Фрікасе з індички
Класичне французьке фрікасе – смачне рагу з нарізаного м'яса або птиці, тушкованого в білому соусі з вином, вершками або яєчними жовтками. Серед класичних варіацій м'ясної основи числиться кура, яловичина і кролятина, але ми не підемо второваними шляхами, а приготуємо страву з індички.
Інгредієнти:
вершкове масло - 35 г;
філе індички - 650 г;
білий цибулю - 70 г;
часник - 2 зубчики;
вино (біле сухе) - 200 мл;
гриби - 240 г;
курячий бульйон - 75 мл;
оливкова олія - 40 мл;
яєчні жовтки - 2 шт.;
половинка лимона.
Приготування
Перед тим, як приготувати фрікасе, вершкове масло змішуємо з оливковою на вогні. У гаряче масло кладемо філе індички і обсмажуємо його до характерної рум'яної скоринки, після чого переміщаємо на тарілку. У тому ж жиру припускаємо цибулю з дрібно нарізаним часником близько 5 хвилин, а тим часом подрумянившееся філе нарізаємо соломкою і повертаємо на вогонь до цибулевої засмажки. Заливаємо вміст сковороди вином і тушкуємо півгодини. Через відведений час додаємо до індички гриби і продовжуємо готувати все ще півгодини. Яєчні жовтки збиваємо зі столовою ложкою води і лимонним соком, вливаємо яєчну суміш у готове блюдо, прибравши його з вогню і швидко перемішуємо.
Цей рецепт приготування фрікасе не має з класикою нічого спільного, але кращої варіації страви для великої компанії і не придумаєш.
Інгредієнти:
індичка - 1 кг;
білий цибулю - 70 г;
кукурудза - 160 г;
оливкова олія - 35 мл;
оливки - 60 г;
крем-сир - 240 г;
вершки - 90 мл;
тертий сир;
чіпси.
Приготування
Відваривши індичку, розбираємо на дрібні волокна і змішуємо з кукурудзою, крем-сиром, вершками, обсмаженою цибулею і оливками. Викладаємо суміш у форму для випікання і готуємо при 200 градусах 20 хвилин. За 5 хвилин до готовності посипаємо сиром. Подаємо з чіпсами.
Рецепт фрікасе з м'яса індички
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як приготувати фрікасе, вершкове масло змішуємо з оливковою на вогні. У гаряче масло кладемо філе індички і обсмажуємо його до характерної рум'яної скоринки, після чого переміщаємо на тарілку. У тому ж жиру припускаємо цибулю з дрібно нарізаним часником близько 5 хвилин, а тим часом подрумянившееся філе нарізаємо соломкою і повертаємо на вогонь до цибулевої засмажки. Заливаємо вміст сковороди вином і тушкуємо півгодини. Через відведений час додаємо до індички гриби і продовжуємо готувати все ще півгодини. Яєчні жовтки збиваємо зі столовою ложкою води і лимонним соком, вливаємо яєчну суміш у готове блюдо, прибравши його з вогню і швидко перемішуємо.
Як готувати запіканку фрікасе?
Цей рецепт приготування фрікасе не має з класикою нічого спільного, але кращої варіації страви для великої компанії і не придумаєш.
Інгредієнти:
Приготування
Відваривши індичку, розбираємо на дрібні волокна і змішуємо з кукурудзою, крем-сиром, вершками, обсмаженою цибулею і оливками. Викладаємо суміш у форму для випікання і готуємо при 200 градусах 20 хвилин. За 5 хвилин до готовності посипаємо сиром. Подаємо з чіпсами.
Рекомендуємо добрі рецепти
Риба по-французьки
Риба по-французьки не готується під шаром майонезу і сиру, як ми звикли думати, представляючи аналог м'яса по-французьки. Це зовсім інше блюдо, з
Фрікасе з курки з грибами - рецепт
Фрікасе - страва французької кухні, яке прижилося і в нас. Готують фрікасе з шматочків м'яса, обсмажені на сковороді з додаванням соусу. Ми розповімо
Печеня з індички
Сьогодні ми з вами приготуємо дивовижно смачне, ніжне, апетитне жарке з індички. Взявшись за створення цього кулінарного шедевра, ви переконаєтеся в
Індичка у вершковому соусі
М'ясо індички є корисним і дієтичним. І зараз ми поділимося з вами цікавими рецептами створення індички у вершковому соусі. Таке вишукане блюдо
Фрікасе з курки з грибами
Фрікасе - це французька страва, яке увійшло в ужиток при Наполеоні. Саме після схвалення страви імператором і стали з'являтися різні рецепти страви.
Галантин з індички
Галантин - це страва французького походження, готується на основі прокрученного м'яса, з додаванням спецій і яєць. М'ясо для цієї смакоти можна