» » Капуста з часником швидкого приготування

Капуста з часником швидкого приготування

Капуста з часником швидкого приготування
Спробуйте за нашими рецептами зробити незрівнянно смачну капусту з часником швидкого приготування.

Капуста швидкого засолу з буряком, оцтом і часником


Інгредієнти:

  • капуста (білокачанна) – 15 кг;

  • соковита буряк – 400 г;

  • часник – 120 г;

  • запашний перець – по 6 шт.;

  • лавровий лист – 4 шт.;

  • чиста вода – 14 л;

  • цукор, сіль – за 3 десертні ложки;

  • оцет (9%) – 6 ст. ложок.


  • Приготування

  • З капусти, знімаємо 2-3 аркуша, а решта все нарізаємо великими квадратиками і поміщаємо їх у широку велику миску.

  • Зубки часнику з допомогою ножа подрібнюємо тонкими пластинками і викладаємо їх на капусту.

  • Буряк очищаємо і протираємо її всю через велику або середню тертку відразу в миску з овочами. Сюди ж висипаємо два види горошин перцю і викладаємо дрібно поламані лаврове листя.

  • Перемішуємо все чистими руками і переміщаємо вміст миски в вимитий бутель.

  • В чистій воді розмішуємо цукор з сіллю, доводимо розсіл до кипіння і коли він охолоне до теплого, вливаємо його банку, наповнену капустою.

  • Додаємо оцет і виставляємо ємність в тепле місце на 35 години, після чого капусту можна їсти.


  • Маринована капуста з часником і оцтом – рецепт швидкого приготування


    Інгредієнти:

  • білокачанна капуста – 22 кг;

  • суміш перців – за смаком;

  • часник – 80 г;

  • питна вода – 13 л;

  • кухонна сіль – 25 ст. ложки;

  • цукровий пісок – 80 г;

  • столовий оцет – 80 мл


  • Приготування

  • З капусти, знімаємо брудні і потовчені листки, а потім розрізаємо головку на дві рівні половинки. Кожну з цих половин шаткуємо максимально тонкою соломкою, яку переміщуємо у велику миску.

  • Всі зубки часнику протираємо через тертку і викладаємо цю кашку в капусту.

  • Щедро присипаємо всі сумішшю перців, перемішуємо і відразу ж перекладаємо капусту в бутель.

  • У киплячу на плиті питну воду висипаємо цукровий пісок, кухонну сіль і столовий оцет.

  • Прокіп'ятити близько 2 хвилин розсіл знімаємо і, не давши йому охолонути, заливаємо в ємність із підготовленою білокачанної капустою.

  • У такому вигляді залишаємо овочі маринуватися на 18-20 годин, а після прибираємо закуску з холодильник.


  • Квашена капуста з часником швидкого приготування


    Інгредієнти:

  • капуста – 19 кг;

  • морква – 2 шт.;

  • часник – 7 зубків;

  • лимон – 1 шт.;

  • дрібна сіль – 15 ст. ложки;

  • дрібний цукор – 25 ст. ложки;

  • вода – 12 л.


  • Приготування

  • Шаткуємо капусту.

  • Моркву натираємо на дрібній тертці і змішуємо її в одній ємності з подрібненої капустою.

  • Продавлюємо через прес всі зубки часничку, все перемішуємо і викладаємо в банку на 3 літри.

  • З води, дрібної солі і цукру готуємо розсіл, а як тільки він закипить вичавлюємо в нього сік з одного лимона.

  • Через хвилину знімаємо розсіл з плити і вливаємо в банку з овочами.

  • Вже через 12 годин ви зможете насолодитися смачною квашеною капустою!
    Додав: admin | 9-12-2016, 09:07
    Переглядів: 40