Як приготувати філе індички в духовці?
Філе індички, так само як і філе курки, володіє однією відмінною рисою, що викликає масу неприємностей у недосвідчених кулінарів – це м'ясо легко пересихає під час приготування, оскільки містить мінімум жиру. Далі ми докладно розповімо про те, як приготувати філе індички в духовці і зберегти його соковитість.
Затримувати всю вологу та м'ясні соки допоможе рукав для випікання. Тут він буде забезпечувати шматку соковитість разом з простий овочевий начинкою з цікавим смаком.
Інгредієнти:
філе індички - 520 г;
ріпчаста цибуля - 75 г;
гарбуз - 185 г;
фініки - 5 шт.;
часник - 2 зубки;
шпинат - 85 м;
листя шавлії - 2 шт.
Приготування
Очистіть м'якоть гарбуза і розділіть її на дрібні кубики. Спасеруйте цибулю разом з шматочками гарбуза, поки гарбуз не дійде до напівготовності. З'єднайте всі зі шпинатом і додайте пюрированные зубки часнику разом з нарізаним шавлією. Зачекайте, поки трави і часник пустять свій аромат, після чого зніміть начинку з вогню, змішати з нарізаними фініками і остудіть.
Розділіть філе індички навпіл і розкрийте його на манер книжки. Викладіть начинку в центрі і скріпіть краю шматка зубочистками, або перев'яжіть всі кулінарною ниткою. Покладіть філе в рукав для запікання і відправте на півгодини при 190 градусах.
Інгредієнти:
курячий бульйон - 290 мл;
сметана - 135 г;
часник - 2 зубки;
лист лавра - 2 шт.;
філе індички - 14 кг;
крохмаль - 10 г;
гілочка розмарину.
Приготування
Приготуйте суміш з бульйону і крохмалю, додайте туди пюре з часнику, розмарин і лаврові листочки. Наріжте філе індички соломкою і швидко обсмажте, щоб шматочки схопилися, після чого залийте отриманим соусом і поставте під гриль на 10-12 хвилин при 180 градусах. За цей час соус встигне загуснути і схопитися рум'яною скоринкою, а індичка дійде до повної готовності.
Інгредієнти:
мед - 165 мл;
апельсиновий сік - 65 мл;
соєвий соус - 25 мл;
гірчиця солодка - 10 г;
цедра одного апельсина;
філе індички - 16 кг.
Приготування
Приготуйте просту глазур, змішавши цитрусовий сік з соєю, гірчицею і медом. Поставте суміш на вогонь і уваривайте близько 10 хвилин. Дайте глазурі загуснути.
Натерти філе сіллю і запікайте при 170 градусах близько 50 хвилин, час від часу (приблизно кожні 10 хвилин) змащуючи шматок глазур'ю.
Філе індички в рукаві в духовці з овочами
Затримувати всю вологу та м'ясні соки допоможе рукав для випікання. Тут він буде забезпечувати шматку соковитість разом з простий овочевий начинкою з цікавим смаком.
Інгредієнти:
Приготування
Очистіть м'якоть гарбуза і розділіть її на дрібні кубики. Спасеруйте цибулю разом з шматочками гарбуза, поки гарбуз не дійде до напівготовності. З'єднайте всі зі шпинатом і додайте пюрированные зубки часнику разом з нарізаним шавлією. Зачекайте, поки трави і часник пустять свій аромат, після чого зніміть начинку з вогню, змішати з нарізаними фініками і остудіть.
Розділіть філе індички навпіл і розкрийте його на манер книжки. Викладіть начинку в центрі і скріпіть краю шматка зубочистками, або перев'яжіть всі кулінарною ниткою. Покладіть філе в рукав для запікання і відправте на півгодини при 190 градусах.
Філе індички в духовці в сметані
Інгредієнти:
Приготування
Приготуйте суміш з бульйону і крохмалю, додайте туди пюре з часнику, розмарин і лаврові листочки. Наріжте філе індички соломкою і швидко обсмажте, щоб шматочки схопилися, після чого залийте отриманим соусом і поставте під гриль на 10-12 хвилин при 180 градусах. За цей час соус встигне загуснути і схопитися рум'яною скоринкою, а індичка дійде до повної готовності.
Як смачно приготувати філе індички в духовці в соєвому соусі?
Інгредієнти:
Приготування
Приготуйте просту глазур, змішавши цитрусовий сік з соєю, гірчицею і медом. Поставте суміш на вогонь і уваривайте близько 10 хвилин. Дайте глазурі загуснути.
Натерти філе сіллю і запікайте при 170 градусах близько 50 хвилин, час від часу (приблизно кожні 10 хвилин) змащуючи шматок глазур'ю.
Рекомендуємо добрі рецепти
Як приготувати індичку в мультиварці?
Пропонуємо по-новому поглянути на звичайні рецепти приготування птиці. Розповімо, як приготувати незрівнянне гаряче з індички, використовуючи
Як приготувати грудку індички м'якою і соковитою?
Філе індички, втім, як і іншої птиці легко зіпсувати в процесі приготування, пересушив його. Тому далі докладно розповімо, як спорудити чудове
Індичка з фруктами
Пропонуємо здивувати ваших гостей своїми неймовірними кулінарними здібностями, приготувавши чудову індичку, доповнену соковитими, ароматними
Фрікасе з індички
В оригінальному варіанті для приготування фрікасе використовують курку або інше біле м'ясо, тому індичка тут так само дуже добре підходить. І якщо ви
Крила індички в духовці
Індичка відрізняється особливо смачним і дієтичними якостями. Будь-яка частина цієї птиці хороша в запеченому, тушкованому та смаженому вигляді. А
Запечене філе індички
Запечене в духовці філе індички – це дійсно смачно! Якщо ви купили цей продукт і задумалися, як би його приготувати посмачніше – цей рецепт для вас!