Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Солянка з сосискою

Солянка з сосискою

26-03-2015, 17:55
916
Солянка з сосискою
Солянка - одне з найбільш цікавих страв російської кухні. Чудовий суп, зварений на м'ясному, рибному або грибному бульйоні, давно зайняв на обідньому столі кожної родини своє почесне місце! Однак сьогодні ми трохи відійдемо з вами від класичного рецепту солянки розглянемо з вами оригінальний рецепт приготування солянки з сосисками. Повірте на слово, це дуже смачно, ароматно і ситно!

Рецепт солянки з сосискою


Інгредієнти:

  • капуста - 1 кг;

  • морква - 1 шт.;

  • сосиски - 300 г;

  • цибулина - 1 шт.;

  • томатна паста - 3 ст. ложки;

  • часник -3 зубчики;

  • помідори - 2 шт.;

  • зелень - за смаком;

  • сіль - за смаком;

  • рослинне масло - для смаження.


  • Приготування
    Зараз розглянемо простий спосіб, як зробити солянку з сосискою. Отже, починаємо з того, що добре промиваємо невеликий вилочок капусти, позбавляє її від поганих листя і обсушуємо рушником. Потім рубаємо її тонкою соломкою. А тепер займемося з вами підготовкою всіх інших овочів. Моркву і ріпчасту цибулю очищаємо і ретельно промиваємо. Тепер моркву натираємо на крупній тертці, а цибулю подрібнюємо дрібними кубиками. Помідори промиваємо, обсушуємо і шаткуємо тонкими кружечками. Часник чистимо і пропускаємо його через прес або дрібно натираємо на тертці. Сосиски кришимо невеликими кружечками.
    Тепер беремо чавунець і розігріваємо в нього трохи рослинного масла, потім вкладаємо спочатку подрібнену ріпчасту цибулю, обсмажуємо його. Після викладаємо моркву і сосиски. Все перемішуємо і смажимо близько 10 хвилин, поки сосиски трохи не підрум'яняться, а морква не стане м'якою. Після цього висипаємо до овочів капусту і тушкуємо її, постійно помішуючи, до готовності. Далі вміст чавунка посолимо і перчимо до смаку, додаємо будь-які спеції і приправи. Томатну пасту розвести в великій кількості кип'яченої води, а потім виливаємо вміст в сковороду. Все перемішуємо і додаємо раніше подрібнений часник і помідори. Все ретельно перемішуємо.
    Зелень промиваємо під проточною водою, стряхиваем і дрібно ріжемо, викладаючи її, за п'ять хвилин до готовності страви в сковорідку. Після цього знімаємо чавунець з вогню, накриваємо кришкою і даємо супу постояти ще 10 хвилин. Ось і все, смачна капустяна солянка з сосисками готова! Наливаємо готове блюдо в тарілки, зверху присипаємо перцем, свіжою зеленню і подаємо до супу охолоджену сметану.

    Солянка з сосискою в мультиварці


    Інгредієнти:

  • сосиски - 3 шт.;

  • цибулина - 1 шт.;

  • морква - 1 шт.;

  • солоний огірок - 2 шт.;

  • огірковий розсіл - 100 мл;

  • томатна паста - 2 ст. ложки;

  • лавровий лист - 1 шт.;

  • картопля - 2 шт.;

  • вода - 3 л;

  • чорний перець горошком - 5 шт.


  • Приготування
    Пропонуємо ще один варіант, як приготувати солянку з сосискою. Цибулю очищаємо від лушпиння, миємо й нарізаємо дрібними кубиками. Моркву чистимо, шаткуємо соломкою, або натираємо, використовуючи тертку. Мультиварку включаємо, виставляємо режим «Жарка - овочі» і в невеликій кількості олії обсмажуємо цибулю з морквою до тих пір, поки овочі не стануть золотистого кольору. Цим часом
    Солянка з сосискою
    подрібнюємо на тертці солоні огірки, або нарізаємо їх дрібними кубиками. Кладемо їх в миску, додаємо томатну пасту і продовжуємо обсмажувати ще кілька хвилин разом з овочами. Картоплю миємо, чистимо й нарізаємо кубиками невеликого розміру. Сосиски подрібнюємо кружечками і кладемо все в мультиварку.
    Тепер вливаємо в необхідній кількості розсіл і воду. Виставляємо програму «Суп» і продовжуємо готувати солянку протягом двадцяти хвилин. По закінченні часу залишаємо супчик трохи настоятися. Перед подачею на стіл в солянку з сосискою і картоплею додаємо за смаком оливки, зелень і скибочку лимона.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Рецепт класичної солянки
    Рецепт класичної солянки
    Класична солянка - це приголомшливо ароматний і смачний супчик, головними інгредієнтами якого є солоні огірки і м'ясо. Але навіть якщо у вас немає
    Солянка з картоплею - рецепт
    Солянка з картоплею - рецепт
    Солянка з картоплею - це поживне і ситне блюдо, яке чудово підійде не тільки для повсякденного меню, але і для святкового столу. Давайте розглянемо
    Солянка з куркою
    Солянка з куркою
    Солянка - це смачне і поживне блюдо, дуже актуальний напередодні зимових холодів. Варіацій її створення безліч, і ми впевнені, у кожної господині є
    Солянка з морської капусти
    Солянка з морської капусти
    Солянка з морської капусти - незвичайне і поживне блюдо, яке можна подати до обіду або вечері. Пропонуємо вашій увазі кілька цікавих рецептів цього
    Солянка з перловкою
    Солянка з перловкою
    Солянка - смачне гаряче блюдо російської кухні. Її готують з м'яса з додаванням солоних огірків і маслин. І сьогодні ми додамо ще один інгредієнт в
    Солянка з квашеної капусти
    Солянка з квашеної капусти
    Солянка - це смачне перше або друге блюдо, в якому поєднуються м'ясні продукти з солоними або квашеними овочами. І сьогодні ми розповімо вам, як