Солянка з морської капусти
Давайте дізнаємося з вами, як зварити солянку з морської капусти і ситно нагодувати всю сім'ю смачною і вишуканою стравою.
Інгредієнти:
морська заморожена капуста - 1 кг;
цибулина - 1 шт.;
кальмари - 5 шт.;
паста томатна - 2 ст. ложки;
оцет 70 % - 1 ч. ложка;
масло рослинне - 6 ст. ложок;
морква - 3 шт.
Приготування
Морську капусту заздалегідь розморожуємо, промиваємо кілька разів, заливаємо гарячою водою, ставимо на плиту і варимо після закипання рівно 15 хвилин. Потім воду обережно зливаємо, капусту промиваємо, знову заливаємо гарячою водою і варимо ще 15 хвилин. За 5 хвилин до закінчення варіння підсолюємо її за смаком і вливаємо трохи оцту. Далі воду зливаємо, капусту відкидаємо на друшляк і залишаємо стікати.
Кальмарів розморожуємо, заливаємо на пару хвилин окропом, а потім обережно знімаємо плівочку і нарізаємо тушки довгими смужками. Чистимо цибулину, шаткуємо кубиками, а моркву натираємо на тертці і пасеруємо овочі на рослинному маслі до готовності.
До готової обсмажування додаємо морську капусту, перемішуємо і тушкуємо 2-3 хвилинки. Далі викладаємо кальмарів, перемішуємо і коли солянка з морської капусти з кальмаром по-далекосхідному закипить, додаємо томатний соус , підсолюємо і посипаємо перцем. Даємо страви покипіти ще 2 хвилини, після чого вимикаємо вогонь і знімаємо сковороду з плити.
Інгредієнти:
морська капуста - 50 г;
білокачанна капуста - 50 г;
солоні огірки - 30 г;
цибулина - 05 шт.;
томатна паста - 1 ст. ложка;
лавровий листочок;
спеції;
чорнослив - 5 шт.
Приготування
Білокачанну капусту шаткуємо й тушкуємо з невеликою кількістю бульйону. Чистимо цибулину, дрібно нарізаємо і пасеруємо на рослинній масло, додавши томатну пасту. Потім з'єднуємо капусту з очищеними від шкірки і насіння огірками, бланшованим чорносливом без кісточок, сіллю, перцем, морською капустою, цукром, посипаємо тертим сиром і запікаємо до готовності.
Інгредієнти:
солоні огірки - 2 шт.;
свіжа зелень;
маринована морська капуста - 200 г;
шинка - 150 г;
томатна паста - 2 ст. ложки;
цибулина - 1 шт.;
капуста квашена - 50 г;
сосиски - 150 г;
спеції.
Приготування
Очищену картоплю відварюємо протягом 10 хвилин. Потім додаємо морську і квашену капусту, готуємо ще 10 хвилин, а в цей час в сковороді обсмажуємо овочі. Цибулю чистимо, шаткуємо і пасеруємо на оливковій маслечко. Далі кладемо порізані огірки, шинку, сосиски і смажимо до рум'яного кольору. Після цього додаємо томатну пасту, трохи підсолюємо, перчимо, перемішуємо і тушкуємо ще кілька хвилин, а потім перекладаємо в каструлю з картоплею і капустою.
Рецепт солянки з морської капусти з кальмаром
Інгредієнти:
Приготування
Морську капусту заздалегідь розморожуємо, промиваємо кілька разів, заливаємо гарячою водою, ставимо на плиту і варимо після закипання рівно 15 хвилин. Потім воду обережно зливаємо, капусту промиваємо, знову заливаємо гарячою водою і варимо ще 15 хвилин. За 5 хвилин до закінчення варіння підсолюємо її за смаком і вливаємо трохи оцту. Далі воду зливаємо, капусту відкидаємо на друшляк і залишаємо стікати.
Кальмарів розморожуємо, заливаємо на пару хвилин окропом, а потім обережно знімаємо плівочку і нарізаємо тушки довгими смужками. Чистимо цибулину, шаткуємо кубиками, а моркву натираємо на тертці і пасеруємо овочі на рослинному маслі до готовності.
До готової обсмажування додаємо морську капусту, перемішуємо і тушкуємо 2-3 хвилинки. Далі викладаємо кальмарів, перемішуємо і коли солянка з морської капусти з кальмаром по-далекосхідному закипить, додаємо томатний соус , підсолюємо і посипаємо перцем. Даємо страви покипіти ще 2 хвилини, після чого вимикаємо вогонь і знімаємо сковороду з плити.
Солянка з морської капусти
Інгредієнти:
Приготування
Білокачанну капусту шаткуємо й тушкуємо з невеликою кількістю бульйону. Чистимо цибулину, дрібно нарізаємо і пасеруємо на рослинній масло, додавши томатну пасту. Потім з'єднуємо капусту з очищеними від шкірки і насіння огірками, бланшованим чорносливом без кісточок, сіллю, перцем, морською капустою, цукром, посипаємо тертим сиром і запікаємо до готовності.
Солянка з морської капусти з ковбасою
Інгредієнти:
Приготування
Очищену картоплю відварюємо протягом 10 хвилин. Потім додаємо морську і квашену капусту, готуємо ще 10 хвилин, а в цей час в сковороді обсмажуємо овочі. Цибулю чистимо, шаткуємо і пасеруємо на оливковій маслечко. Далі кладемо порізані огірки, шинку, сосиски і смажимо до рум'яного кольору. Після цього додаємо томатну пасту, трохи підсолюємо, перчимо, перемішуємо і тушкуємо ще кілька хвилин, а потім перекладаємо в каструлю з картоплею і капустою.
Рекомендуємо добрі рецепти
Суп з морської капусти
Любите морську капусту? Тоді страви з неї напевно припадуть вам до душі. У даній статті ми розповімо, як зробити суп з настільки корисного і смачного
Солянка з картоплею - рецепт
Солянка з картоплею - це поживне і ситне блюдо, яке чудово підійде не тільки для повсякденного меню, але і для святкового столу. Давайте розглянемо
Солянка з куркою
Солянка - це смачне і поживне блюдо, дуже актуальний напередодні зимових холодів. Варіацій її створення безліч, і ми впевнені, у кожної господині є
Солянка з квашеної капусти
Солянка - це смачне перше або друге блюдо, в якому поєднуються м'ясні продукти з солоними або квашеними овочами. І сьогодні ми розповімо вам, як
Сушена морська капуста
У морській капусті міститься багато речовин, таких як фосфор і йод, тому вживати в їжу її дуже корисно. Сьогодні ми розповімо вам, що можна
Тушкована капуста на зиму
Капуста - це корисний продукт, який у кулінарії застосовується досить широко. Її варять, тушкують, використовують у створенні супів і салатів, а