Борщ зі свіжої капусти

Борщ з курки зі свіжою капустою
Інгредієнти:
Приготування
З курки варимо бульйон , заливши її водичкою і підсолюємо за смаком. Готове м'ясо акуратно дістаємо, остуджуємо і ріжемо на шматочки. У бульйон додаємо подрібнений кубиками болгарський перець, кладемо свіжу капусту, нашатковану соломкою, і варимо 10 хвилин. Очищену цибулю пасеруємо з тертою морквиною, а потім додаємо перетерті помідори. Тушкуємо овочі 5 хвилин. Після цього викладаємо обжарку в каструлю і кладемо нарізану соломкою варені буряки. Доводимо борщ до кипіння, додаємо свіжу зелень, вимикаємо піч і наполягаємо суп під кришкою хвилин 15.
Борщ зі свіжої капусти без буряка
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування смачного борщу із свіжої капусти з свининою, м'ясо промиваємо, розрізаємо на частини і кладемо у велику каструлю, наповнену водою. Варимо бульйон на повільному вогні, періодично знімаючи піднялася піну. Цим часом чистимо цибулини і моркву і кидаємо по одній цілій овочу в гарячий бульйон. Додаємо трохи солі і готуємо м'ясо на самому тихому вогні 15 години.
Капусту шаткуємо, цибулька подрібнюємо, а моркву натираємо на терочке. Очищений картопля рубаємо кубиками. Сварившееся м'ясо викладаємо на тарілку, виймаємо з бульйону моркву і цибулину, а суп проціджуємо через ситечко в іншу каструлю. Запалюємо знову тихий вогонь, додаємо капусту і картоплю. Моркву, томати і цибулю пасеруємо на рослинній масло до золотавого кольору, вливаємо трохи бульйону і кладемо томатну пасту. Готову обжарку перекладаємо в суп – вона додасть борщу красивий відтінок і аромат. За 10 хвилин до кінця кидаємо кілька очищених зубчиків часнику і тоненько порізаний болгарський перчик. Після цього додаємо подрібнене шматочками м'ясо, вимикаємо полум'я і залишаємо борщ настоюватися під кришкою 20-30 хвилин. До такої страви можна подати нежирну сметану, булочки з часником або грінки.
Борщ зі свіжої капусти в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Зараз ми розповімо вам, як правильно зварити борщ зі свіжою капустою в мультиварці. Спочатку варимо у великій кількості води бульйон з курки: наливаємо воду, кладемо м'ясо, закриваємо кришку і виставляємо режим «Тушіння/Суп». Потім готовий бульйон проціджуємо в окремий посуд і переходимо до підготовки овочів. Чистимо їх, промиваємо і подрібнюємо буряк і моркву на крупній терочке. Цибулю шаткуємо кубиками. У чашу

Рекомендуємо добрі рецепти

Вегетаріанський борщ
Вегетаріанський борщ виходить настільки смачним, що навіть затяті шанувальники м'ясних бульйонів не помітять відсутність м'яса в цій страві. Ми

Щі зі свіжої капусти в мультиварці
Щі зі свіжої капусти – це традиційне російське блюдо, яке користується у нас особливою популярністю. Готується з доступних продуктів і виходить

Суп зі свіжої капусти
Коли хочеться чогось немудрого, але в той же час ситного і поживного, відразу згадується суп зі свіжої капусти. І продуктів мінімум, і часу забирає

Як правильно зварити червоний борщ?
Борщ - гаряче перше блюдо російської кухні, що готується з м'яса і овочів. Зазвичай борщ має яскраво червоний колір, але далеко не у всіх господинь

Борщ з галушками - рецепт
Борщ з галушками - це традиційна страва української кухні, приготувати яке досить нескладно. І зараз ми з вами розберемо два оригінальних і смачних

Борщ, як у дитячому садку
Борщ - улюблене дорослими і дітьми смачне і корисне блюдо. Рецептів його приготування є дуже багато, але діти дошкільного віку дуже часто просять