Соус з абрикосів до м'яса на зиму
Якщо видався великий врожай абрикосів та заготовки компоту, варення, джему вже зроблені, а вони все не думають закінчуватися, приготуйте з них дуже смачний соус. Як приготувати абрикосовий соус до м'яса, читайте нижче.
Абрикосовий соус до м'яса на зиму
Інгредієнти:
абрикоси — 700 г;
перець чилі — половинка;
цукор — 30 г;
часник — 5 зубчиків;
кухонна сіль — 10 г;
кріп.
Приготування
Абрикоси моєму, видаляємо кісточки. М'якоть подрібнюємо шматочками невеликого розміру. В підходящу каструлю кладемо нарізані шматочками абрикоси, додаємо сіль з цукром. Вливаємо воду, даємо масі закипіти і готуємо трохи більше чверті години на малому вогні. Тим часом подрібнюємо зелень, очищений часник і чилі. Туди ж кладемо приправи і варимо близько чверті години. За бажанням готовий соус можна пюрировать. Після цього розкладаємо його за пропаренным баночках і укупориваем прокип'яченими кришками.
Соус гострий з абрикосів до м'яса на зиму
Приготування
абрикоси — 2 кг;
болгарський перець — 3-4 шт.;
цибуля — 2 шт.;
червоний гострий перець — половинка;
сіль;
часник — 6-7 зубчиків;
очищена вода — 100 мл;
оцет — 35 мл;
спеції.
Приготування
Абрикоси моєму і ділимо навпіл, видаляють кісточки. Складаємо фрукти в каструлю, заливаємо водою і ставимо на помірний вогонь. Тушкуємо 20 хвилин, потім додаємо подрібнений кубиками цибулька і болгарський перець. Тушкуємо до розм'якшення перцю і цибулі. Підсолюємо, додаємо оцет, подрібнений часник, гострий перчик і спеції за смаком. Знімаємо масу з вогню, все це збиваємо заглибним блендером, знову поміщаємо на плиту і даємо закипіти. Розподіляємо соус по стерилізованим баночках і укупориваем прокип'яченими кришками.
Рецепт соусу з абрикос і смородини до м'яса
Інгредієнти:
абрикоси — 3 кг;
цибуля — 150 г;
болгарський перець — 5 шт.;
мелені зерна коріандру — 1 ч. ложка;
сухі листочки смородини — 4 шт.;
часник — 4-5 зубчиків;
свіжовичавлений лимонний сік — 15 мл;
сіль — 15 ч. ложки.
Приготування
Абрикоси моєму, видаляємо кісточки і перетворюємо м'якоть в пюре будь-яким зручним способом. Поміщаємо його в каструлю і масу уварюють до загусання. Кладемо нашатковану кубиками цибулю і перець. Варимо до м'якості овочів, постійно помішуючи. Потім все це пюрируем блендером. Додаємо подрібнений часник, сухі листочки смородини, мелені в порошок, і гострий червоний перчик. Також масу солимо, додаємо лимонний сік. Знову даємо соусу закипіти і готуємо 7 хвилин. Розливаємо соус у підготовлені ємності.
Пікантний абрикосовий соус до м'яса — рецепт
Інгредієнти:
абрикосове пюре — 2 літри;
цибуля — 200 г;
перець солодкий — 6 шт.;
кардамон — 1 ч. ложка;
корінь імбиру — 60 г;
великий лимон — 1 шт.;
тархун ;
сіль — 10 р.
Приготування
Абрикоси моєму і пюрируем. Додаємо туди тертий імбир, подрібнений кубиками цибулю і солодкий перець, тархун за смаком. Варимо до розм'якшення інгредієнтів. Все це пюрируем блендером, додаємо свіжовичавлений сік лимона, сіль і кардамон. Трохи проварюємо на малому вогні і розливаємо по підготовленим пропаренным ємкостей.
Абрикосовий соус до м'яса — рецепт
Інгредієнти:
цибуля — 400 г;
перець болгарський — 5 шт.;
стиглі абрикоси — 15 кг;
стиглі томати — 1 кг;
сіль;
гострий перчик — 2 шт.;
чорний перець мелений.
Приготування
Стиглі вимиті абрикоси, помідори, очищений болгарський перчик і ріпчасту цибулю перекручуємо на м'ясорубці. Поміщаємо масу у велику каструлю і уварюють до загусання, періодично помішуючи, на невеликому вогні. Додаємо сіль, перець чорний мелений, проварюємо ще хвилин 5 а потім розподіляємо по підготовленим пропаренным баночках і укупориваем. Після цього відправляємо його на зберігання в холод. Вдалих всім заготовок!
Абрикосовий соус до м'яса на зиму
Інгредієнти:
Приготування
Абрикоси моєму, видаляємо кісточки. М'якоть подрібнюємо шматочками невеликого розміру. В підходящу каструлю кладемо нарізані шматочками абрикоси, додаємо сіль з цукром. Вливаємо воду, даємо масі закипіти і готуємо трохи більше чверті години на малому вогні. Тим часом подрібнюємо зелень, очищений часник і чилі. Туди ж кладемо приправи і варимо близько чверті години. За бажанням готовий соус можна пюрировать. Після цього розкладаємо його за пропаренным баночках і укупориваем прокип'яченими кришками.
Соус гострий з абрикосів до м'яса на зиму
Приготування
Приготування
Абрикоси моєму і ділимо навпіл, видаляють кісточки. Складаємо фрукти в каструлю, заливаємо водою і ставимо на помірний вогонь. Тушкуємо 20 хвилин, потім додаємо подрібнений кубиками цибулька і болгарський перець. Тушкуємо до розм'якшення перцю і цибулі. Підсолюємо, додаємо оцет, подрібнений часник, гострий перчик і спеції за смаком. Знімаємо масу з вогню, все це збиваємо заглибним блендером, знову поміщаємо на плиту і даємо закипіти. Розподіляємо соус по стерилізованим баночках і укупориваем прокип'яченими кришками.
Рецепт соусу з абрикос і смородини до м'яса
Інгредієнти:
Приготування
Абрикоси моєму, видаляємо кісточки і перетворюємо м'якоть в пюре будь-яким зручним способом. Поміщаємо його в каструлю і масу уварюють до загусання. Кладемо нашатковану кубиками цибулю і перець. Варимо до м'якості овочів, постійно помішуючи. Потім все це пюрируем блендером. Додаємо подрібнений часник, сухі листочки смородини, мелені в порошок, і гострий червоний перчик. Також масу солимо, додаємо лимонний сік. Знову даємо соусу закипіти і готуємо 7 хвилин. Розливаємо соус у підготовлені ємності.
Пікантний абрикосовий соус до м'яса — рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Абрикоси моєму і пюрируем. Додаємо туди тертий імбир, подрібнений кубиками цибулю і солодкий перець, тархун за смаком. Варимо до розм'якшення інгредієнтів. Все це пюрируем блендером, додаємо свіжовичавлений сік лимона, сіль і кардамон. Трохи проварюємо на малому вогні і розливаємо по підготовленим пропаренным ємкостей.
Абрикосовий соус до м'яса — рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Стиглі вимиті абрикоси, помідори, очищений болгарський перчик і ріпчасту цибулю перекручуємо на м'ясорубці. Поміщаємо масу у велику каструлю і уварюють до загусання, періодично помішуючи, на невеликому вогні. Додаємо сіль, перець чорний мелений, проварюємо ще хвилин 5 а потім розподіляємо по підготовленим пропаренным баночках і укупориваем. Після цього відправляємо його на зберігання в холод. Вдалих всім заготовок!
Рекомендуємо добрі рецепти
Кетчуп на зиму в домашніх умовах
Кетчуп – самий популярний соус, яким доповнюють майже будь-яку страву. Але, погодьтеся, продукт смачніше, приготований власноруч, ніж пропонований в
Абрикосовий конфітюр - рецепт
Найкращі солодкі ласощі - приготовлені вдома, самостійно. У сезон фруктів саме час готувати різні фруктові десерти. Серед таких - неймовірно солодкий
Желе з абрикосів з желатином
Створювати домашні солодощі - це дуже вдячне заняття. Сім'я неодмінно оцінить ваш черговий шедевр. Найсмачніші ласощі виходять з свіжих сезонних
Абрикосовий джем з апельсином
Як приємно часом відкрити комору і побачити достаток консервації. Особливо радує око яскраве, сонячне абрикосове варення. Пропонуємо покращити
Абрикосовий сік на зиму в домашніх умовах
Найкращий варіант розправитися з великим урожаєм абрикосів - це зварити з них сік. Пропонуємо кілька способів заготівлі цього чудового напою на зиму.
Абрикосовий соус
Любителі солодких соусів до м'яса, неодмінно оцінять рецепти абрикосового соусу з нашої статті. Такий соус також послужить відмінним доповненням до