Вернуться назад Распечатать

Суп зі свіжої капусти

Суп зі свіжої капусти
Суп зі свіжої капусти – смачне гаряче блюдо, яке чудово підійде до сімейного обіду. Крім чудового аромату і приголомшливого смаку, страву ще дуже корисно для організму. Переконайтеся в цьому самі!

Рецепт супу з свіжої капусти


Інгредієнти:

  • свинина – 500 г;

  • капуста білокачанна – 400 г;

  • вода фільтрована – 2 л;

  • картопля – 4 шт.;

  • морква – 2 шт.;

  • цибулина – 1 шт.;

  • горошок зелений – 200 г;

  • спеції;

  • масло вершкове – 2 ст. ложки;

  • свіжа зелень .


  • Приготування
    М'ясо обробляємо, кладемо в глибоку каструлю з водою і варимо бульйон. Не втрачаючи часу дарма, чистимо картоплю й нарізаємо кубиками.
    Моркву очищаємо і шаткуємо соломкою. З качана капусти, знімаємо брудні листочки і тоненько рубаємо ножем, а подрібнюємо цибулину.
    Тепер пасеруємо його на вершкове масло разом з морквою. У киплячий бульйон кидаємо картоплю з капустою і проварюємо 15 хвилин. По закінченні часу додаємо овочеву обжарку, зелений горошок і спеції. Тушкуємо супчик зі свіжої капусти з м'ясом ще кілька хвилин, а потім розливаємо по тарілках!

    Суп зі свіжої капусти без м'яса


    Інгредієнти:

  • свіжа капуста – 05 вилка;

  • картопля – 3 шт.;

  • цибулина – 1 шт.;

  • морква – 1 шт.;

  • олія оливкова;

  • спеції.


  • Приготування
    У холодну фільтровану воду кидаємо очищений картопля, доводимо до закипання знімаємо шумівкою пінку і варимо 5 хвилин. Цим часом свіжу капусту обробляємо, тоненько шаткуємо й висипаємо в гарячий бульйон . Цибулину і моркву чистимо, нарізаємо смужками і пасеруємо овочі на оливковій маслечко до прозорості і м'якості. Засмажку присипаємо рубаним кропом, видавлюємо зубчик часничку і перекладаємо все в каструлю. Готовий суп розливаємо по тарілках, поклавши в кожну ложку сметанки і зелений лук.

    Суп зі свіжої капусти з куркою


    Інгредієнти:

  • морква – 1 шт.;

  • білокачанна свіжа капуста – 300 г;

  • курка свіжа – 200 г;

  • масло рослинне – 1 ст. ложка;

  • спеції;

  • картопля – 4 шт.;
  • Суп зі свіжої капусти

  • свіжа зелень;

  • часник – 2 зубчики.


  • Приготування
    Курку поділяємо на кілька шматків, кладемо в каструлю, заливаємо фільтрованою водою і варимо бульйон протягом години. Капусту дрібненько шаткуємо, а картоплю чистимо і нарізаємо часточками. Всі овочі кидаємо в киплячий бульйон і готуємо до м'якості. Цибулину і морквину обробляємо, подрібнюємо і пасеруємо на рослинній маслечко. Потім відправляємо обжарку в каструлю, підсолюємо і перемішуємо. Доводимо суп до готовності і прикрашаємо зеленню.