Напевно всі люблять домашню випічку, а пиріжки з капустою – це її класика. Така начинка виходить неймовірно соковитою і швидкого у приготуванні.
Смачна начинка для пиріжків з капусти
Інгредієнти: білокачанна свіжа капуста – 500 г; яйце – 3 шт.; морква – 1 шт.; свіжа зелень – за смаком; вершки – 100 мл; спеції. Приготування Капусту тоненько шаткуємо ножем, посипаємо сіллю і розминаємо руками. Потім викладаємо на сковороду з маслом і обсмажуємо, помішуючи, кілька хвилин. Після цього додаємо подрібнену соломкою очищену морквину і вливаємо нежирні вершки. Тушкуємо начинку до повної готовності. Тим часом відварюємо окремо яйця, остуджуємо їх, чистимо, розрізаємо кубиками і змішати з основною масою, додавши рубану зелень і спеції за смаком.
Смачна начинка з капусти і грибів
Інгредієнти: білокачанна капуста – 600 г; цибулина – 1 шт.; спеції; мариновані печериці – 200 г; кріп свіжий; олія рослинна. Приготування Чистимо цибулину, дрібненько шаткуємо і пасеруємо на розігрітій з маслом сковороді до золотистого кольору. Не гаючи часу, подрібнюємо тонко капусту нарізаємо скибочками гриби. Додаємо капусту до обжарке і тушкуємо 5 хвилин, а потім кидаємо мариновані грибочки, рубану зелень і спеції за смаком. Все ретельно перемішуємо і тушкуємо начинку до готовності, прикривши кришкою і зменшивши вогонь.
Сама смачна начинка з капусти для пиріжків
Інгредієнти: рибні консерви – 1 банка; білокачанна капуста – 400 г; цибулина – 1 шт.; яйце – 1 шт.; олія рослинна; спеції; кмин. Приготування Цибулину очистити, шаткуємо соломкою і підрум'янюємо в невеликій кількості олії. Капусту тонко нарізаємо, солимо, додаємо обсмажені цибулька і перемішуємо. Викладаємо овочеву масу на сковорідку, вливаємо трохи води і тушкуємо, помішуючи. Після випаровування всієї рідини, кидаємо кмин і викладаємо рибні консерви, розім'яті виделкою. Перемішуємо начинку, знімаємо з плити і охолодити. Тим часом відварюємо круто яйце, чистимо його і рубаємо кубиками. Додаємо до остигнула начинку і ретельно перемішуємо.
Пісна смачна начинка з капусти
Інгредієнти: капуста свіжа білокачанна - 1 кг; цибулина – 2 шт.; морква – 1 шт.; томатна паста – 6 ст. ложок; цукор – 2 ч. ложки; сіль – щіпка; лавровий лист; олія рослинна; вода – 2 ст. Приготування Капусту тонко шаткуємо, розминаємо злегка руками і підсолюємо. Моркву і цибулину обробляємо і подрібнюємо соломкою. Обсмажуємо овочі на розігрітому маслечко кілька хвилин, а потім додаємо капусту і перемішуємо. Через 5 хвилин викладаємо томатну пасту, розведену в склянці теплої фільтрованої води. Доливаємо ще склянку води, перемішуємо і тушкуємо на слабкому вогні 15 хвилин, прикривши зверху кришкою. У самому кінці додаємо за смаком спеції, цукор, перемішуємо і тушкуємо до повного випаровування рідини.
Дуже смачна начинка для пиріжків з капустою
Інгредієнти: куряче м'ясо – 300 г; капуста білокачанна – 500 г; цибулина – 2 шт.; масло рослинне – 3 ст. ложки; спеції. Приготування Куряче м'ясо обробляємо і нарізаємо невеликими скибочками. У сковороду наливаємо трохи олії, розігріваємо його, викладаємо курку і обсмажуємо до готовності з усіх боків. Потім викладаємо в тарілку, а на цьому ж маслі пасеруємо до прозорості подрібнений кубиками цибулю. Окремо обсмажуємо тонко нашатковану капусту, підсолюємо її за смаком, підливаємо трохи холодної води і тушкуємо, закривши кришкою. Тепер змішуємо всі інгредієнти в мисці, приправляємо начинку спеціями і остуджуємо.