Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Лимонна глазур

Лимонна глазур

17-01-2015, 23:10
1 865
Лимонна глазур
Це улюблена глазур багатьох кондитерів, оскільки завдяки лимонному соку зберігається баланс між солодким і кислим, і цукрова глазур виходить не надто нудною. Та й готувати її простіше простого!
Простий рецепт лимонної глазурі
Інгредієнти:

  • пудра цукрова - 100 г;

  • сік лимона - 3 ч. ложки.


  • Приготування
    Цукрову пудру просіваємо через ситечко і вливаємо до неї лимонний сік. Енергійно розмішуємо, поки не отримаємо однорідну масу. Якщо вона не досить рідка, можна поступово - по пів чайної ложечки, доливати лимонний сік або воду. Такий покривають глазур'ю печиво або пряники. Занурюємо печиво в глазур і після викладаємо їх на решітку, щоб стекли надлишки. А за пряникам пройдемося кондитерської пензликом, змоченої в глазурі.
    Лимонна глазур для кексу
    Інгредієнти:

  • пудра цукрова - 2 ст.;

  • сік лимона - 2 ст. ложки;

  • окріп - 1 ст. ложка.


  • Приготування
    Просіяне цукрову пудру змішати з лимонним соком і окропом. Заливаємо, поки не застигла, готовий кекс і посипаємо кондитерської присипкою.
    Лимонна глазур для печива
    Інгредієнти:

  • лимон - 1 шт.;

  • пудра цукрова - 80 р.


  • Приготування
    Дуже тонко, знімаючи тільки жовту частину, натираємо на тертці цедру лимона. Змішуємо її з цукровою пудрою, вливаємо лимонний сік і збиваємо все міксером до однорідності.
    Лимонна глазур для торта
    Інгредієнти:

  • пудра цукрова - 3 ст.;

  • сік лимона - 2 ст. ложки;

  • масло вершкове - 100 г.


  • Приготування
    Розм'якшене вершкове масло збиваємо міксером в густу білу піну. Додаємо цукрову пудру і лимонний сік, вимішуємо все до однорідності.
    Наносити таку глазур на торт краще з допомогою шпателя - якщо немає спеціального кондитерського, скористаємося звичайним будівельним, з нержавійки. Встановлюємо торт на круглу підставку, наносимо глазур і шпателем регулюємо товщину шару. При певній вправності можна отримати абсолютно гладку поверхню.
    Цукрова глазур з лимонним соком
    Інгредієнти:

  • білки яєчні - 2 шт.;

  • пудра цукрова - 200 г;

  • лимон - 05 шт.


  • Приготування
    Яєчні білки збиваємо до міцних піків. Поступово вводимо до них цукрову пудру і додаємо свіжовичавлений сік половини лимона. Отриману масу можна наносити на готові паски і кекси.
    Як приготувати лимонну глазур з медом?
    Лимонна глазур

    Інгредієнти:

  • пудра цукрова - 250 г;

  • сік лимона - 2 ст. ложки;

  • мед - 1 ст. ложка;

  • окріп - 2 ст. ложки.


  • Приготування
    Мед розвести гарячою водою і розмішуємо до однорідності. Вливаємо в цукрову пудру, додаємо лимонний сік і ще раз все вимішуємо.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Глазур для булочок
    Глазур для булочок
    Свіжі булочки, без сумніву, смачні самі по собі. Але ще більш оригінальними та вишуканими вони вийдуть, якщо їх прикрасити глазур'ю. Пропонуємо вам
    Цукрова глазур
    Цукрова глазур
    Цукрова глазур - чудове і смачне прикраса для печива, пряників, тортів, еклерів і т. д. Пропонуємо вашій увазі кілька універсальних варіантів
    Глазур для кексів
    Глазур для кексів
    Кекси, без перебільшення, смачні самі по собі, але глазур надає будь випічки новий смак і аромат. У нашій статті ми підібрали для вас кілька
    Глазур з сметани
    Глазур з сметани
    Глазур, саму по собі, приготувати нескладно. Але щоб ще більше спростити процес її створення, достатньо взяти просту і всім доступну сметану.
    Глазур для печива
    Глазур для печива
    Глазур надає випічці апетитний і барвистий вигляд. І сьогодні ми поговоримо про глазурі для печива. Вона може бути самою різною: шоколадною,
    Глазур для пончиків
    Глазур для пончиків
    Що робить звичайний пончик незвичайним і оригінальним? Звичайно ж - глазур! Вона може бути абсолютно будь-яка: шоколадна, мармеладная, молочна,