Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!

Піца з кабачків

4-01-2015, 20:17
6 991
Піца з кабачків
Кабачкова піца - це не саме звичне словосполучення, але насправді це блюдо дуже нагадує звичні всім оладки з кабачків або овочеві запіканки. В піцу з кабачкового тесту можна додати м'ясний фарш або ковбасу, різні овочі. Загалом - фантазуйте!
Піца з кабачків в духовці
Цю піцу з кабачків можна приготувати і на сковороді, трохи збільшиться час приготування, крім того перший час тушкуємо під кришкою.
Інгредієнти:

  • кабачки - 400 г;

  • борошно - 1 склянка;

  • яйця - 3 шт.;

  • розпушувач - 1 ч. ложка;

  • помідор - 1 шт.;

  • сир - 150 г;

  • кріп;

  • рослинна олія;

  • сіль, перець - за смаком.


  • Приготування
    Натираємо кабачки на крупній тертці, додаємо яйця, дрібно січену зелень, борошно, солимо за смаком. Змащуємо форму для запікання олією. Викладаємо кабачкову масу, зверху кладемо нарізаний помідор, змащуємо жовтком. Духовку розігріваємо до 180 градусів і випікаємо 30 хвилин до готовності, потім посипаємо верх тертим сиром і відправляємо в духовку ще на 5 хвилин.
    Піца з кабачків в мультиварці
    Інгредієнти:

  • кабачки (не дуже великі) - 2 шт.;

  • цибуля зелена - 1 пучок;

  • яйце - 3 шт.;

  • кефір або сметана - 80 мл;

  • борошно - 3 ст. ложки;

  • сода - 05 ч. ложки;

  • твердий сир - 100 г;

  • сіль, спеції - за смаком;

  • зелень кропу, петрушки;

  • часник - за смаком.


  • Приготування
    Кабачки ретельно миємо, чистимо і натираємо на крупній тертці. Цибулю чистимо і дрібно шаткуємо, сир натираємо на крупній тертці. Змішуємо кабачки, сир, цибуля, яйця, кефір, борошно, соду і дрібно порізану зелень. Солимо, перчимо, додаємо спеції за смаком, все добре перемішуємо. Чашу мультиварки змащуємо олією, викладаємо овочеву масу і розрівнюємо лопаткою. Включаємо режим «Випічка» і готуємо 60 хвилин. Після сигналу готовності чашу виймаємо й даємо трохи охолонути.
    Піца з кабачків
    Інгредієнти:

  • кабачки, натерті на крупній тертці - 4 чашки;

  • яйця - 2 шт.;

  • сир моцарелла - 1 чашка;

  • сир чеддер - 1 чашка;

  • борошно - 3 ст. ложки;

  • сода - 1/4 ч. ложки;

  • сіль - 1/2 ч. ложки;

  • часник - 2 зубчики;

  • томатний соус для піци - 250 мл;

  • інші компоненти (наприклад: шинка, смажений фарш і т. д.) за бажанням.


  • Приготування
    У мисці змішуємо кабачки, яйця, борошно, сіль, соду, часник і половину сирів обох видів. Змащуємо форму маслом і викладаємо тісто рівним шаром. Ставимо в духовку, розігріту до 200 градусів на 15 хвилин. Потім виймаємо, змащуємо соусом, висипаємо залишився сир і ставимо назад в духовку на 10 хвилин. Можна разом з сиром додати обсмажений фарш, шинку або ковбасу по вашому смаку. Якщо соусу для піци під рукою немає, то можна поступити наступним чином: в томатний соус додати 1 ч. ложку цукру, 1 ч. ложку сухих італійських трав і щіпку часниковою солі.
    Міні-піца з кабачків
    Інгредієнти:

  • кабачок - 1 шт.;

  • яйце - 2 шт.;

  • шинка - 50 г;

  • сир голландський - 100г;

  • борошно - 1 ч. ложка;

  • сметана - 2 ст. ложки.


  • Приготування
    Кабачки миємо, чистимо, видаляємо насіння і нарізаємо кільцями. Одне яйце змішуємо з борошном. В отриману суміш потім кабачки і обсмажуємо на сковороді з розігрітим маслом з одного боку, потім з іншою. Шинку нарізаємо невеликими кубиками, змішуємо яйце, сметану і шинку. Сир натираємо на крупній тертці. Після того як кабачок перекинули на іншу сторону, в порожню серединку кожного кільця закладаємо сметанную суміш, зверху засипаємо тертим сиром. У сковорідку наливаємо трохи води, закриваємо кришкою і ставимо в духовку, розігріту до 180 градусів на 10 хвилин. Потім відкриваємо кришку і запікаємо до появи рум'яної скоринки. Ось і готова наша міні-піца !
    Піца з кабачків з фаршем
    У цьому рецепті піца робиться не з кабачкового тесту, а на кабачкової основі.
    Інгредієнти:

  • свино-яловичий фарш - 500 г;

  • кабачок - 500 г;

  • помідори - 4-5 шт.;

  • цибуля ріпчаста - 2 шт.;

  • перець болгарський - 1 шт.;

  • картопля - 2 шт.;

  • масло вершкове - 1 ст. ложка;

  • яйця - 4 шт.;

  • молоко (вершки) - 100 мл;

  • сир твердий - 100 г;

  • сіль, перець - за смаком.


  • Приготування
    Обсмажуємо фарш хвилин 5-7 солимо, перчимо його. Кабачки ріжемо кружальцями завтовшки 05 див Цибулю шаткуємо півкільцями. Перець
    Піца з кабачків
    нарізаємо соломкою, помідори гуртками. Картопля намагаємося нарізати дуже тонкими, майже прозорими пластиками. Натираємо на тертці сир. Форму для запікання змащуємо маслом і викладаємо перший шар кабачків, слідом цибулю, злегка присипаємо сиром. Потім викладаємо перець і помідори так, щоб вони трохи перекривали один інший, ще раз присипаємо сиром. Після цього викладаємо шар картоплі, потім фарш, зверху викладаємо шар кабачків, присипаємо сиром. Яйця збиваємо з сіллю і молоком, заливаємо цією сумішшю піцу. Розігріваємо духовку до 190 градусів і запікаємо 40 хвилин, виймаємо, даємо трохи охолонути і можна подавати.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Запіканка з кабачків
    Запіканка з кабачків
    Кабачки - приголомшливо смачні і корисні овочі. З них можна приготувати дуже багато страв: замаринувати, посмажити, зробити рататуй або ікру, однак
    Кабачки з фаршем
    Кабачки з фаршем
    Кабачок - корисний овоч, який відмінно поєднується з багатьма інгредієнтами. І сьогодні, ми розповімо, як приготувати кабачки з м'ясним фаршем. Вийде
    Що приготувати з кабачків?
    Що приготувати з кабачків?
    Свіжі кабачки можна знайти на прилавках супермаркетів круглий рік. А якщо ні, то в продажу вже напевно є заморожений варіант ці овочів, яким теж
    Суфле з кабачків
    Суфле з кабачків
    Кабачок - це універсальний і корисний овоч, який смажать, тушкують, роблять запіканки. І сьогодні ми хочемо поговорити з вами про суфле з кабачків.
    Кабачки, запечені в духовці
    Кабачки, запечені в духовці
    Кабачок - це диетичний і смачний овоч, який чудово підходить для запікання в духовці. І сьогодні ми познайомимо вас з цікавими і оригінальними
    Кабачки з сиром
    Кабачки з сиром
    Кабачки з сиром - відмінний варіант закуски до будь-якого гарніру. Таке просте, але в теж час оригінальна страва, неодмінно оцінять ваші рідні та