Суп зі свіжої капусти – смачне гаряче блюдо, яке чудово підійде до сімейного обіду. Крім чудового аромату і приголомшливого смаку, страву ще дуже корисно для організму. Переконайтеся в цьому самі!
Рецепт супу з свіжої капусти
Інгредієнти: свинина – 500 г; капуста білокачанна – 400 г; вода фільтрована – 2 л; картопля – 4 шт.; морква – 2 шт.; цибулина – 1 шт.; горошок зелений – 200 г; спеції; масло вершкове – 2 ст. ложки; свіжа зелень . Приготування М'ясо обробляємо, кладемо в глибоку каструлю з водою і варимо бульйон. Не втрачаючи часу дарма, чистимо картоплю й нарізаємо кубиками.
Моркву очищаємо і шаткуємо соломкою. З качана капусти, знімаємо брудні листочки і тоненько рубаємо ножем, а подрібнюємо цибулину.
Тепер пасеруємо його на вершкове масло разом з морквою. У киплячий бульйон кидаємо картоплю з капустою і проварюємо 15 хвилин. По закінченні часу додаємо овочеву обжарку, зелений горошок і спеції. Тушкуємо супчик зі свіжої капусти з м'ясом ще кілька хвилин, а потім розливаємо по тарілках!
Суп зі свіжої капусти без м'яса
Інгредієнти: свіжа капуста – 05 вилка; картопля – 3 шт.; цибулина – 1 шт.; морква – 1 шт.; олія оливкова; спеції. Приготування У холодну фільтровану воду кидаємо очищений картопля, доводимо до закипання знімаємо шумівкою пінку і варимо 5 хвилин. Цим часом свіжу капусту обробляємо, тоненько шаткуємо й висипаємо в гарячий бульйон . Цибулину і моркву чистимо, нарізаємо смужками і пасеруємо овочі на оливковій маслечко до прозорості і м'якості. Засмажку присипаємо рубаним кропом, видавлюємо зубчик часничку і перекладаємо все в каструлю. Готовий суп розливаємо по тарілках, поклавши в кожну ложку сметанки і зелений лук.
Суп зі свіжої капусти з куркою
Інгредієнти: морква – 1 шт.; білокачанна свіжа капуста – 300 г; курка свіжа – 200 г; масло рослинне – 1 ст. ложка; спеції; картопля – 4 шт.; свіжа зелень; часник – 2 зубчики. Приготування Курку поділяємо на кілька шматків, кладемо в каструлю, заливаємо фільтрованою водою і варимо бульйон протягом години. Капусту дрібненько шаткуємо, а картоплю чистимо і нарізаємо часточками. Всі овочі кидаємо в киплячий бульйон і готуємо до м'якості. Цибулину і морквину обробляємо, подрібнюємо і пасеруємо на рослинній маслечко. Потім відправляємо обжарку в каструлю, підсолюємо і перемішуємо. Доводимо суп до готовності і прикрашаємо зеленню.