Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Глазур для печива

Глазур для печива

17-01-2015, 16:43
2 851
Глазур для печива
Глазур надає випічці приголомшливий і неймовірно апетитний вигляд. Готується вона досить швидко, але навіть звичайне тістечко відразу ж перетворить в святкове й урочисте ласощі. Глазур для печива може бути різною: цукрових, м'ятної, медової, шоколадної і т. д.
Цукрова глазур для печива
Інгредієнти:

  • молоко - 1 ч. ложка;

  • цукрова пудра - 05 склянки;

  • сіль - щіпка;

  • масло вершкове - 1 ч. ложка;

  • ваніль - за смаком.


  • Приготування
    Зараз розповімо, як приготувати глазур для печива. Отже, спочатку беремо масло, перекладаємо його в миску і підігріваємо на слабенькому вогні. Потім поступово додаємо інші інгредієнти: молоко, цукрову пудру, сіль, і акуратно розмішуємо все віночком до отримання кремоподібній маси. У готову масу кладемо за смаком ваніль.
    Біла глазур для печива
    Інгредієнти:

  • лимонний сік - 8 ст. ложок;

  • цукрова пудра - 500 р.


  • Приготування
    У сотейнику змішати лимонний сироп і цукрову пудру, ставимо на слабенький вогонь і варимо, помішуючи, поки глазур рівномірно не загусне.
    Карамельна глазур
    Інгредієнти:

  • коричневий цукор - 05 склянки;

  • цукрова пудра - 1 ст.;

  • вершкове масло - 2 ст. ложки;

  • молоко - 3 ст. ложки;

  • ваніль - за смаком.


  • Приготування
    Масло розтоплюємо в каструлі, вливаємо молоко і висипаємо коричневий цукор. Даємо масі закипіти і кип'ятимо рівно одну хвилинку. Потім суміш знімаємо з вогню і додаємо трохи цукрової пудри. Добре збиваємо, охолоджуємо, кладемо ваніль і решту цукрову пудру. Збиваємо ще раз до отримання готової глазурі.
    Лимонна глазур
    Ця глазур має характерний лимонний смак і надає готової випічки незвичайну і пікантну кислинку.
    Інгредієнти:

  • цукрова пудра - 3 ст.;

  • вершкове масло - 100 г;

  • лимонний сік - 2 ст. ложки.


  • Приготування
    Отже, змішуємо масло, цукрову пудру, свіжовичавлений лимонний сік і ретельно збиваємо все до пишного стану.
    Апельсинова глазур
    Інгредієнти:

  • свіжовичавлений апельсиновий сік - 1 ст.;

  • цукрова пудра - 4 ст. ложки.


  • Приготування
    Вичавлюємо сік з апельсина через соковижималку, виливаємо в каструльку і поступово додаємо цукрову пудру. Тепер гарненько перемішуємо масу, підсипаючи пудру до отримання глазурі потрібної, злегка рідкуватий консистенції.
    Кольорова глазур для печива
    Така глазур часто використовується навіть професійними кондитерами. При застиганні вона відмінно зберігає будь-які яскраві фарби і стає твердою. Чудово підходить для нанесення малюнків на торти і кекси і глазурування печива.
    Інгредієнти:

  • цукрова пудра - 1 ст.;

  • молоко - 2 ч. ложки;

  • харчові барвники;

  • цукровий сироп - 2 ч. ложки;

  • мигдальний екстракт.


  • Приготування
    Давайте розберемося, як прикрасити печиво глазур'ю. Цукрову пудру змішати з молоком, додаємо до неї цукровий сироп, ароматизатор і збиваємо, поки глазур не стане гладкою і блискучою. Потім розкладаємо масу по чашках, кладемо в кожну потрібний барвник, перемішуємо, а потім мачає печиво в кольорову масу, або пензликом наносимо її рівним шаром.
    Глазур для імбирного печива
    Інгредієнти:
    Глазур для печива


  • цукровий пісок - 1 ст.;

  • вода - 05 ст.


  • Приготування
    Воду наливаємо в каструльку, розчиняємо в ній цукор, кип'ятимо і обережно знімаємо утворилася пінку. Потім знімаємо посуд з плити, охолоджуємо готову глазур і додаємо за смаком будь-які ароматизатори - ваніль, ром, мигдаль. Тепер знову гарненько охолоджуємо масу до теплого стану і переходимо до глазированию. На великі імбирні пряники або печива наносимо пензликом глазур і викладаємо випічку на решітку для того, щоб стік зайвий сироп, а залишився застиг і перетворився в пряничную глазур.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Глазур для булочок
    Глазур для булочок
    Свіжі булочки, без сумніву, смачні самі по собі. Але ще більш оригінальними та вишуканими вони вийдуть, якщо їх прикрасити глазур'ю. Пропонуємо вам
    Цукрова глазур
    Цукрова глазур
    Цукрова глазур - чудове і смачне прикраса для печива, пряників, тортів, еклерів і т. д. Пропонуємо вашій увазі кілька універсальних варіантів
    Лимонна глазур
    Лимонна глазур
    Лимонна глазур - це улюблена прикраса багатьох кондитерів, оскільки завдяки лимонному соку зберігається баланс між солодким і кислим, і вона виходить
    Молочна глазур - рецепт
    Молочна глазур - рецепт
    Молочна глазур чудово прикрасить вашу домашню випічку і додасть їй незвичайний смак, оригінальність і естетичний зовнішній вигляд. Пропонуємо вашій
    Глазур для кексів
    Глазур для кексів
    Кекси, без перебільшення, смачні самі по собі, але глазур надає будь випічки новий смак і аромат. У нашій статті ми підібрали для вас кілька
    Глазур з сметани
    Глазур з сметани
    Глазур, саму по собі, приготувати нескладно. Але щоб ще більше спростити процес її створення, достатньо взяти просту і всім доступну сметану.