Солянка з сосискою

Рецепт солянки з сосискою
Інгредієнти:
Приготування
Зараз розглянемо простий спосіб, як зробити солянку з сосискою. Отже, починаємо з того, що добре промиваємо невеликий вилочок капусти, позбавляє її від поганих листя і обсушуємо рушником. Потім рубаємо її тонкою соломкою. А тепер займемося з вами підготовкою всіх інших овочів. Моркву і ріпчасту цибулю очищаємо і ретельно промиваємо. Тепер моркву натираємо на крупній тертці, а цибулю подрібнюємо дрібними кубиками. Помідори промиваємо, обсушуємо і шаткуємо тонкими кружечками. Часник чистимо і пропускаємо його через прес або дрібно натираємо на тертці. Сосиски кришимо невеликими кружечками.
Тепер беремо чавунець і розігріваємо в нього трохи рослинного масла, потім вкладаємо спочатку подрібнену ріпчасту цибулю, обсмажуємо його. Після викладаємо моркву і сосиски. Все перемішуємо і смажимо близько 10 хвилин, поки сосиски трохи не підрум'яняться, а морква не стане м'якою. Після цього висипаємо до овочів капусту і тушкуємо її, постійно помішуючи, до готовності. Далі вміст чавунка посолимо і перчимо до смаку, додаємо будь-які спеції і приправи. Томатну пасту розвести в великій кількості кип'яченої води, а потім виливаємо вміст в сковороду. Все перемішуємо і додаємо раніше подрібнений часник і помідори. Все ретельно перемішуємо.
Зелень промиваємо під проточною водою, стряхиваем і дрібно ріжемо, викладаючи її, за п'ять хвилин до готовності страви в сковорідку. Після цього знімаємо чавунець з вогню, накриваємо кришкою і даємо супу постояти ще 10 хвилин. Ось і все, смачна капустяна солянка з сосисками готова! Наливаємо готове блюдо в тарілки, зверху присипаємо перцем, свіжою зеленню і подаємо до супу охолоджену сметану.
Солянка з сосискою в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Пропонуємо ще один варіант, як приготувати солянку з сосискою. Цибулю очищаємо від лушпиння, миємо й нарізаємо дрібними кубиками. Моркву чистимо, шаткуємо соломкою, або натираємо, використовуючи тертку. Мультиварку включаємо, виставляємо режим «Жарка - овочі» і в невеликій кількості олії обсмажуємо цибулю з морквою до тих пір, поки овочі не стануть золотистого кольору. Цим часом

Тепер вливаємо в необхідній кількості розсіл і воду. Виставляємо програму «Суп» і продовжуємо готувати солянку протягом двадцяти хвилин. По закінченні часу залишаємо супчик трохи настоятися. Перед подачею на стіл в солянку з сосискою і картоплею додаємо за смаком оливки, зелень і скибочку лимона.
Рекомендуємо добрі рецепти

Рецепт класичної солянки
Класична солянка - це приголомшливо ароматний і смачний супчик, головними інгредієнтами якого є солоні огірки і м'ясо. Але навіть якщо у вас немає

Солянка з картоплею - рецепт
Солянка з картоплею - це поживне і ситне блюдо, яке чудово підійде не тільки для повсякденного меню, але і для святкового столу. Давайте розглянемо

Солянка з куркою
Солянка - це смачне і поживне блюдо, дуже актуальний напередодні зимових холодів. Варіацій її створення безліч, і ми впевнені, у кожної господині є

Солянка з морської капусти
Солянка з морської капусти - незвичайне і поживне блюдо, яке можна подати до обіду або вечері. Пропонуємо вашій увазі кілька цікавих рецептів цього

Солянка з перловкою
Солянка - смачне гаряче блюдо російської кухні. Її готують з м'яса з додаванням солоних огірків і маслин. І сьогодні ми додамо ще один інгредієнт в

Солянка з квашеної капусти
Солянка - це смачне перше або друге блюдо, в якому поєднуються м'ясні продукти з солоними або квашеними овочами. І сьогодні ми розповімо вам, як