Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Соус з абрикосів до м'яса на зиму

Соус з абрикосів до м'яса на зиму

21-09-2016, 11:42
474
Соус з абрикосів до м'яса на зиму
Якщо видався великий врожай абрикосів та заготовки компоту, варення, джему вже зроблені, а вони все не думають закінчуватися, приготуйте з них дуже смачний соус. Як приготувати абрикосовий соус до м'яса, читайте нижче.
Абрикосовий соус до м'яса на зиму
Інгредієнти:

  • абрикоси — 700 г;

  • перець чилі — половинка;

  • цукор — 30 г;

  • часник — 5 зубчиків;

  • кухонна сіль — 10 г;

  • кріп.


  • Приготування
    Абрикоси моєму, видаляємо кісточки. М'якоть подрібнюємо шматочками невеликого розміру. В підходящу каструлю кладемо нарізані шматочками абрикоси, додаємо сіль з цукром. Вливаємо воду, даємо масі закипіти і готуємо трохи більше чверті години на малому вогні. Тим часом подрібнюємо зелень, очищений часник і чилі. Туди ж кладемо приправи і варимо близько чверті години. За бажанням готовий соус можна пюрировать. Після цього розкладаємо його за пропаренным баночках і укупориваем прокип'яченими кришками.
    Соус гострий з абрикосів до м'яса на зиму
    Приготування

  • абрикоси — 2 кг;

  • болгарський перець — 3-4 шт.;

  • цибуля — 2 шт.;

  • червоний гострий перець — половинка;

  • сіль;

  • часник — 6-7 зубчиків;

  • очищена вода — 100 мл;

  • оцет — 35 мл;

  • спеції.


  • Приготування
    Абрикоси моєму і ділимо навпіл, видаляють кісточки. Складаємо фрукти в каструлю, заливаємо водою і ставимо на помірний вогонь. Тушкуємо 20 хвилин, потім додаємо подрібнений кубиками цибулька і болгарський перець. Тушкуємо до розм'якшення перцю і цибулі. Підсолюємо, додаємо оцет, подрібнений часник, гострий перчик і спеції за смаком. Знімаємо масу з вогню, все це збиваємо заглибним блендером, знову поміщаємо на плиту і даємо закипіти. Розподіляємо соус по стерилізованим баночках і укупориваем прокип'яченими кришками.
    Рецепт соусу з абрикос і смородини до м'яса
    Інгредієнти:

  • абрикоси — 3 кг;

  • цибуля — 150 г;

  • болгарський перець — 5 шт.;

  • мелені зерна коріандру — 1 ч. ложка;

  • сухі листочки смородини — 4 шт.;

  • часник — 4-5 зубчиків;

  • свіжовичавлений лимонний сік — 15 мл;

  • сіль — 15 ч. ложки.


  • Приготування
    Абрикоси моєму, видаляємо кісточки і перетворюємо м'якоть в пюре будь-яким зручним способом. Поміщаємо його в каструлю і масу уварюють до загусання. Кладемо нашатковану кубиками цибулю і перець. Варимо до м'якості овочів, постійно помішуючи. Потім все це пюрируем блендером. Додаємо подрібнений часник, сухі листочки смородини, мелені в порошок, і гострий червоний перчик. Також масу солимо, додаємо лимонний сік. Знову даємо соусу закипіти і готуємо 7 хвилин. Розливаємо соус у підготовлені ємності.
    Пікантний абрикосовий соус до м'яса — рецепт
    Інгредієнти:

  • абрикосове пюре — 2 літри;

  • цибуля — 200 г;

  • перець солодкий — 6 шт.;

  • кардамон — 1 ч. ложка;

  • корінь імбиру — 60 г;

  • великий лимон — 1 шт.;

  • тархун ;

  • сіль — 10 р.


  • Приготування
    Абрикоси моєму і пюрируем. Додаємо туди тертий імбир, подрібнений кубиками цибулю і солодкий перець, тархун за смаком. Варимо до розм'якшення інгредієнтів. Все це пюрируем блендером, додаємо свіжовичавлений сік лимона, сіль і кардамон. Трохи проварюємо на малому вогні і розливаємо по підготовленим пропаренным ємкостей.
    Абрикосовий соус до м'яса — рецепт
    Інгредієнти:

  • цибуля — 400 г;

  • перець болгарський — 5 шт.;

  • стиглі абрикоси — 15 кг;

  • стиглі томати — 1 кг;

  • сіль;

  • гострий перчик — 2 шт.;

  • чорний перець мелений.


  • Приготування
    Стиглі вимиті абрикоси, помідори, очищений болгарський перчик і ріпчасту цибулю перекручуємо на м'ясорубці. Поміщаємо масу у велику каструлю і уварюють до загусання, періодично помішуючи, на невеликому вогні. Додаємо сіль, перець чорний мелений, проварюємо ще хвилин 5 а потім розподіляємо по підготовленим пропаренным баночках і укупориваем. Після цього відправляємо його на зберігання в холод. Вдалих всім заготовок!
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Кетчуп на зиму в домашніх умовах
    Кетчуп на зиму в домашніх умовах
    Кетчуп – самий популярний соус, яким доповнюють майже будь-яку страву. Але, погодьтеся, продукт смачніше, приготований власноруч, ніж пропонований в
    Абрикосовий конфітюр - рецепт
    Абрикосовий конфітюр - рецепт
    Найкращі солодкі ласощі - приготовлені вдома, самостійно. У сезон фруктів саме час готувати різні фруктові десерти. Серед таких - неймовірно солодкий
    Желе з абрикосів з желатином
    Желе з абрикосів з желатином
    Створювати домашні солодощі - це дуже вдячне заняття. Сім'я неодмінно оцінить ваш черговий шедевр. Найсмачніші ласощі виходять з свіжих сезонних
    Абрикосовий джем з апельсином
    Абрикосовий джем з апельсином
    Як приємно часом відкрити комору і побачити достаток консервації. Особливо радує око яскраве, сонячне абрикосове варення. Пропонуємо покращити
    Абрикосовий сік на зиму в домашніх умовах
    Абрикосовий сік на зиму в домашніх умовах
    Найкращий варіант розправитися з великим урожаєм абрикосів - це зварити з них сік. Пропонуємо кілька способів заготівлі цього чудового напою на зиму.
    Абрикосовий соус
    Абрикосовий соус
    Любителі солодких соусів до м'яса, неодмінно оцінять рецепти абрикосового соусу з нашої статті. Такий соус також послужить відмінним доповненням до