Не можете визначитися з начинкою для пирога? Скористайтеся нашими рецептами і приготуйте наповнення для домашньої випічки з капусти. Це безпрограшний варіант, який завжди актуальний і популярний.
Дуже смачна начинка для пирогів зі свіжої капусти з яйцем
Інгредієнти: капуста білоголова свіжа – 12 кг; яйця курячі – 6 шт.; масло вершкове – 50 г; цибуля ріпчаста (за бажанням) – 50 р; перець чорний мелений – за смаком; сіль – за смаком. Приготування Насамперед ставимо варитися курячі яйця і, не втрачаючи часу, шаткуємо капусту. Через десять хвилин кипіння яйця занурюємо на хвилинку в крижану воду, а потім очищаємо і нарізаємо кубиками. На сковороді розпускаємо вершкове масло, пасеруємо нарізаний кубиками ріпчасту цибулю (можна і без нього), викладаємо капусту і обсмажуємо до напівготовності, помішуючи. Потім додаємо сіль, мелений чорний перець, нарубані яйця, перемішуємо і протушиваем під кришкою до м'якості. При бажанні можна додати в начинку трохи томатного соусу і дрібненько нарубаної свіжої зелені.
Смачна начинка для пирогів з квашеної капусти
Інгредієнти: капуста квашена – 450 г; морква – 100 г; ріпчаста цибуля – 100 г; цукровий пісок – 5-10 г або по смаку; перець чорний мелений – за смаком; рафінована рослинна олія. Приготування В прогрітому рафінованій олії пасеруємо попередньо очищений і нашатковану ріпчасту цибулю і моркву, потім викладаємо квашену капусту, додаємо за смаком цукровий пісок і мелений чорний перець і тушкуємо на вогні слабкої інтенсивності, помішуючи, протягом двадцяти-тридцяти хвилин. Якщо квашена капуста надмірно кисле, можна попередньо промити під холодною проточною водою і дати стекти.
Дуже часто господині готують начинку із суміші квашеної і свіжої капусти. Для цього нашатковану свіжу капусту обсмажуємо на олії в іншій ємності практично до готовності, приправивши сіллю і перцем, а потім змішуємо з обсмаженої квашеною капустою і протушиваем разом ще кілька хвилин.
Як приготувати дуже смачну начинку для пирога з капусти з грибами?
Інгредієнти: капуста білоголова свіжа – 12 кг; печериці свіжі – 300-400 г; олія рафінована – 100 мл; морква – 120 г; перець чорний мелений – за смаком; сіль – за смаком. Приготування Печериці промиваємо, даємо стекти, нарізаємо пластинами і обсмажуємо до повної готовності на сковороді з рослинним маслом. Потім витягуємо грибну масу в миску, а на сковороду підливаємо ще трохи олії і викладаємо перетерту на тертці моркву і нашатковану капусту. Протушиваем овочі на помірному вогні до м'якості, приправивши сіллю і перцем, додаємо обсмажені шампіньйони, витримуємо на вогні ще кілька хвилин, знімаємо з вогню й даємо охолонути.