Капуста з часником швидкого приготування
Спробуйте за нашими рецептами зробити незрівнянно смачну капусту з часником швидкого приготування.
Інгредієнти:
капуста (білокачанна) – 15 кг;
соковита буряк – 400 г;
часник – 120 г;
запашний перець – по 6 шт.;
лавровий лист – 4 шт.;
чиста вода – 14 л;
цукор, сіль – за 3 десертні ложки;
оцет (9%) – 6 ст. ложок.
Приготування
З капусти, знімаємо 2-3 аркуша, а решта все нарізаємо великими квадратиками і поміщаємо їх у широку велику миску.
Зубки часнику з допомогою ножа подрібнюємо тонкими пластинками і викладаємо їх на капусту.
Буряк очищаємо і протираємо її всю через велику або середню тертку відразу в миску з овочами. Сюди ж висипаємо два види горошин перцю і викладаємо дрібно поламані лаврове листя.
Перемішуємо все чистими руками і переміщаємо вміст миски в вимитий бутель.
В чистій воді розмішуємо цукор з сіллю, доводимо розсіл до кипіння і коли він охолоне до теплого, вливаємо його банку, наповнену капустою.
Додаємо оцет і виставляємо ємність в тепле місце на 35 години, після чого капусту можна їсти.
Інгредієнти:
білокачанна капуста – 22 кг;
суміш перців – за смаком;
часник – 80 г;
питна вода – 13 л;
кухонна сіль – 25 ст. ложки;
цукровий пісок – 80 г;
столовий оцет – 80 мл
Приготування
З капусти, знімаємо брудні і потовчені листки, а потім розрізаємо головку на дві рівні половинки. Кожну з цих половин шаткуємо максимально тонкою соломкою, яку переміщуємо у велику миску.
Всі зубки часнику протираємо через тертку і викладаємо цю кашку в капусту.
Щедро присипаємо всі сумішшю перців, перемішуємо і відразу ж перекладаємо капусту в бутель.
У киплячу на плиті питну воду висипаємо цукровий пісок, кухонну сіль і столовий оцет.
Прокіп'ятити близько 2 хвилин розсіл знімаємо і, не давши йому охолонути, заливаємо в ємність із підготовленою білокачанної капустою.
У такому вигляді залишаємо овочі маринуватися на 18-20 годин, а після прибираємо закуску з холодильник.
Інгредієнти:
капуста – 19 кг;
морква – 2 шт.;
часник – 7 зубків;
лимон – 1 шт.;
дрібна сіль – 15 ст. ложки;
дрібний цукор – 25 ст. ложки;
вода – 12 л.
Приготування
Шаткуємо капусту.
Моркву натираємо на дрібній тертці і змішуємо її в одній ємності з подрібненої капустою.
Продавлюємо через прес всі зубки часничку, все перемішуємо і викладаємо в банку на 3 літри.
З води, дрібної солі і цукру готуємо розсіл, а як тільки він закипить вичавлюємо в нього сік з одного лимона.
Через хвилину знімаємо розсіл з плити і вливаємо в банку з овочами.
Вже через 12 годин ви зможете насолодитися смачною квашеною капустою!
Капуста швидкого засолу з буряком, оцтом і часником
Інгредієнти:
Приготування
Маринована капуста з часником і оцтом – рецепт швидкого приготування
Інгредієнти:
Приготування
Квашена капуста з часником швидкого приготування
Інгредієнти:
Приготування
Рекомендуємо добрі рецепти
Швидка капуста, маринована гарячим розсолом
Напевно всі господині маринують капусту, адже це швидкий спосіб поласувати солененькой закускою. Далі підкажемо найбільш прості і зрозумілі варіанти
Капуста з буряком і часником швидкого приготування
Дивну хрустку закуску пропонуємо створити власноруч. Капуста з буряком і часником виходить надзвичайно яскравою і незрівнянно смачною. Рецепти,
Маринована капуста швидкого приготування
Смачна маринована капуста завжди знайде місце на будь-якому святі. Хрустка закуска так і проситься до вас в тарілку! І дуже добре, що є рецепти
Капуста з хроном на зиму
Квашена капуста - чудова закуска на обідньому столі. І сьогодні ми пропонуємо зробити капусту з хроном на зиму. Читайте наші оригінальні, але в теж
Капуста, маринована з часником
Маринована капуста з часником - це чудова закуска під час застілля або до будь-якого гарніру: відварного рису, картоплі, гречки. Вона досить швидко
Квашена капуста
Рецепт приготування кислої капусти Квашена капуста улюблена багатьма народами світу, але особливу популярність отримала у слов'янських країнах. Легка