Глазур з сметани
Глазур сама по собі не вимагає особливої вправності у приготуванні, але процес ще більш значно спрощується, якщо в якості базового інгредієнти для глазурі взяти просту і всім доступну сметану.
Інгредієнти:
цукрова пудра - 1/2 ст.;
сметана - 3 ст. ложки;
лимонний сік - 1 ст. ложка.
Приготування
Схема приготування елементарно проста: цукрову пудру просіваємо, щоб позбавиться від грудочок, а потім змішуємо зі сметаною до повної однорідності. Додаємо до суміші трохи лимонного соку (можна натерти і цедри) і покриваємо кекси готовою глазур'ю.
Інгредієнти:
сметана - 1/2 ст.;
ванільний екстракт - 1 ч. ложка;
чорний шоколад - 100 г;
вершкове масло - 1 ч. ложка;
кукурудзяний сироп - 1 1/2 ст. ложки;
цукрова пудра - 1 ст.
Приготування
Глазур з шоколаду і сметани готується наступним чином: на водяній бані розтоплюємо розкришений чорний шоколад з шматочком вершкового масла. Помішуємо шоколад, поки він не стане повністю однорідним, а потім змішуємо його з ванільним екстрактом і кукурудзяним сиропом. Даємо шоколаду злегка охолонути, а тим часом збиваємо сметану з цукровою пудрою до однорідності. Сметанную масу порціями змішуємо з розтопленим шоколадом і покриваємо готової шоколадною глазур'ю з сметани наші кекси.
Інгредієнти:
какао-порошок - 1 ст. ложка;
сметана (жирна) - 2 ст. ложки;
вершкове масло - 1 ст. ложка;
цукрова пудра - 3 ст. ложки з гіркою.
Приготування
Для глазурі змішуємо сметану, какао і цукор до однорідності у невеликій мисочці. Ставимо миску з сумішшю на невеликий вогонь і, постійно помішуючи, варимо глазур до повного розчинення цукру (2-3 хвилини). Після цього кладемо в суміш шматочок вершкового масла і гарненько перемішуємо. Перед тим, як покривати готовою глазур'ю кондитерський виріб, дайте їй трохи охолонути, інакше вона просто вбереться в ваше ласощі. Врахуйте, що якщо ви хочете зробити глазур трохи більше шоколадної і злегка гіркого, то додайте ще половину чайної ложки какао .
Інгредієнти:
сметана - 2 ст. ложки;
молоко - 2 ст. ложки;
цукрова пудра - 1 ст.
Приготування
Спосіб приготування подібної глазурі гранично простий: сметану збиваємо з попередньо просіяним цукровим піском і додаємо молоко. Готову глазур виходить рідкуватий і крім покриття десертів, також злегка просочуємо їх.
Глазур з сметани з цукром
Інгредієнти:
Приготування
Схема приготування елементарно проста: цукрову пудру просіваємо, щоб позбавиться від грудочок, а потім змішуємо зі сметаною до повної однорідності. Додаємо до суміші трохи лимонного соку (можна натерти і цедри) і покриваємо кекси готовою глазур'ю.
Рецепт шоколадної глазурі на сметані
Інгредієнти:
Приготування
Глазур з шоколаду і сметани готується наступним чином: на водяній бані розтоплюємо розкришений чорний шоколад з шматочком вершкового масла. Помішуємо шоколад, поки він не стане повністю однорідним, а потім змішуємо його з ванільним екстрактом і кукурудзяним сиропом. Даємо шоколаду злегка охолонути, а тим часом збиваємо сметану з цукровою пудрою до однорідності. Сметанную масу порціями змішуємо з розтопленим шоколадом і покриваємо готової шоколадною глазур'ю з сметани наші кекси.
Глазур зі сметаною і какао
Інгредієнти:
Приготування
Для глазурі змішуємо сметану, какао і цукор до однорідності у невеликій мисочці. Ставимо миску з сумішшю на невеликий вогонь і, постійно помішуючи, варимо глазур до повного розчинення цукру (2-3 хвилини). Після цього кладемо в суміш шматочок вершкового масла і гарненько перемішуємо. Перед тим, як покривати готовою глазур'ю кондитерський виріб, дайте їй трохи охолонути, інакше вона просто вбереться в ваше ласощі. Врахуйте, що якщо ви хочете зробити глазур трохи більше шоколадної і злегка гіркого, то додайте ще половину чайної ложки какао .
Легка глазур зі сметаною
Інгредієнти:
Приготування
Спосіб приготування подібної глазурі гранично простий: сметану збиваємо з попередньо просіяним цукровим піском і додаємо молоко. Готову глазур виходить рідкуватий і крім покриття десертів, також злегка просочуємо їх.
Рекомендуємо добрі рецепти
Глазур для булочок
Свіжі булочки, без сумніву, смачні самі по собі. Але ще більш оригінальними та вишуканими вони вийдуть, якщо їх прикрасити глазур'ю. Пропонуємо вам
Шоколадна глазур - рецепт
Кондитерська глазур - тягуча солодка густа рідина на основі цукрової пудри з додаванням інших компонентів, призначена для покриття різних солодощів.
Лимонна глазур
Лимонна глазур - це улюблена прикраса багатьох кондитерів, оскільки завдяки лимонному соку зберігається баланс між солодким і кислим, і вона виходить
Молочна глазур - рецепт
Молочна глазур чудово прикрасить вашу домашню випічку і додасть їй незвичайний смак, оригінальність і естетичний зовнішній вигляд. Пропонуємо вашій
Глазур для кексів
Кекси, без перебільшення, смачні самі по собі, але глазур надає будь випічки новий смак і аромат. У нашій статті ми підібрали для вас кілька
Глазур для пончиків
Що робить звичайний пончик незвичайним і оригінальним? Звичайно ж - глазур! Вона може бути абсолютно будь-яка: шоколадна, мармеладная, молочна,