Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Суп зі свіжої капусти

Суп зі свіжої капусти

21-06-2015, 15:12
1 346
Суп зі свіжої капусти
Суп зі свіжої капусти – смачне гаряче блюдо, яке чудово підійде до сімейного обіду. Крім чудового аромату і приголомшливого смаку, страву ще дуже корисно для організму. Переконайтеся в цьому самі!

Рецепт супу з свіжої капусти


Інгредієнти:

  • свинина – 500 г;

  • капуста білокачанна – 400 г;

  • вода фільтрована – 2 л;

  • картопля – 4 шт.;

  • морква – 2 шт.;

  • цибулина – 1 шт.;

  • горошок зелений – 200 г;

  • спеції;

  • масло вершкове – 2 ст. ложки;

  • свіжа зелень .


  • Приготування
    М'ясо обробляємо, кладемо в глибоку каструлю з водою і варимо бульйон. Не втрачаючи часу дарма, чистимо картоплю й нарізаємо кубиками.
    Моркву очищаємо і шаткуємо соломкою. З качана капусти, знімаємо брудні листочки і тоненько рубаємо ножем, а подрібнюємо цибулину.
    Тепер пасеруємо його на вершкове масло разом з морквою. У киплячий бульйон кидаємо картоплю з капустою і проварюємо 15 хвилин. По закінченні часу додаємо овочеву обжарку, зелений горошок і спеції. Тушкуємо супчик зі свіжої капусти з м'ясом ще кілька хвилин, а потім розливаємо по тарілках!

    Суп зі свіжої капусти без м'яса


    Інгредієнти:

  • свіжа капуста – 05 вилка;

  • картопля – 3 шт.;

  • цибулина – 1 шт.;

  • морква – 1 шт.;

  • олія оливкова;

  • спеції.


  • Приготування
    У холодну фільтровану воду кидаємо очищений картопля, доводимо до закипання знімаємо шумівкою пінку і варимо 5 хвилин. Цим часом свіжу капусту обробляємо, тоненько шаткуємо й висипаємо в гарячий бульйон . Цибулину і моркву чистимо, нарізаємо смужками і пасеруємо овочі на оливковій маслечко до прозорості і м'якості. Засмажку присипаємо рубаним кропом, видавлюємо зубчик часничку і перекладаємо все в каструлю. Готовий суп розливаємо по тарілках, поклавши в кожну ложку сметанки і зелений лук.

    Суп зі свіжої капусти з куркою


    Інгредієнти:

  • морква – 1 шт.;

  • білокачанна свіжа капуста – 300 г;

  • курка свіжа – 200 г;

  • масло рослинне – 1 ст. ложка;

  • спеції;

  • картопля – 4 шт.;
  • Суп зі свіжої капусти

  • свіжа зелень;

  • часник – 2 зубчики.


  • Приготування
    Курку поділяємо на кілька шматків, кладемо в каструлю, заливаємо фільтрованою водою і варимо бульйон протягом години. Капусту дрібненько шаткуємо, а картоплю чистимо і нарізаємо часточками. Всі овочі кидаємо в киплячий бульйон і готуємо до м'якості. Цибулину і морквину обробляємо, подрібнюємо і пасеруємо на рослинній маслечко. Потім відправляємо обжарку в каструлю, підсолюємо і перемішуємо. Доводимо суп до готовності і прикрашаємо зеленню.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Борщ зі свіжої капусти
    Борщ зі свіжої капусти
    Мабуть, борщем вже складно когось здивувати. Однак, це ситна перше блюдо нікого не залишає байдужим. Борщ ніколи не набридає, тому що варіантів його
    Суп-пюре з цвітної капусти
    Суп-пюре з цвітної капусти
    Якщо ви хочете нагодувати всю сім'ю смачною, корисною обідом, то приготуйте суп-пюре з цвітної капусти. Він чудово втамовує голод і дозволить
    Як варити щі зі свинини?
    Як варити щі зі свинини?
    Ми розповімо, як приготувати звичайні щі зі свинини. Таке перше блюдо виходить корисним, ситним і неймовірно смачним. Подавати борщ краще гарячими, з
    Крем-суп з цвітної капусти
    Крем-суп з цвітної капусти
    Пропонуємо сьогодні приготувати крем-суп з цвітної капусти, який прекрасно буде виглядати на вашому обідньому столі, так і для святкових подій
    Солянка з сосискою зі свіжої капусти
    Солянка з сосискою зі свіжої капусти
    Сьогодні ми трохи відійдемо від класичних правил приготування солянки і запропонуємо вашій увазі дійсно оригінальний і незвичайний рецепт її
    Солянка з свіжої капусти
    Солянка з свіжої капусти
    Солянкою у нас прийнято називати не тільки суп з декількома видами м'яса, але і тушковану капусту. Як раз про солянці зі свіжої капусти ми і