Маючи під рукою упаковку листкового тіста і кілька цибулин, можна приготувати основу для класичного французького цибульного пирога. Трохи сиру зверху, може бути бальзамічний оцет , маслини, і дивно смачна страва з мінімуму продуктів готово. Келих вина в додаток і про більше просити не потрібно.
Рецепт цибульного пирога з пісочного тіста
Інгредієнти: ріпчаста цибуля - 480 м; вершкове масло - 35 г; бренді - 30 мл; оливкова олія - 25 мл; листкове тісто - 400 р; яблучний оцет - 15 мл; тертий пармезан - 50 г; м'який козячий сир - 110 р. Приготування Поки духова шафа розігрівається до 180 градусів, розрізаємо очищений ріпчасту цибулю на 6-8 частин. Кожен цибульний шматочок покриваємо сумішшю вершкового масла з оливи маслом, оцтом і бренді. Запікаємо цибулю 45 хвилин, а після його вилучення піднімаємо температуру до 200 градусів.
Розморожене листкове тісто розгортаємо в коло товщиною півтора сантиметра і викладаємо в обрану форму для випікання. Поверхню тіста покриваємо запеченим цибулею. Посипаємо тарт тертим пармезаном, розміщуємо його в духовці на 27 хвилин. Цибульний пиріг з листкового тіста доповнюємо козячим сиром перед дегустацією.
Як приготувати цибульний пиріг з сиром на листковому тісті?
Інгредієнти: листкове тісто - 450 г; оливкова олія - 35 мл; ріпчаста цибуля - 240 г; маслини - 18-20 шт.; гілочки чебрецю - 3 шт.; сир фетаки - 85 р. Приготування Перед тим, як приготувати цибульний пиріг з листкового тіста, виставте температуру духовки на позначку 180 градусів і покрийте деко пергаментом.
Цибульні кільця припустіть на підігрітому маслі з листочками чебрецю протягом 8-12 хвилин. Розкачайте пласт тіста і покрийте його цибулевої засмажкою. Зверху розкладіть маслини без кісточок, посипте все залишками чебрецю.
Блюдо запікається півгодини, а перед подачею посипається раскрошенной фетою.
Французький цибульний пиріг з листкового тіста
Інгредієнти: ріпчаста цибуля - 360 г; гілочка розмарину; листкове тісто - 450 г; бальзамічний оцет - 25 мл; козячий сир - 75 г; вершкове масло - 35 р. Приготування Великі кільця цибулі пасеруємо на розтопленому маслі до зарум'янювання, після чого заливаємо їх оцтом, кладемо листочки розмарину. Коли оцет карамелізується, накриваємо вміст сковороди розкатаним листковим тестом і переміщаємо сковороду в доведений до 185 градусів духовку. Пиріг з цибульною начинкою готується 15-17 хвилин, потім його перевертають на блюдо і посипають козячим сиром.