Спробуйте за нашими рецептами зробити незрівнянно смачну капусту з часником швидкого приготування.
Капуста швидкого засолу з буряком, оцтом і часником
Інгредієнти: капуста (білокачанна) – 15 кг; соковита буряк – 400 г; часник – 120 г; запашний перець – по 6 шт.; лавровий лист – 4 шт.; чиста вода – 14 л; цукор, сіль – за 3 десертні ложки; оцет (9%) – 6 ст. ложок. Приготування З капусти, знімаємо 2-3 аркуша, а решта все нарізаємо великими квадратиками і поміщаємо їх у широку велику миску. Зубки часнику з допомогою ножа подрібнюємо тонкими пластинками і викладаємо їх на капусту. Буряк очищаємо і протираємо її всю через велику або середню тертку відразу в миску з овочами. Сюди ж висипаємо два види горошин перцю і викладаємо дрібно поламані лаврове листя. Перемішуємо все чистими руками і переміщаємо вміст миски в вимитий бутель. В чистій воді розмішуємо цукор з сіллю, доводимо розсіл до кипіння і коли він охолоне до теплого, вливаємо його банку, наповнену капустою. Додаємо оцет і виставляємо ємність в тепле місце на 35 години, після чого капусту можна їсти. Маринована капуста з часником і оцтом – рецепт швидкого приготування
Інгредієнти: білокачанна капуста – 22 кг; суміш перців – за смаком; часник – 80 г; питна вода – 13 л; кухонна сіль – 25 ст. ложки; цукровий пісок – 80 г; столовий оцет – 80 мл Приготування З капусти, знімаємо брудні і потовчені листки, а потім розрізаємо головку на дві рівні половинки. Кожну з цих половин шаткуємо максимально тонкою соломкою, яку переміщуємо у велику миску. Всі зубки часнику протираємо через тертку і викладаємо цю кашку в капусту. Щедро присипаємо всі сумішшю перців, перемішуємо і відразу ж перекладаємо капусту в бутель. У киплячу на плиті питну воду висипаємо цукровий пісок, кухонну сіль і столовий оцет. Прокіп'ятити близько 2 хвилин розсіл знімаємо і, не давши йому охолонути, заливаємо в ємність із підготовленою білокачанної капустою. У такому вигляді залишаємо овочі маринуватися на 18-20 годин, а після прибираємо закуску з холодильник. Квашена капуста з часником швидкого приготування
Інгредієнти: капуста – 19 кг; морква – 2 шт.; часник – 7 зубків; лимон – 1 шт.; дрібна сіль – 15 ст. ложки; дрібний цукор – 25 ст. ложки; вода – 12 л. Приготування Шаткуємо капусту. Моркву натираємо на дрібній тертці і змішуємо її в одній ємності з подрібненої капустою. Продавлюємо через прес всі зубки часничку, все перемішуємо і викладаємо в банку на 3 літри. З води, дрібної солі і цукру готуємо розсіл, а як тільки він закипить вичавлюємо в нього сік з одного лимона. Через хвилину знімаємо розсіл з плити і вливаємо в банку з овочами. Вже через 12 годин ви зможете насолодитися смачною квашеною капустою!