Солянка з сосискою зі свіжої капусти
А чи знаєте ви, що під назвою солянка часто ховатися не тільки гарячий суп, але і ситне друге блюдо. Найчастіше зустрічаються 3 різновиди цієї страви: м'ясна, грибна і рибна. Але якщо у вас під рукою не виявилося нічого з цих інгредієнтів, то ми розповімо вам, як приготувати солянку з капусти і сосисок. Страва виходить не менш смачним і поживним.
Інгредієнти:
білокачанна капуста – 400 г;
сосиски молочні – 6 шт.;
солоний огірок – 2 шт.;
цибулина – 2 шт.;
морква – 1 шт.;
томатний соус – 4 ст. ложки;
спеції;
свіжа зелень.
Приготування
Капусту ретельно промиваємо від усіх забруднень, видаляємо зіпсовані листя і підсушуємо вилочок рушником. Потім шаткуємо овоч тонкою соломкою і викладаємо на розігріту з олією сковорідку. Приправляємо сіллю і перцем, перемішуємо і тушкуємо протягом 15 хвилин на середньому вогні. Чистимо цибулину, нарізаємо тонкими півкільцями, а оброблену моркву натираємо на крупній тертці. Додаємо підготовлені овочі в сковороду, ретельно все перемішуємо і обсмажуємо до рум'яного кольору. Томатний соус трохи розбавляємо фільтрованою водою і виливаємо в обжарку. Накриваємо кришкою і тушкуємо близько 35 хвилин. Не втрачаючи часу дарма, беремо молочні сосиски, знімаємо з них упаковку і подрібнюємо невеликими кубиками. У невеликій сотейник наливаємо масло й обсмажуємо ковбасні вироби. З солоних огірків зрізаємо шкірку, кришимо кубиками й викладаємо до тушкованим овочам разом з сосисками. Все добре перемішуємо, посипаємо спеціями і готуємо хвилин 15. Прикрашаємо солянку з сосискою зі свіжої капусти подрібненою зеленню і подаємо страву в порційних тарілках зі свіжою сметаною і житнім хлібом.
Інгредієнти:
свіжа капуста – 800 г;
картопля – 5 шт.;
сосиски – 4 шт.;
цибулина – 1 шт.;
морква – 1 шт.;
кетчуп – 2 ст. ложки;
спеції.
Приготування
Капусту тонко шаткуємо, підсолюємо і злегка обсмажуємо на рослинному маслечко, закривши кришкою. Цим часом обробляємо цибулю, картоплю і моркву, нарізаємо маленькими скибочками і підрум'янюємо на іншій сковороді. Потім кладемо кетчуп, перемішуємо і кип'ятимо. Сосиски рубаємо невеликими шматочками, додаємо до капусти і перекладаємо пасеровані овочі. Тушкуємо страву до готовності, підлив при необхідності трохи води, на повільному вогні хвилин 10.
Інгредієнти:
сосиски – 800 г;
свіжа капуста – 1 кг;
морква – 1 шт.;
цибулина – 2 шт.;
помідори стиглі – 2 шт.;
паста томатна – 1 ст. ложка;
бульйон – 1 ст.;
часник – 2 зубчики;
спеції та сушені трави – за смаком;
олія рослинна.
Приготування
З капусти акуратно знімаємо верхні листки, промиваємо вилочок і дрібно шаткуємо ножем. Моркву чистимо і подрібнюємо на середній тертці. Цибулину обробляємо, рубаємо маленькими кубиками, а сосиски нарізаємо кружечками. У ємність мультиварки наливаємо рослинне масло, розігріваємо його викладаємо ковбасу і готуємо в режимі «Смаження» 10 хвилин до рум'яного стану. Далі кладемо цибулю з морквою і пасеруємо ще близько 2 хвилин. Після цього додаємо нашатковану свіжу капусту, розмішуємо і закриваємо кришку приладу. Помідори обполіскуємо, нарізаємо невеликими шматочками і додаємо в солянку. Кладемо томатну пасту, лавровий лист, спеції, видавлюємо часник і вливаємо бульйон. Вибираємо на дисплеї програму «Гасіння» і засікаємо рівно 15 години. Готуємо страву до звукового сигналу, а потім посипаємо рубаною зеленню, розкладаємо по тарілках і відразу ж подаємо на стіл.
Рецепт солянки з капусти з сосискою
Інгредієнти:
Приготування
Капусту ретельно промиваємо від усіх забруднень, видаляємо зіпсовані листя і підсушуємо вилочок рушником. Потім шаткуємо овоч тонкою соломкою і викладаємо на розігріту з олією сковорідку. Приправляємо сіллю і перцем, перемішуємо і тушкуємо протягом 15 хвилин на середньому вогні. Чистимо цибулину, нарізаємо тонкими півкільцями, а оброблену моркву натираємо на крупній тертці. Додаємо підготовлені овочі в сковороду, ретельно все перемішуємо і обсмажуємо до рум'яного кольору. Томатний соус трохи розбавляємо фільтрованою водою і виливаємо в обжарку. Накриваємо кришкою і тушкуємо близько 35 хвилин. Не втрачаючи часу дарма, беремо молочні сосиски, знімаємо з них упаковку і подрібнюємо невеликими кубиками. У невеликій сотейник наливаємо масло й обсмажуємо ковбасні вироби. З солоних огірків зрізаємо шкірку, кришимо кубиками й викладаємо до тушкованим овочам разом з сосисками. Все добре перемішуємо, посипаємо спеціями і готуємо хвилин 15. Прикрашаємо солянку з сосискою зі свіжої капусти подрібненою зеленню і подаємо страву в порційних тарілках зі свіжою сметаною і житнім хлібом.
Солянка з капусти з картоплею та ковбасою
Інгредієнти:
Приготування
Капусту тонко шаткуємо, підсолюємо і злегка обсмажуємо на рослинному маслечко, закривши кришкою. Цим часом обробляємо цибулю, картоплю і моркву, нарізаємо маленькими скибочками і підрум'янюємо на іншій сковороді. Потім кладемо кетчуп, перемішуємо і кип'ятимо. Сосиски рубаємо невеликими шматочками, додаємо до капусти і перекладаємо пасеровані овочі. Тушкуємо страву до готовності, підлив при необхідності трохи води, на повільному вогні хвилин 10.
Солянка з капусти з сосисками в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
З капусти акуратно знімаємо верхні листки, промиваємо вилочок і дрібно шаткуємо ножем. Моркву чистимо і подрібнюємо на середній тертці. Цибулину обробляємо, рубаємо маленькими кубиками, а сосиски нарізаємо кружечками. У ємність мультиварки наливаємо рослинне масло, розігріваємо його викладаємо ковбасу і готуємо в режимі «Смаження» 10 хвилин до рум'яного стану. Далі кладемо цибулю з морквою і пасеруємо ще близько 2 хвилин. Після цього додаємо нашатковану свіжу капусту, розмішуємо і закриваємо кришку приладу. Помідори обполіскуємо, нарізаємо невеликими шматочками і додаємо в солянку. Кладемо томатну пасту, лавровий лист, спеції, видавлюємо часник і вливаємо бульйон. Вибираємо на дисплеї програму «Гасіння» і засікаємо рівно 15 години. Готуємо страву до звукового сигналу, а потім посипаємо рубаною зеленню, розкладаємо по тарілках і відразу ж подаємо на стіл.
Рекомендуємо добрі рецепти
Тушкована капуста з ковбасою в мультиварці
Простим, смачним і ситним доповненням до будь-якого гарніру стане капуста з ковбасою в мультиварці. Приємне поєднання тушкованої капусти і ковбаски
Тушкована капуста з сосискою в мультиварці
Це дуже смачний і простий рецепт, який не раз виручить сучасну зайняту господиню. Адже як часто буває, що терміново потрібно приготувати вечерю або
Солянка з свіжої капусти
Солянкою у нас прийнято називати не тільки суп з декількома видами м'яса, але і тушковану капусту. Як раз про солянці зі свіжої капусти ми і
Солянка з сосискою
Солянка - це дуже смачний супчик російської кухні. Варіацій її створення на сьогоднішній день досить багато. І сьогодні ми відійдемо від класичного
Солянка з морської капусти
Солянка з морської капусти - незвичайне і поживне блюдо, яке можна подати до обіду або вечері. Пропонуємо вашій увазі кілька цікавих рецептів цього
Солянка з квашеної капусти
Солянка - це смачне перше або друге блюдо, в якому поєднуються м'ясні продукти з солоними або квашеними овочами. І сьогодні ми розповімо вам, як