Пиріжки з листкового тіста з капустою

А для шанувальників капусти ми розповімо, як приготувати пиріжки з листкового тіста з капустою.
Смачні пиріжки з капустою з готового листкового дріжджового тіста - рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Очищаємо і натираємо на тертці моркву, ріжемо кубиками цибулю шаткуємо капусту. На розігрітій сковороді з рослинним маслом обсмажуємо цибулю протягом трьох хвилин, додаємо моркву і через п'ять хвилин капусту. Вливаємо розчинений у невеликій кількості теплої кип'яченої води або бульйону томатну пасту, перемішуємо і накриваємо кришкою. Через десять хвилин кладемо перець, сіль і лавровий листочок, знову перемішуємо і готуємо до м'якості капусти, при необхідності додаючи воду або бульйон. Начинка готова.
Тепер розгортаємо листкове тісто до товщини 2 мм і розрізаємо на квадрати. Розмір пиріжків визначаємо за бажанням. Остиглу капустяну начинку накладаємо ложкою в центр квадрата, стуляємо протилежні по діагоналі краї так, щоб вийшов пиріжок у вигляді ретельно запакований конвертика і викладаємо на деко, попередньо покритий пергаментним папером.
Збиваємо яйце, додавши трохи молока. Змащуємо отриманою сумішшю поверхню пиріжків і випікаємо в духовці, нагрітій до 220 градусів десять, а якщо пиріжки великі, то п'ятнадцять хвилин.
Смажені пиріжки з капустою і фаршем з бездріжджового листкового тіста
Інгредієнти:
Приготування
Половину очищеного і подрібненого лука обсмажуємо на рослинному маслі чотири хвилини, додаємо нашатковану капусту, розведену в невеликій кількості теплої води томатну пасту, сіль, перець і лавровий лист і тушкуємо до м'якості. На другій сковороді обсмажуємо залишився цибулю, викладаємо фарш, додаємо сіль і мелений чорний перець і смажимо до готовності.

Змішуємо охолоджене вміст обох сковорідок і отримуємо готову капустяно-м'ясну начинку.
Листкове бездріжджове тісто розморожуємо і нарізаємо на рівні квадрати або прямокутники. Потім кожен з них акуратно, рівномірно розкачуємо. Кладемо в центр кожного прямокутника начинку, звертаємо трикутником або прямокутником і притискаємо краю виделкою.
У нагріту сковороду з рослинною олією викладаємо пиріжки, накриваємо кришкою, смажимо до рум'яної скоринки, перевертаємо і вже без кришки підрум'янюємо з іншого боку.
Подаємо ще теплі пиріжки до столу і насолоджуємося!
Рекомендуємо добрі рецепти

Пиріг з капустою з дріжджового тіста
Смачний і швидкий пиріг з дріжджового тіста можна спекти з капустою. Це відмінний варіант для великої і маленької компанії. Якщо у вашій кулінарній

Пиріг з квашеною капустою
Ароматний пиріг з квашеною капустою зможе приготувати навіть починаюча господиня. Крім того, така випічка підійде для пісного столу і для

Пиріг з капустою з листкового тіста
Дуже смачний і швидкий пиріг з капустою з листкового тіста. Аромат під час приготування варто просто приголомшливий. Така випічка – це безпрограшний

Пиріжки з м'ясом і капустою
Пиріжки - блюдо улюблені багатьма. Їх готують з різними начинками: овочевими, м'ясними, солодкими. І сьогодні мова піде про дивовижних пиріжках з

Пиріжки з листкового тіста
Розтягаї - смачне блюдо російської кухні, яке популярне у всьому світі. Їх готують з рибою, м'ясом, повидлом. І сьогодні ми розберемося, як його

Пиріжки з м'ясом в духовці
Коли хочеться чим-небудь перекусити, що може бути краще пиріжків з м'ясом? Особливо смачні печені пиріжки, ароматні, на повітряному тісті - пальчики