Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Глазур для булочок

Глазур для булочок

18-01-2015, 12:06
1 487
Глазур для булочок
Свіжа випічка, безумовно, смачна і сама по собі, але хіба може вона зрівняється з випічкою в глазурі? Сьогодні ми поділимося з вами кількома рецептами глазурі , які можуть доповнити або змінити смак готового блюда в кращу сторону.

Глазур для булочок з корицею


Інгредієнти:

  • крем-сир - 120 г;

  • цукрова пудра - 1 ст.;

  • вершкове масло - 1/4 ст.;

  • ванільний екстракт - 1/2 ч. ложки.


  • Приготування
    Крем-сир з допомогою міксера збиваємо з цукровою пудрою до утворення гладкою, блискучою і повітряної маси. Поступово вводимо в сирну суміш м'яке вершкове масло і ванільний екстракт, не перестаючи збивати нашу глазур. Готову глазур розподіляємо по залишеному булочкам за допомогою кондитерського шпателя, або ножа для масла.

    Біла цукрова глазур для булочок


    Інгредієнти:

  • вершкове масло - 4 ст. ложки;

  • цукрова пудра - 2 ст.;

  • ванільний екстракт - 1 ч. ложка;

  • гаряча вода - 3-6 ст. ложок.


  • Приготування
    Пропонуємо вам ще один варіант, як зробити цукрову глазур для булочок. М'яке вершкове масло кімнатної температури, збиваємо з цукровою пудрою і невеликою кількістю ванільного екстракту (за бажанням). Тепер, не перестаючи збивати масло, додаємо в майбутню глазур, по 1 ст. ложці води, до тих пір, поки суміш не досягне бажаної консистенції.

    Глазур для булочок з маком


    Інгредієнти:

  • вершкове масло - 4 ст. ложки;

  • цукрова пудра - 2 ст.;

  • кленовий сироп - 1/2 ст.;

  • вершки (жирні) - 2 ст. ложки.


  • Приготування
    У сотейник кладемо шматочки масла і розтоплюємо їх. Поступово додаємо до маслу цукрову пудру, не перестаючи збивати суміш. Слідом за цукром в хід йде кленовий сироп, а потім і вершки. Прибираємо глазур з вогню, ще раз переконуємося в її однорідності, і поливаємо готовою сумішшю злегка остиглі булочки з маком.

    Рецепт глазурі для булочок


    Інгредієнти:

  • цукрова пудра - 1 ст.;

  • мед (рідкий) - 2 ст. ложки;

  • молоко - 1 ст. ложка;

  • кориця - 1/2 ч. ложки;

  • Глазур для булочок

  • сіль - щіпка.


  • Приготування
    Цукрову пудру попередньо просіваємо, щоб позбавиться від можливих грудок. Після, додаємо до пудрі корицю, щіпку солі і трохи меду. Розбавляємо суміш інгредієнтів молоком, до бажаної консистенції.
    Якщо суміш вийшла дуже густий - не поспішайте заливати все молоком, достатньо лише 1-2 столових ложок, щоб досягти густої консистенції. Готову глазур рівномірно розподіляємо по злегка остигнув булочкам.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Цукрова глазур
    Цукрова глазур
    Цукрова глазур - чудове і смачне прикраса для печива, пряників, тортів, еклерів і т. д. Пропонуємо вашій увазі кілька універсальних варіантів
    Лимонна глазур
    Лимонна глазур
    Лимонна глазур - це улюблена прикраса багатьох кондитерів, оскільки завдяки лимонному соку зберігається баланс між солодким і кислим, і вона виходить
    Глазур для кексів
    Глазур для кексів
    Кекси, без перебільшення, смачні самі по собі, але глазур надає будь випічки новий смак і аромат. У нашій статті ми підібрали для вас кілька
    Глазур з сметани
    Глазур з сметани
    Глазур, саму по собі, приготувати нескладно. Але щоб ще більше спростити процес її створення, достатньо взяти просту і всім доступну сметану.
    Глазур для печива
    Глазур для печива
    Глазур надає випічці апетитний і барвистий вигляд. І сьогодні ми поговоримо про глазурі для печива. Вона може бути самою різною: шоколадною,