Багет – рецепт

В даний час хлебовыпекающие підприємства пропонують покупцям багетні хліб в широкому асортименті. Однак, не завжди ми знаємо з яких інгредієнтів, і як замісили тісто для цих виробів. Ну, та це не страшно: смачний багет можна приготувати самостійно в домашніх умовах, вивчимо рецепт приготування, порадуємо своїх домашніх і гостей чудний свіжою випічкою.
Хрусткий часниковий багет з пшеничного борошна – домашній рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Очищений часник продавим через прес і помістимо в склянку трохи підсоленою водою на 20 хвилин – нехай настоюється. Налаштуємося на позитивний лад, процідимо часниковий настій, додамо в нього цукор, 2 ст. ложки борошна, внесемо дріжджі, наллємо вершки і ретельно перемішати. Помістимо цю опару в тепло хвилин на 20 потім, коли вона підійде, замісимо тісто, додаючи просіяне борошно. Не завадить додати в тісто і 1 ст. ложку виноградного бренді.
Вымесим тісто ретельно, але недовго (можна міксером) і помістимо в тепло хвилин на 30 – підрости і підійти. Обомнем тісто руками і повторимо цикл. Після другого обминания і промешивания можна формувати багети.
Розігріваємо заздалегідь духова шафа.
З тіста робимо круглі тонкі батони. Довжина повинна бути такою, щоб вироби помістилися на штатний

Свіжі хрусткі багети з пряним часниковим ароматом добре подати з домашнім маслом , фруктовим джемом, варенням або повидлом. Можна подати чай, каву або гарячий шоколад – вийде дуже смачний сніданок або ланч. В принципі, багет підійде і до інших страв: до м'яса, риби, супів, грибів та овочів.
Рекомендуємо добрі рецепти

Французький багет в духовці – рецепт
Побалуйте себе чудово хрусткою французької випічкою. Адже використовуючи докладні рецепти, які описані далі, у вас без труднощів вийде неймовірно

Булочки для гамбургерів, як в Макдональдсі - рецепт
Якщо не можете собі відмовити у дегустації відомого фастфуду, то нехай він буде приготований в домашніх умовах. Чітко дотримуючись наших

Багет в духовці - рецепт
Побалуйте себе і близьких справжньої французької випічкою. Далі дуже докладно опишемо два рецепти смачного, рум'яного і неймовірно хрусткого багета.

Французький хліб
Складно знайти людину, якій би припав до смаку французький хліб. Тільки уявіть собі ароматний, хрусткий зовні і м'яке всередині свіжоспечений багет!

Часниковий хліб - рецепт
Якщо вам набрид звичайний хліб, то варто урізноманітнити своє меню новим рецептом - його часниковим варіантом. Приготувати його можна кількома

Французький багет - рецепт
Французькі багети відомі на весь світ, оскільки саме їх подають до гарячих, ситним, ароматним супів, других страв і навіть до сніданку. Отже,