Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Листкові булочки з корицею - рецепт з фото домашніх французьких булочок

Листкові булочки з корицею - рецепт з фото домашніх французьких булочок

25-12-2014, 21:10
1 950

Листкові булочки з корицею і сирним кремом, рецепт з фото


Листкові булочки з корицею - рецепт з фото домашніх французьких булочок
Цей рецепт булочок на основі листкового дріжджового тіста. Звичайно ж, ви можете купити готове дріжджове тісто в магазині, але така економія не кращим чином позначиться на смакових якості випічки.
Для приготування булочок вам знадобляться:

  • молоко - 200 мл

  • сухі дріжджі - 1 пакетик

  • вершкове масло - 200 гр

  • цукор - 100 гр

  • коричневий цукор - 200 гр

  • цукрова пудра - 150 гр

  • кориця - 20 гр

  • яйця - 2 шт.

  • борошно - 800 гр

  • ванілін - 1 пакетик

  • сіль - 05 ч. л.

  • сир Філадельфія - 100 гр

  • клейковина - 1 ст. л.


  • Листкові булочки з корицею - рецепт з фото домашніх французьких булочок
    Спосіб приготування

  • Вершкове масло потрібно розтопити в мікрохвильовій печі або на водяній бані до м'якого стану.

  • Змішайте до однорідної маси молоко, дріжджі, 100 гр. цукру, ваніль і 3 ст. л. вершкового масла. В окремій ємності збити яйця до утворення легкої піни. Яйця обов'язково мають бути теплими, тому заздалегідь дістаньте їх з холодильника. Вилийте яєчну суміш в основну масу і доведіть до однорідного стану.

  • В окремій ємності змішайте борошно і сіль. Висипте борошно в основну масу і перемішайте. Додайте клейковину (візьміть трохи борошна і води, змішайте до утворення в'язкої кашки).

  • Додайте в основну масу борошно до тих пір, поки не утвориться тісто, яке не буде липнути до рук. Накрийте його рушником і залиште на годину.

  • Розкотіть тісто в тонкий пласт, розміром приблизно 40 на 50 див.
    Листкові булочки з корицею - рецепт з фото домашніх французьких булочок

  • Змастіть тісто вершковим маслом і рівномірно посипте сумішшю кориці і цукру.

  • Скачайте тісто в тугий рівний рулет. Гострим ножем або волосінню розріжте рулет на порції товщиною 5 див.

  • Деко застеліть пергаментним папером і викладіть булочки зрізом вгору. Відправте їх у розігріту до 180 градусів духовку на 20 хвилин.

  • Поки булочки в духовці - приготуйте сирний крем. Для цього змішайте залишки масла, ваніль, цукрову пудру і розм'якшений сир Філадельфія. Маса повинна вийти однорідною і глянсовою.

  • Подрумянившиеся готові французькі булочки дістаньте з духовки і покрийте сирної глазур'ю.


  • Листкові булочки з корицею - рецепт з фото домашніх французьких булочок

    Дайте здобі трохи охолонути і можна подавати до столу. Запевняємо вас, що таких смачних і ароматних листкових булочок з корицею ви ще ніколи не пробували. Обов'язково спробуйте цей рецепт і приємного вам апетиту!
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Часникові булочки
    Часникові булочки
    Часникові булочки хороші як самі по собі, в якості основи для бутерброда, так і в доповнення до улюблених гарячих страв. Рецепти ароматних булочок
    Булочки з цукром
    Булочки з цукром
    Напевно в дитинстві кожна людина їв солодкі, ніжні, гарячі булочки з цукром. І іноді так хочеться знову повернутися в дитинство і насолодитися цим
    Булочки з корицею - рецепт
    Булочки з корицею - рецепт
    Пам'ятайте запах здобних булочок з корицею? Такий яскравий, теплий, солодкий - він навіває святковий настрій. Порадувати сім'ю цією смачною випічкою
    Булочки на кефірі
    Булочки на кефірі
    Булочки на кефірі - це ніжна і повітряна випічка, яка сподобається як дітям, так і дорослим. Пропонуємо вам прості рецепти цієї дивовижної смаколики.
    Глазур для булочок
    Глазур для булочок
    Свіжі булочки, без сумніву, смачні самі по собі. Але ще більш оригінальними та вишуканими вони вийдуть, якщо їх прикрасити глазур'ю. Пропонуємо вам