Вернуться назад Распечатать

Цибульний пиріг з листкового тіста

Цибульний пиріг з листкового тіста
Маючи під рукою упаковку листкового тіста і кілька цибулин, можна приготувати основу для класичного французького цибульного пирога. Трохи сиру зверху, може бути бальзамічний оцет , маслини, і дивно смачна страва з мінімуму продуктів готово. Келих вина в додаток і про більше просити не потрібно.

Рецепт цибульного пирога з пісочного тіста


Інгредієнти:

  • ріпчаста цибуля - 480 м;

  • вершкове масло - 35 г;

  • бренді - 30 мл;

  • оливкова олія - 25 мл;

  • листкове тісто - 400 р;

  • яблучний оцет - 15 мл;

  • тертий пармезан - 50 г;

  • м'який козячий сир - 110 р.


  • Приготування
    Поки духова шафа розігрівається до 180 градусів, розрізаємо очищений ріпчасту цибулю на 6-8 частин. Кожен цибульний шматочок покриваємо сумішшю вершкового масла з оливи маслом, оцтом і бренді. Запікаємо цибулю 45 хвилин, а після його вилучення піднімаємо температуру до 200 градусів.
    Розморожене листкове тісто розгортаємо в коло товщиною півтора сантиметра і викладаємо в обрану форму для випікання. Поверхню тіста покриваємо запеченим цибулею. Посипаємо тарт тертим пармезаном, розміщуємо його в духовці на 27 хвилин. Цибульний пиріг з листкового тіста доповнюємо козячим сиром перед дегустацією.

    Як приготувати цибульний пиріг з сиром на листковому тісті?


    Інгредієнти:

  • листкове тісто - 450 г;

  • оливкова олія - 35 мл;

  • ріпчаста цибуля - 240 г;

  • маслини - 18-20 шт.;

  • гілочки чебрецю - 3 шт.;

  • сир фетаки - 85 р.


  • Приготування
    Перед тим, як приготувати цибульний пиріг з листкового тіста, виставте температуру духовки на позначку 180 градусів і покрийте деко пергаментом.
    Цибульні кільця припустіть на підігрітому маслі з листочками чебрецю протягом 8-12 хвилин. Розкачайте пласт тіста і покрийте його цибулевої засмажкою. Зверху розкладіть маслини без кісточок, посипте все залишками чебрецю.
    Блюдо запікається півгодини, а перед подачею посипається раскрошенной фетою.

    Французький цибульний пиріг з листкового тіста

    Цибульний пиріг з листкового тіста

    Інгредієнти:

  • ріпчаста цибуля - 360 г;

  • гілочка розмарину;

  • листкове тісто - 450 г;

  • бальзамічний оцет - 25 мл;

  • козячий сир - 75 г;

  • вершкове масло - 35 р.


  • Приготування
    Великі кільця цибулі пасеруємо на розтопленому маслі до зарум'янювання, після чого заливаємо їх оцтом, кладемо листочки розмарину. Коли оцет карамелізується, накриваємо вміст сковороди розкатаним листковим тестом і переміщаємо сковороду в доведений до 185 градусів духовку. Пиріг з цибульною начинкою готується 15-17 хвилин, потім його перевертають на блюдо і посипають козячим сиром.