Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Солянка з сосискою зі свіжої капусти

Солянка з сосискою зі свіжої капусти

21-06-2015, 14:54
758
Солянка з сосискою зі свіжої капусти
А чи знаєте ви, що під назвою солянка часто ховатися не тільки гарячий суп, але і ситне друге блюдо. Найчастіше зустрічаються 3 різновиди цієї страви: м'ясна, грибна і рибна. Але якщо у вас під рукою не виявилося нічого з цих інгредієнтів, то ми розповімо вам, як приготувати солянку з капусти і сосисок. Страва виходить не менш смачним і поживним.

Рецепт солянки з капусти з сосискою


Інгредієнти:

  • білокачанна капуста – 400 г;

  • сосиски молочні – 6 шт.;

  • солоний огірок – 2 шт.;

  • цибулина – 2 шт.;

  • морква – 1 шт.;

  • томатний соус – 4 ст. ложки;

  • спеції;

  • свіжа зелень.


  • Приготування
    Капусту ретельно промиваємо від усіх забруднень, видаляємо зіпсовані листя і підсушуємо вилочок рушником. Потім шаткуємо овоч тонкою соломкою і викладаємо на розігріту з олією сковорідку. Приправляємо сіллю і перцем, перемішуємо і тушкуємо протягом 15 хвилин на середньому вогні. Чистимо цибулину, нарізаємо тонкими півкільцями, а оброблену моркву натираємо на крупній тертці. Додаємо підготовлені овочі в сковороду, ретельно все перемішуємо і обсмажуємо до рум'яного кольору. Томатний соус трохи розбавляємо фільтрованою водою і виливаємо в обжарку. Накриваємо кришкою і тушкуємо близько 35 хвилин. Не втрачаючи часу дарма, беремо молочні сосиски, знімаємо з них упаковку і подрібнюємо невеликими кубиками. У невеликій сотейник наливаємо масло й обсмажуємо ковбасні вироби. З солоних огірків зрізаємо шкірку, кришимо кубиками й викладаємо до тушкованим овочам разом з сосисками. Все добре перемішуємо, посипаємо спеціями і готуємо хвилин 15. Прикрашаємо солянку з сосискою зі свіжої капусти подрібненою зеленню і подаємо страву в порційних тарілках зі свіжою сметаною і житнім хлібом.

    Солянка з капусти з картоплею та ковбасою


    Інгредієнти:

  • свіжа капуста – 800 г;

  • картопля – 5 шт.;

  • сосиски – 4 шт.;

  • цибулина – 1 шт.;

  • морква – 1 шт.;

  • кетчуп – 2 ст. ложки;

  • спеції.


  • Приготування
    Капусту тонко шаткуємо, підсолюємо і злегка обсмажуємо на рослинному маслечко, закривши кришкою. Цим часом обробляємо цибулю, картоплю і моркву, нарізаємо маленькими скибочками і підрум'янюємо на іншій сковороді. Потім кладемо кетчуп, перемішуємо і кип'ятимо. Сосиски рубаємо невеликими шматочками, додаємо до капусти і перекладаємо пасеровані овочі. Тушкуємо страву до готовності, підлив при необхідності трохи води, на повільному вогні хвилин 10.

    Солянка з капусти з сосисками в мультиварці


    Інгредієнти:

  • сосиски – 800 г;

  • свіжа капуста – 1 кг;

  • морква – 1 шт.;

  • цибулина – 2 шт.;

  • помідори стиглі – 2 шт.;

  • паста томатна – 1 ст. ложка;

  • бульйон – 1 ст.;

  • часник – 2 зубчики;

  • спеції та сушені трави – за смаком;

  • олія рослинна.


  • Приготування
    З капусти акуратно знімаємо верхні листки, промиваємо вилочок і дрібно шаткуємо ножем. Моркву чистимо і подрібнюємо на середній тертці. Цибулину обробляємо, рубаємо маленькими кубиками, а сосиски нарізаємо кружечками. У ємність мультиварки наливаємо рослинне масло, розігріваємо його
    Солянка з сосискою зі свіжої капусти
    викладаємо ковбасу і готуємо в режимі «Смаження» 10 хвилин до рум'яного стану. Далі кладемо цибулю з морквою і пасеруємо ще близько 2 хвилин. Після цього додаємо нашатковану свіжу капусту, розмішуємо і закриваємо кришку приладу. Помідори обполіскуємо, нарізаємо невеликими шматочками і додаємо в солянку. Кладемо томатну пасту, лавровий лист, спеції, видавлюємо часник і вливаємо бульйон. Вибираємо на дисплеї програму «Гасіння» і засікаємо рівно 15 години. Готуємо страву до звукового сигналу, а потім посипаємо рубаною зеленню, розкладаємо по тарілках і відразу ж подаємо на стіл.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Тушкована капуста з ковбасою в мультиварці
    Тушкована капуста з ковбасою в мультиварці
    Простим, смачним і ситним доповненням до будь-якого гарніру стане капуста з ковбасою в мультиварці. Приємне поєднання тушкованої капусти і ковбаски
    Тушкована капуста з сосискою в мультиварці
    Тушкована капуста з сосискою в мультиварці
    Це дуже смачний і простий рецепт, який не раз виручить сучасну зайняту господиню. Адже як часто буває, що терміново потрібно приготувати вечерю або
    Солянка з свіжої капусти
    Солянка з свіжої капусти
    Солянкою у нас прийнято називати не тільки суп з декількома видами м'яса, але і тушковану капусту. Як раз про солянці зі свіжої капусти ми і
    Солянка з сосискою
    Солянка з сосискою
    Солянка - це дуже смачний супчик російської кухні. Варіацій її створення на сьогоднішній день досить багато. І сьогодні ми відійдемо від класичного
    Солянка з морської капусти
    Солянка з морської капусти
    Солянка з морської капусти - незвичайне і поживне блюдо, яке можна подати до обіду або вечері. Пропонуємо вашій увазі кілька цікавих рецептів цього
    Солянка з квашеної капусти
    Солянка з квашеної капусти
    Солянка - це смачне перше або друге блюдо, в якому поєднуються м'ясні продукти з солоними або квашеними овочами. І сьогодні ми розповімо вам, як