Фрікасе з індички

Рецепт фрікасе з м'яса індички
Інгредієнти:
Приготування
Перед тим, як приготувати фрікасе, вершкове масло змішуємо з оливковою на вогні. У гаряче масло кладемо філе індички і обсмажуємо його до характерної рум'яної скоринки, після чого переміщаємо на тарілку. У тому ж жиру припускаємо цибулю з дрібно нарізаним часником близько 5 хвилин, а тим часом подрумянившееся філе нарізаємо соломкою і повертаємо на вогонь до цибулевої засмажки. Заливаємо вміст сковороди вином і тушкуємо півгодини. Через відведений час додаємо до індички гриби і продовжуємо готувати все ще півгодини. Яєчні жовтки збиваємо зі столовою ложкою води і лимонним соком, вливаємо яєчну суміш у готове блюдо, прибравши його з вогню і швидко перемішуємо.
Як готувати запіканку фрікасе?
Цей рецепт приготування фрікасе не має з класикою нічого спільного, але кращої варіації страви для великої компанії і не придумаєш.
Інгредієнти:

Приготування
Відваривши індичку, розбираємо на дрібні волокна і змішуємо з кукурудзою, крем-сиром, вершками, обсмаженою цибулею і оливками. Викладаємо суміш у форму для випікання і готуємо при 200 градусах 20 хвилин. За 5 хвилин до готовності посипаємо сиром. Подаємо з чіпсами.
Рекомендуємо добрі рецепти

Риба по-французьки
Риба по-французьки не готується під шаром майонезу і сиру, як ми звикли думати, представляючи аналог м'яса по-французьки. Це зовсім інше блюдо, з

Фрікасе з курки з грибами - рецепт
Фрікасе - страва французької кухні, яке прижилося і в нас. Готують фрікасе з шматочків м'яса, обсмажені на сковороді з додаванням соусу. Ми розповімо

Печеня з індички
Сьогодні ми з вами приготуємо дивовижно смачне, ніжне, апетитне жарке з індички. Взявшись за створення цього кулінарного шедевра, ви переконаєтеся в

Індичка у вершковому соусі
М'ясо індички є корисним і дієтичним. І зараз ми поділимося з вами цікавими рецептами створення індички у вершковому соусі. Таке вишукане блюдо

Фрікасе з курки з грибами
Фрікасе - це французька страва, яке увійшло в ужиток при Наполеоні. Саме після схвалення страви імператором і стали з'являтися різні рецепти страви.

Галантин з індички
Галантин - це страва французького походження, готується на основі прокрученного м'яса, з додаванням спецій і яєць. М'ясо для цієї смакоти можна