Жульєн з куркою і грибами в духовці

Жульєн з куркою і грибами в горщиках в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Відварене куряче філе дрібно ріжемо. Печериці також ріжемо невеликими шматочками.
Подрібнену цибулю пасеруємо до прозорості. Кладемо варене філе, грибочки і обсмажуємо пару хвилин. Потім додаємо сметану, подрібнений кріп, солимо, кладемо орегано. Перемішуємо і витримуємо близько 5 хвилин. Отриману масу розміщуємо по горщикам, притрушиваем сиром і запікаємо смачний жульєн з куркою і грибами до рум'яності.
Приготування жульєна з куркою і грибами в духовці
Інгредієнти:
Приготування
Курячу грудку відварюємо. Дрібненько кришимо цибулю. Ріжемо кубиками гриби. Пасеруємо до рум'яності цибулю, кладемо гриби і готуємо до випарювання рідини. Ріжемо кубиками варену курку. Борошно висипаємо на суху сковороду і обсмажуємо 3 хвилини, помішуючи. А потім вже додаємо сметану. Добре розмішуємо. До грибочкам з цибулею додаємо курку, обсмажуємо хвилин 5 а потім вливаємо сметанную суміш. Перемішуємо, розкладаємо масу по кокотницях і зверху засипаємо сиром. Запікаємо в духовці до рум'яності.
Рецепт приготування жульєна з куркою і грибами
Інгредієнти:

Приготування
Відварюємо гриби до готовності. Подрібнену цибулю обсмажуємо. Невеликими кубиками нарізаємо сиру курку. До цибулі додаємо грибочки і обсмажуємо їх хвилин 10. Окремо обсмажуємо курку. В грибну масу вливаємо вершки. Перемішуємо, кладемо сіль, перець і тушкуємо хвилин 10. Кокотниці змащуємо маслом, кладемо курку, гриби з цибулею і вершками, а поверх кладемо скибочку сиру. Запікаємо до апетитної рум'яної скоринки в помірно нагрітій духовці.
Якщо немає спеціальних кокотниць, це зовсім не біда, жульєн з грибами і куркою цілком можна зробити і просто на деку. А вже потім поділити його на порції. Приємного всім апетиту!
Рекомендуємо добрі рецепти

Жульєн з куркою і грибами - класичний рецепт
Улюблений багатьма жульєн пропонуємо зробити його найбільш традиційному вигляді. Далі розповімо, як приготувати дуже смачну страву з базового складу

Як приготувати жульєн з куркою і грибами?
Досить популярне блюдо «Жульєн» готують у багатьох будинках і тому існує багато варіантів. Рецепти представлені далі трохи відрізняються від

Жульєн з грибами і куркою в тарталетках
Ідеальним доповненням святкового столу оригінальними закусками стануть тарталетки, наповнені жульєном. Класичне поєднання ароматних грибів і ніжного

Жульєн з картоплею
Жульєн - це французька страва, яку готують зазвичай з курки та грибів під сиром. Але сьогодні ми відійдемо від традицій і розповімо вам, як

Жульєн в булочках
Жульєн - неймовірно смачне і ситне блюдо французької кухні. Найчастіше його готують в невеликих формочках, які ще називають кокотницами. А ми вам

Жульєн з печериць
Жульєн - гаряча закуска, яку подають до святкового столу в кокотницях. Варіантів її приготування досить багато. І сьогодні ми поговоримо про жульене