Дуже смачна начинка для пиріжків з капустою
Напевно всі люблять домашню випічку, а пиріжки з капустою – це її класика. Така начинка виходить неймовірно соковитою і швидкого у приготуванні.
Інгредієнти:
білокачанна свіжа капуста – 500 г;
яйце – 3 шт.;
морква – 1 шт.;
свіжа зелень – за смаком;
вершки – 100 мл;
спеції.
Приготування
Капусту тоненько шаткуємо ножем, посипаємо сіллю і розминаємо руками. Потім викладаємо на сковороду з маслом і обсмажуємо, помішуючи, кілька хвилин. Після цього додаємо подрібнену соломкою очищену морквину і вливаємо нежирні вершки. Тушкуємо начинку до повної готовності. Тим часом відварюємо окремо яйця, остуджуємо їх, чистимо, розрізаємо кубиками і змішати з основною масою, додавши рубану зелень і спеції за смаком.
Інгредієнти:
білокачанна капуста – 600 г;
цибулина – 1 шт.;
спеції;
мариновані печериці – 200 г;
кріп свіжий;
олія рослинна.
Приготування
Чистимо цибулину, дрібненько шаткуємо і пасеруємо на розігрітій з маслом сковороді до золотистого кольору. Не гаючи часу, подрібнюємо тонко капусту нарізаємо скибочками гриби. Додаємо капусту до обжарке і тушкуємо 5 хвилин, а потім кидаємо мариновані грибочки, рубану зелень і спеції за смаком. Все ретельно перемішуємо і тушкуємо начинку до готовності, прикривши кришкою і зменшивши вогонь.
Інгредієнти:
рибні консерви – 1 банка;
білокачанна капуста – 400 г;
цибулина – 1 шт.;
яйце – 1 шт.;
олія рослинна;
спеції;
кмин.
Приготування
Цибулину очистити, шаткуємо соломкою і підрум'янюємо в невеликій кількості олії. Капусту тонко нарізаємо, солимо, додаємо обсмажені цибулька і перемішуємо. Викладаємо овочеву масу на сковорідку, вливаємо трохи води і тушкуємо, помішуючи. Після випаровування всієї рідини, кидаємо кмин і викладаємо рибні консерви, розім'яті виделкою. Перемішуємо начинку, знімаємо з плити і охолодити. Тим часом відварюємо круто яйце, чистимо його і рубаємо кубиками. Додаємо до остигнула начинку і ретельно перемішуємо.
Інгредієнти:
капуста свіжа білокачанна - 1 кг;
цибулина – 2 шт.;
морква – 1 шт.;
томатна паста – 6 ст. ложок;
цукор – 2 ч. ложки;
сіль – щіпка;
лавровий лист;
олія рослинна;
вода – 2 ст.
Приготування
Капусту тонко шаткуємо, розминаємо злегка руками і підсолюємо. Моркву і цибулину обробляємо і подрібнюємо соломкою. Обсмажуємо овочі на розігрітому маслечко кілька хвилин, а потім додаємо капусту і перемішуємо. Через 5 хвилин викладаємо томатну пасту, розведену в склянці теплої фільтрованої води. Доливаємо ще склянку води, перемішуємо і тушкуємо на слабкому вогні 15 хвилин, прикривши зверху кришкою. У самому кінці додаємо за смаком спеції, цукор, перемішуємо і тушкуємо до повного випаровування рідини.
Інгредієнти:
куряче м'ясо – 300 г;
капуста білокачанна – 500 г;
цибулина – 2 шт.;
масло рослинне – 3 ст. ложки;
спеції.
Приготування
Куряче м'ясо обробляємо і нарізаємо невеликими скибочками. У сковороду наливаємо трохи олії, розігріваємо його, викладаємо курку і обсмажуємо до готовності з усіх боків. Потім викладаємо в тарілку, а на цьому ж маслі пасеруємо до прозорості подрібнений кубиками цибулю. Окремо обсмажуємо тонко нашатковану капусту, підсолюємо її за смаком, підливаємо трохи холодної води і тушкуємо, закривши кришкою. Тепер змішуємо всі інгредієнти в мисці, приправляємо начинку спеціями і остуджуємо.
Смачна начинка для пиріжків з капусти
Інгредієнти:
Приготування
Капусту тоненько шаткуємо ножем, посипаємо сіллю і розминаємо руками. Потім викладаємо на сковороду з маслом і обсмажуємо, помішуючи, кілька хвилин. Після цього додаємо подрібнену соломкою очищену морквину і вливаємо нежирні вершки. Тушкуємо начинку до повної готовності. Тим часом відварюємо окремо яйця, остуджуємо їх, чистимо, розрізаємо кубиками і змішати з основною масою, додавши рубану зелень і спеції за смаком.
Смачна начинка з капусти і грибів
Інгредієнти:
Приготування
Чистимо цибулину, дрібненько шаткуємо і пасеруємо на розігрітій з маслом сковороді до золотистого кольору. Не гаючи часу, подрібнюємо тонко капусту нарізаємо скибочками гриби. Додаємо капусту до обжарке і тушкуємо 5 хвилин, а потім кидаємо мариновані грибочки, рубану зелень і спеції за смаком. Все ретельно перемішуємо і тушкуємо начинку до готовності, прикривши кришкою і зменшивши вогонь.
Сама смачна начинка з капусти для пиріжків
Інгредієнти:
Приготування
Цибулину очистити, шаткуємо соломкою і підрум'янюємо в невеликій кількості олії. Капусту тонко нарізаємо, солимо, додаємо обсмажені цибулька і перемішуємо. Викладаємо овочеву масу на сковорідку, вливаємо трохи води і тушкуємо, помішуючи. Після випаровування всієї рідини, кидаємо кмин і викладаємо рибні консерви, розім'яті виделкою. Перемішуємо начинку, знімаємо з плити і охолодити. Тим часом відварюємо круто яйце, чистимо його і рубаємо кубиками. Додаємо до остигнула начинку і ретельно перемішуємо.
Пісна смачна начинка з капусти
Інгредієнти:
Приготування
Капусту тонко шаткуємо, розминаємо злегка руками і підсолюємо. Моркву і цибулину обробляємо і подрібнюємо соломкою. Обсмажуємо овочі на розігрітому маслечко кілька хвилин, а потім додаємо капусту і перемішуємо. Через 5 хвилин викладаємо томатну пасту, розведену в склянці теплої фільтрованої води. Доливаємо ще склянку води, перемішуємо і тушкуємо на слабкому вогні 15 хвилин, прикривши зверху кришкою. У самому кінці додаємо за смаком спеції, цукор, перемішуємо і тушкуємо до повного випаровування рідини.
Дуже смачна начинка для пиріжків з капустою
Інгредієнти:
Приготування
Куряче м'ясо обробляємо і нарізаємо невеликими скибочками. У сковороду наливаємо трохи олії, розігріваємо його, викладаємо курку і обсмажуємо до готовності з усіх боків. Потім викладаємо в тарілку, а на цьому ж маслі пасеруємо до прозорості подрібнений кубиками цибулю. Окремо обсмажуємо тонко нашатковану капусту, підсолюємо її за смаком, підливаємо трохи холодної води і тушкуємо, закривши кришкою. Тепер змішуємо всі інгредієнти в мисці, приправляємо начинку спеціями і остуджуємо.
Рекомендуємо добрі рецепти
Суп зі свіжої капусти
Коли хочеться чогось немудрого, але в той же час ситного і поживного, відразу згадується суп зі свіжої капусти. І продуктів мінімум, і часу забирає
Солянка з свіжої капусти
Солянкою у нас прийнято називати не тільки суп з декількома видами м'яса, але і тушковану капусту. Як раз про солянці зі свіжої капусти ми і
Листковий пиріг з капустою
Листковий пиріг з капустою – випічка на будь-який випадок, його можна подати і в якості частування для гостей, і просто на вечерю для своїх близьких.
Начинка з капусти для пиріжків
Ароматні домашні пиріжки люблять всі! Важливу роль в пиріжках грає начинка - м'ясна, овочева, сирна, а може фруктова? Але особливо смачними виходять
Начинка з капусти
Капустяна начинка - відмінний і корисний варіант для фарширування млинців, вареників, пирогів. І сьогодні ми пропонуємо вам кілька оригінальних, і в
Начинка для млинців
Млинці - це чудове російське блюдо, яке готують в кожній родині і не тільки на Масляна. Гарні млинці тим, що їх можна готувати на сніданок або просто