Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Булочки для гамбургерів, як в Макдональдсі - рецепт

Булочки для гамбургерів, як в Макдональдсі - рецепт

30-01-2016, 15:43
791
Булочки для гамбургерів, як в Макдональдсі - рецепт
Для шанувальників фастфуду ми сьогодні розповімо, як приготувати булочки для гамбургерів з Макдональдса. За смаком вони нічим не поступаються оригіналу, а перевага такої випічки цілком очевидно. Для приготування домашніх булочок для гамбургерів ми будемо використовувати тільки натуральні компоненти і ніяких шкідливих добавок.

Домашні булочки для гамбургерів, як в Макдональдсі - рецепт


Інгредієнти:

  • вода – 255 мл;

  • молоко – 110 мл;

  • дріжджі сухі – 1 ст. ложка;

  • цукровий пісок – 75 г;

  • масло вершкове або маргарин – 75 г;

  • ванільний цукор – 25 г;

  • сіль – 2 щіпки;

  • пшеничне борошно вищого сорту – приблизно 7 склянок;

  • рафінована рослинна олія;

  • молоко для змащування булочок;

  • кунжутне насіння.


  • Приготування
    Щоб приготувати тісто для булочок для гамбургерів, підігрітої до 36 градусів водичці розпускаємо сухі дріжджі і даємо постояти кілька хвилин в теплому місці. За цей час підігріваємо до кипіння молоко, додаємо цукровий пісок і сіль, перемішуємо до розчинення всіх кристалів і додаємо вершкове масло або маргарин. Розмішуємо добренько, щоб жири повністю розтанули.
    Коли температура молочно-масляної суміші стане прийнятною для компанії з дріжджами, вливаємо в неї дріжджову суміш, перемішуємо і додаємо спочатку три склянки попередньо просіяного пшеничного борошна. Гарненько вимішуємо масу ложкою, а потім всипаємо ще таку ж кількість борошна. Продовжуємо заважати знову ложкою, а далі викладаємо на припыленную борошном поверхню і заводимо м'яке і абсолютно не липнущее до рук і поверхні столу тісто. Помнем руками його ще протягом семи хвилин, а потім обмазуємо борошняний ком з усіх боків рафінованим маслом, повертаємо в миску, прикриваємо чистим тканинним відрізу або рушником і ставимо в тепло
    Булочки для гамбургерів, як в Макдональдсі - рецепт
    на одну годину. Якщо на кухні прохолодно, то краще скористатися для цієї мети трохи прогрітій духовкою.
    Після закінчення часу підійшов тіста формуємо круглі кульки і розміщуємо їх на промасленому деко на деякій відстані один від одного. Прикриваємо вироби чистою тканиною і залишаємо в теплі ще на одну годину. Після цього промазуємо поверхню булочок молоком, притрушиваем кунжутним насінням і розташовуємо на середньому рівні попередньо прогрітій до 165 градусів духовки. Коли булочки зарум'яняться, витягаємо їх з духовки і прикриваємо на деякий час рушником.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Рецепт булочок з цукром в духовці
    Рецепт булочок з цукром в духовці
    Домашню випічку всі люблять, тому багато господині намагаються частіше радувати рідних такими чудовими ласощами. Пропонуємо два рецепти чудових і
    Булочки з дріжджового тіста в духовці
    Булочки з дріжджового тіста в духовці
    Іноді так хочеться побалувати рідних ароматною домашньою випічкою. Не потрібно відмовляти собі в цьому задоволенні! До того ж, скориставшись
    Смачні булочки
    Смачні булочки
    Як приємно радувати дітвору ароматною домашньою випічкою. Пропонуємо три варіанти смачних повітряних булочок на дріжджовій основі. Ці рецепти
    Булочки з кунжутом
    Булочки з кунжутом
    Булочки з кунжутом - це дивовижно ніжна випічка, яку можна поставити на святковий стіл, так і в будні вони чудово замінять хліб. Давайте розглянемо
    Булочки для гамбургерів
    Булочки для гамбургерів
    Приготування справжніх булочок для гамбургерів може здатися зайвою турботою на кухні, але для справжнього поціновувача якісної їжі цей рецепт стане