачні і корисні овочі. З них можна приготувати дуже багато страв: замаринувати, посмажити, зробити рататуй або ікру, однак
Кабачки з фаршем
Кабачок - корисний овоч, який відмінно поєднується з багатьма інгредієнтами. І сьогодні, ми розповімо, як приготувати кабачки з м'ясним фаршем. Вийде
Човники з кабачків
Сезон кабачків в самому розпалі, а це значить, що настав час готувати різноманітні страви з цього універсального овоча. Приготування одного з таких
Страви з кабачків - рецепти
Кабачок - досить корисний овоч, хоч і не володіє своїм власним яскраво вираженим смаком. Але страв з нього можна зробити досить багато. І деякі