Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Молочна глазур - рецепт

Молочна глазур - рецепт

17-01-2015, 23:09
3 388
Молочна глазур - рецепт
Молочна глазур чудово прикрасить вашу домашню випічку і додасть їй незвичайний смак, оригінальність і естетичний зовнішній вигляд.

Рецепт молочної глазурі


Інгредієнти:

  • масло вершкове - 50 г;

  • пудра цукрова - 3 ст. ложки;

  • какао - 2 ст. ложки;

  • молоко - 2 ст. ложки.


  • Приготування
    Зараз розберемося, як зробити молочну глазур. Отже, беремо злегка розтоплене вершкове масло, викладаємо його у ковшичек, ставимо на самий слабенький вогонь і розтоплюємо. Потім знімаємо з плити, трохи охолоджуємо, додаємо цукрову пудру і злегка збиваємо.
    Далі акуратно вливаємо тепле молоко, знову добре збиваємо. Після цього кладемо трохи какао і перемішуємо масу до однорідного стану.
    Ну, ось і все, молочна глазур готова. Її можна використовувати в якості прикраси для тортів і різних тістечок. Так само її можна просто намазати на м'яку здобну булочку, білий хліб або батон та подати на сніданок до гарячого несладкому чаю або міцному кава .

    Молочна глазур


    Ця молочна глазур відмінно підійде для домашнього печива або різних солодких пирогів. Вона виходить досить солодкою, з ніжним ароматом ванілі і мигдальним присмаком. Спробуйте приготувати цю солодкість за описаним нижче рецептом.
    Інгредієнти:

  • екстракт ванілі - 2 ч. ложки;

  • молоко - 200 мл;

  • мигдальний екстракт - 1 ч. ложка;

  • масло вершкове - 100 г;

  • пудра цукрова - 400 р.


  • Приготування
    Вершкове масло збиваємо з молоком, ставимо на невеликий вогонь і підігріваємо, але не доводимо до кипіння. Потім знімаємо посуд з плити, додаємо ванільний і мигдальний екстракт, додаємо цукрову пудру і ретельно перемішуємо все, злегка збиваючи вінчиком. Готову глазур відразу ж наносимо на виріб і прибираємо для застигання у холодильник.

    Молочна глазур для торта


    Глазур, приготовлена з молочного шоколаду, чудово підійде не тільки для прикраси тортів, але також і для кексів і тістечок. Вона виходить дуже смачною, солодкою, з насиченим шоколадним ароматом і присмаком. Приготувати таку глазур досить легко, а результат вам обов'язково дуже сподобається.
    Молочна глазур - рецепт

    Інгредієнти:

  • шоколад молочний - 180 г;

  • вершки нежирні - 150 мл.


  • Приготування
    Отже, для приготування цієї глазурі, беремо плитку молочного шоколаду, розламуємо її на маленькі часточки, викладаємо їх в каструльку і заливаємо вершками. Ставимо ковшичек на слабенький вогонь і нагріваємо, постійно помішуючи, до повного розчинення. Потім знімаємо готову молочно - шоколадну глазур з вогню, охолодити і пензликом наносимо на кондитерський виріб.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Глазур для булочок
    Глазур для булочок
    Свіжі булочки, без сумніву, смачні самі по собі. Але ще більш оригінальними та вишуканими вони вийдуть, якщо їх прикрасити глазур'ю. Пропонуємо вам
    Цукрова глазур
    Цукрова глазур
    Цукрова глазур - чудове і смачне прикраса для печива, пряників, тортів, еклерів і т. д. Пропонуємо вашій увазі кілька універсальних варіантів
    Лимонна глазур
    Лимонна глазур
    Лимонна глазур - це улюблена прикраса багатьох кондитерів, оскільки завдяки лимонному соку зберігається баланс між солодким і кислим, і вона виходить
    Глазур з сметани
    Глазур з сметани
    Глазур, саму по собі, приготувати нескладно. Але щоб ще більше спростити процес її створення, достатньо взяти просту і всім доступну сметану.
    Глазур для печива
    Глазур для печива
    Глазур надає випічці апетитний і барвистий вигляд. І сьогодні ми поговоримо про глазурі для печива. Вона може бути самою різною: шоколадною,
    Глазур для пончиків
    Глазур для пончиків
    Що робить звичайний пончик незвичайним і оригінальним? Звичайно ж - глазур! Вона може бути абсолютно будь-яка: шоколадна, мармеладная, молочна,