Дуже смачна начинка для пиріжків з капустою

Смачна начинка для пиріжків з капусти
Інгредієнти:
Приготування
Капусту тоненько шаткуємо ножем, посипаємо сіллю і розминаємо руками. Потім викладаємо на сковороду з маслом і обсмажуємо, помішуючи, кілька хвилин. Після цього додаємо подрібнену соломкою очищену морквину і вливаємо нежирні вершки. Тушкуємо начинку до повної готовності. Тим часом відварюємо окремо яйця, остуджуємо їх, чистимо, розрізаємо кубиками і змішати з основною масою, додавши рубану зелень і спеції за смаком.
Смачна начинка з капусти і грибів
Інгредієнти:
Приготування
Чистимо цибулину, дрібненько шаткуємо і пасеруємо на розігрітій з маслом сковороді до золотистого кольору. Не гаючи часу, подрібнюємо тонко капусту нарізаємо скибочками гриби. Додаємо капусту до обжарке і тушкуємо 5 хвилин, а потім кидаємо мариновані грибочки, рубану зелень і спеції за смаком. Все ретельно перемішуємо і тушкуємо начинку до готовності, прикривши кришкою і зменшивши вогонь.
Сама смачна начинка з капусти для пиріжків
Інгредієнти:
Приготування
Цибулину очистити, шаткуємо соломкою і підрум'янюємо в невеликій кількості олії. Капусту тонко нарізаємо, солимо, додаємо обсмажені цибулька і перемішуємо. Викладаємо овочеву масу на сковорідку, вливаємо трохи води і тушкуємо, помішуючи. Після випаровування всієї рідини, кидаємо кмин і викладаємо рибні консерви, розім'яті виделкою. Перемішуємо начинку, знімаємо з плити і охолодити. Тим часом відварюємо круто яйце, чистимо його і рубаємо кубиками. Додаємо до остигнула начинку і ретельно перемішуємо.
Пісна смачна начинка з капусти
Інгредієнти:
Приготування
Капусту тонко шаткуємо, розминаємо злегка руками і підсолюємо. Моркву і цибулину обробляємо і подрібнюємо соломкою. Обсмажуємо овочі на розігрітому маслечко кілька хвилин, а потім додаємо капусту і перемішуємо. Через 5 хвилин викладаємо томатну пасту, розведену в склянці теплої фільтрованої води. Доливаємо ще склянку води, перемішуємо і тушкуємо на слабкому вогні 15 хвилин, прикривши зверху кришкою. У самому кінці додаємо за смаком спеції, цукор, перемішуємо і тушкуємо до повного випаровування рідини.
Дуже смачна начинка для пиріжків з капустою
Інгредієнти:

Приготування
Куряче м'ясо обробляємо і нарізаємо невеликими скибочками. У сковороду наливаємо трохи олії, розігріваємо його, викладаємо курку і обсмажуємо до готовності з усіх боків. Потім викладаємо в тарілку, а на цьому ж маслі пасеруємо до прозорості подрібнений кубиками цибулю. Окремо обсмажуємо тонко нашатковану капусту, підсолюємо її за смаком, підливаємо трохи холодної води і тушкуємо, закривши кришкою. Тепер змішуємо всі інгредієнти в мисці, приправляємо начинку спеціями і остуджуємо.
Рекомендуємо добрі рецепти

Суп зі свіжої капусти
Коли хочеться чогось немудрого, але в той же час ситного і поживного, відразу згадується суп зі свіжої капусти. І продуктів мінімум, і часу забирає

Солянка з свіжої капусти
Солянкою у нас прийнято називати не тільки суп з декількома видами м'яса, але і тушковану капусту. Як раз про солянці зі свіжої капусти ми і

Листковий пиріг з капустою
Листковий пиріг з капустою – випічка на будь-який випадок, його можна подати і в якості частування для гостей, і просто на вечерю для своїх близьких.

Начинка з капусти для пиріжків
Ароматні домашні пиріжки люблять всі! Важливу роль в пиріжках грає начинка - м'ясна, овочева, сирна, а може фруктова? Але особливо смачними виходять

Начинка з капусти
Капустяна начинка - відмінний і корисний варіант для фарширування млинців, вареників, пирогів. І сьогодні ми пропонуємо вам кілька оригінальних, і в

Начинка для млинців
Млинці - це чудове російське блюдо, яке готують в кожній родині і не тільки на Масляна. Гарні млинці тим, що їх можна готувати на сніданок або просто