Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Дуже смачна начинка для пиріжків з капустою

Дуже смачна начинка для пиріжків з капустою

25-12-2015, 11:34
412
Дуже смачна начинка для пиріжків з капустою
Напевно всі люблять домашню випічку, а пиріжки з капустою – це її класика. Така начинка виходить неймовірно соковитою і швидкого у приготуванні.

Смачна начинка для пиріжків з капусти


Інгредієнти:

  • білокачанна свіжа капуста – 500 г;

  • яйце – 3 шт.;

  • морква – 1 шт.;

  • свіжа зелень – за смаком;

  • вершки – 100 мл;

  • спеції.


  • Приготування
    Капусту тоненько шаткуємо ножем, посипаємо сіллю і розминаємо руками. Потім викладаємо на сковороду з маслом і обсмажуємо, помішуючи, кілька хвилин. Після цього додаємо подрібнену соломкою очищену морквину і вливаємо нежирні вершки. Тушкуємо начинку до повної готовності. Тим часом відварюємо окремо яйця, остуджуємо їх, чистимо, розрізаємо кубиками і змішати з основною масою, додавши рубану зелень і спеції за смаком.

    Смачна начинка з капусти і грибів


    Інгредієнти:

  • білокачанна капуста – 600 г;

  • цибулина – 1 шт.;

  • спеції;

  • мариновані печериці – 200 г;

  • кріп свіжий;

  • олія рослинна.


  • Приготування
    Чистимо цибулину, дрібненько шаткуємо і пасеруємо на розігрітій з маслом сковороді до золотистого кольору. Не гаючи часу, подрібнюємо тонко капусту нарізаємо скибочками гриби. Додаємо капусту до обжарке і тушкуємо 5 хвилин, а потім кидаємо мариновані грибочки, рубану зелень і спеції за смаком. Все ретельно перемішуємо і тушкуємо начинку до готовності, прикривши кришкою і зменшивши вогонь.

    Сама смачна начинка з капусти для пиріжків


    Інгредієнти:

  • рибні консерви – 1 банка;

  • білокачанна капуста – 400 г;

  • цибулина – 1 шт.;

  • яйце – 1 шт.;

  • олія рослинна;

  • спеції;

  • кмин.


  • Приготування
    Цибулину очистити, шаткуємо соломкою і підрум'янюємо в невеликій кількості олії. Капусту тонко нарізаємо, солимо, додаємо обсмажені цибулька і перемішуємо. Викладаємо овочеву масу на сковорідку, вливаємо трохи води і тушкуємо, помішуючи. Після випаровування всієї рідини, кидаємо кмин і викладаємо рибні консерви, розім'яті виделкою. Перемішуємо начинку, знімаємо з плити і охолодити. Тим часом відварюємо круто яйце, чистимо його і рубаємо кубиками. Додаємо до остигнула начинку і ретельно перемішуємо.

    Пісна смачна начинка з капусти


    Інгредієнти:

  • капуста свіжа білокачанна - 1 кг;

  • цибулина – 2 шт.;

  • морква – 1 шт.;

  • томатна паста – 6 ст. ложок;

  • цукор – 2 ч. ложки;

  • сіль – щіпка;

  • лавровий лист;

  • олія рослинна;

  • вода – 2 ст.


  • Приготування
    Капусту тонко шаткуємо, розминаємо злегка руками і підсолюємо. Моркву і цибулину обробляємо і подрібнюємо соломкою. Обсмажуємо овочі на розігрітому маслечко кілька хвилин, а потім додаємо капусту і перемішуємо. Через 5 хвилин викладаємо томатну пасту, розведену в склянці теплої фільтрованої води. Доливаємо ще склянку води, перемішуємо і тушкуємо на слабкому вогні 15 хвилин, прикривши зверху кришкою. У самому кінці додаємо за смаком спеції, цукор, перемішуємо і тушкуємо до повного випаровування рідини.

    Дуже смачна начинка для пиріжків з капустою


    Інгредієнти:

  • куряче м'ясо – 300 г;

  • капуста білокачанна – 500 г;

  • цибулина – 2 шт.;

  • масло рослинне – 3 ст. ложки;
  • Дуже смачна начинка для пиріжків з капустою

  • спеції.


  • Приготування
    Куряче м'ясо обробляємо і нарізаємо невеликими скибочками. У сковороду наливаємо трохи олії, розігріваємо його, викладаємо курку і обсмажуємо до готовності з усіх боків. Потім викладаємо в тарілку, а на цьому ж маслі пасеруємо до прозорості подрібнений кубиками цибулю. Окремо обсмажуємо тонко нашатковану капусту, підсолюємо її за смаком, підливаємо трохи холодної води і тушкуємо, закривши кришкою. Тепер змішуємо всі інгредієнти в мисці, приправляємо начинку спеціями і остуджуємо.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Суп зі свіжої капусти
    Суп зі свіжої капусти
    Коли хочеться чогось немудрого, але в той же час ситного і поживного, відразу згадується суп зі свіжої капусти. І продуктів мінімум, і часу забирає
    Солянка з свіжої капусти
    Солянка з свіжої капусти
    Солянкою у нас прийнято називати не тільки суп з декількома видами м'яса, але і тушковану капусту. Як раз про солянці зі свіжої капусти ми і
    Листковий пиріг з капустою
    Листковий пиріг з капустою
    Листковий пиріг з капустою – випічка на будь-який випадок, його можна подати і в якості частування для гостей, і просто на вечерю для своїх близьких.
    Начинка з капусти для пиріжків
    Начинка з капусти для пиріжків
    Ароматні домашні пиріжки люблять всі! Важливу роль в пиріжках грає начинка - м'ясна, овочева, сирна, а може фруктова? Але особливо смачними виходять
    Начинка з капусти
    Начинка з капусти
    Капустяна начинка - відмінний і корисний варіант для фарширування млинців, вареників, пирогів. І сьогодні ми пропонуємо вам кілька оригінальних, і в
    Начинка для млинців
    Начинка для млинців
    Млинці - це чудове російське блюдо, яке готують в кожній родині і не тільки на Масляна. Гарні млинці тим, що їх можна готувати на сніданок або просто