Запіканка з кабачків

Запіканка з кабачків і картоплі
Інгредієнти:
Приготування
Спочатку почистимо картоплю і кабачки і поріжемо їх кружечками. Перець нарізаємо кубиками. У форму для запікання викладаємо шар картоплі, солимо, додаємо спеції, потім шар кабачків, перцю, посипаємо натертим сиром і повторюємо всі верстви ще раз. Яйця і молоко збиваємо, додаємо спеції, сіль і заливаємо отриманою сумішшю запіканку з кабачків. За бажанням ви можете додати дрібно нарубану зелень. Випікається запіканка з картоплі та кабачків близько 50 хвилин в духовці, розігрітій до 200 градусів.
Запіканка з кабачків і помідорів
Інгредієнти:
Приготування
Кабачки і помідори нарізаємо кружальцями товщиною близько 0% см, укладаємо їх віялом у форму, змащену маслом, солимо, додаємо спеції за смаком. Потім посипаємо натертим сиром і змащуємо сметаною. Збиваємо яйця з молоком, солимо, перчимо і заливаємо запіканку. Ставимо її в духовку (180 градусів) на 40 хвилин. Щоб кабачкова запіканка з сиром не підгоріла, періодично наглядайте за нею. Якщо почне підгоряти сир, накрийте форму фольгою.
Запіканка з кабачків з м'ясом
Інгредієнти:
Приготування
М'ясо нарізаємо невеликими шматочками і змішати з соусом, приготованим з майонезу, кетчупу, солі і перцю. Потім викладаємо його у форму, змащену маслом. 1-2 кабачка натираємо на крупній тертці, змішуємо з дрібно порізаною цибулею і яйцем, солимо і викладаємо на м'ясо. Ще один кабачок нарізаємо кільцями і розкладаємо зверху. Промазуємо майонезом, посипаємо сиром (тертим) і ставимо в духовку, розігріту до 200 градусів на 60 хвилин.
Аналогічно готується запіканка з кабачків з куркою, якщо замість свинини або телятини ви візьмете куряче філе або фарш. Подавати таку страву можна з рисовим або картопляним гарніром.
Запіканка з кабачків з грибами
Інгредієнти:
Приготування
Один кабачок відкладаємо, інші натираємо на крупній тертці, додаємо сіль, а коли вони пустять сік, віджимаємо. Залишився кабачок нарізаємо кружечками, його ми використовуємо для верхнього шару запіканки. Одну моркву натираємо на тертці, другу ріжемо кружальцями. Обсмажуємо гриби на рослинній олії разом з дрібно порізаною цибулею, даємо трохи охолонути, а тим часом збиваємо яйця. У мисці змішуємо натерті кабачки, моркву, гриби з цибулею, майонез, яйця, додаємо борошно, сіль, спеції, подрібнену зелень і перемішуємо всі інгредієнти.

Якщо говорити про інших рецептах даного річного овоча, то завжди можна приготувати мариновані кабачки або ж кабачки в клярі . Кожне з даних страв може стати як самостійною стравою, так і відмінною закускою.
Рекомендуємо добрі рецепти

Кабачки з фаршем
Кабачок - корисний овоч, який відмінно поєднується з багатьма інгредієнтами. І сьогодні, ми розповімо, як приготувати кабачки з м'ясним фаршем. Вийде

Що приготувати з кабачків?
Свіжі кабачки можна знайти на прилавках супермаркетів круглий рік. А якщо ні, то в продажу вже напевно є заморожений варіант ці овочів, яким теж

Човники з кабачків
Сезон кабачків в самому розпалі, а це значить, що настав час готувати різноманітні страви з цього універсального овоча. Приготування одного з таких

Кабачки з помідорами і сиром
Кабачки є універсальними і корисними овочами, з яких можна створити безліч смачних страв. Вони чудово поєднуються з будь-якими продуктами. Розглянемо

Рулетики з кабачків
Рулетики з кабачків - це чудова закуска на швидку руку, яка відмінно впишеться в меню вашого барбекю, або простий сімейної трапези. Рецепти цього

Піца з кабачків
Піца з кабачків - це не саме звичне поєднання, вона скоріше нагадує знайомі нам оладки з кабачків або овочеві запіканки. Але якщо вам подобається