Глазур для пончиків
Що робить звичайний пончик незвичайним і оригінальним? Звичайно ж - глазур! Вона може бути абсолютно будь-яка: шоколадна , мармеладная, молочна, цукрова і т. д.
Інгредієнти:
темний шоколад - 200 г;
жирні вершки - 50 мл;
масло вершкове - 25 р.
Приготування
Зараз розповімо, як зробити глазур для пончиків. Шоколад ламаємо маленькими шматочками і розтоплюємо на водяній бані. Потім обережно вливаємо вершки і кладемо вершкове масло. Тримаємо на слабенькому вогні, постійно помішуючи. Як тільки глазур стане однорідною, знімаємо її з вогню і занурюємо приготовані пончики. Для краси посипаємо випічку різнобарвною крихтою або кокосовою стружкою. Коли шоколадна глазур захолоне, подаємо пончики на стіл.
Інгредієнти:
цукрова пудра - 200 г;
яєчні білки - 2 шт.;
лимонний сік - 2 ст. ложки;
морквяний сік буряковий сік, шпинатовий сік - 3 ст. ложки.
Приготування
Цукрову пудру змішати з яєчними білками і лимонним соком. Якщо ви хочете отримати глазур оранжевого кольору, то вливаємо трохи морквяного соку. Для бордового - вишневий сік, а для фіолетового - буряковий. Ретельно розмішуємо масу до однорідності і наносимо на гарячі пампушки.
Інгредієнти:
кольоровий мармелад - 12 шт.;
сметана - 2 ст. ложки;
цукор - 4 ст. ложки;
масло вершкове - 50 г.
Приготування
Розглянемо ще один варіант, як приготувати глазур для пончиків. Беремо мармелад, нарізаємо його на шматочки і складаємо в каструльку. Додаємо сметани, цукру і трохи вершкового масла. Всі розтоплюємо на слабенькому вогні, доводимо до кипіння і варимо 10 хвилин. Тепер акуратно змащуємо отриманої глазур'ю наші пончики і подаємо їх на стіл. Виходить дуже красиво, адже всередині залишаються маленькі шматочки мармеладу.
Інгредієнти:
цукор - 2 ст.;
вода - 1 ст.;
ванілін - за смаком;
полуничний сік - 2 ч. ложки.
Приготування
Для приготування цієї глазурі, цукор змішуємо з водою, додаємо за смаком ванілін і полуничний сік. Варимо суміш, помішуючи, до загустів стану. Під час приготування, обтираем краю каструльки мокрою ганчіркою, щоб сироп не зацукровується. Зварену масу знімаємо з вогню і охолоджуємо, попередньо сбризнув поверхню сиропу холодною водичкою, щоб не утворилася скоринка. Коли сироп трохи охолоне, його гарненько збиваємо міксером і наносимо готову рожеву помадку на пончики.
Рецепт глазурі для пончиків
Інгредієнти:
Приготування
Зараз розповімо, як зробити глазур для пончиків. Шоколад ламаємо маленькими шматочками і розтоплюємо на водяній бані. Потім обережно вливаємо вершки і кладемо вершкове масло. Тримаємо на слабенькому вогні, постійно помішуючи. Як тільки глазур стане однорідною, знімаємо її з вогню і занурюємо приготовані пончики. Для краси посипаємо випічку різнобарвною крихтою або кокосовою стружкою. Коли шоколадна глазур захолоне, подаємо пончики на стіл.
Кольорова глазур для пончиків
Інгредієнти:
Приготування
Цукрову пудру змішати з яєчними білками і лимонним соком. Якщо ви хочете отримати глазур оранжевого кольору, то вливаємо трохи морквяного соку. Для бордового - вишневий сік, а для фіолетового - буряковий. Ретельно розмішуємо масу до однорідності і наносимо на гарячі пампушки.
Мармеладная глазур для пончиків
Інгредієнти:
Приготування
Розглянемо ще один варіант, як приготувати глазур для пончиків. Беремо мармелад, нарізаємо його на шматочки і складаємо в каструльку. Додаємо сметани, цукру і трохи вершкового масла. Всі розтоплюємо на слабенькому вогні, доводимо до кипіння і варимо 10 хвилин. Тепер акуратно змащуємо отриманої глазур'ю наші пончики і подаємо їх на стіл. Виходить дуже красиво, адже всередині залишаються маленькі шматочки мармеладу.
Рожева глазур для пончиків
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування цієї глазурі, цукор змішуємо з водою, додаємо за смаком ванілін і полуничний сік. Варимо суміш, помішуючи, до загустів стану. Під час приготування, обтираем краю каструльки мокрою ганчіркою, щоб сироп не зацукровується. Зварену масу знімаємо з вогню і охолоджуємо, попередньо сбризнув поверхню сиропу холодною водичкою, щоб не утворилася скоринка. Коли сироп трохи охолоне, його гарненько збиваємо міксером і наносимо готову рожеву помадку на пончики.
Рекомендуємо добрі рецепти
Рецепт пончиків на молоці
Пончики - смачне популярний і просте у приготуванні блюдо. І сьогодні ми поділимося з вами простими рецептами їх створення на молоці. Подати їх можна
Лимонна глазур
Лимонна глазур - це улюблена прикраса багатьох кондитерів, оскільки завдяки лимонному соку зберігається баланс між солодким і кислим, і вона виходить
Глазур з сметани
Глазур, саму по собі, приготувати нескладно. Але щоб ще більше спростити процес її створення, достатньо взяти просту і всім доступну сметану.
Глазур для печива
Глазур надає випічці апетитний і барвистий вигляд. І сьогодні ми поговоримо про глазурі для печива. Вона може бути самою різною: шоколадною,
Глазур для пряників
Якщо вам потрібно оригінально прикрасити пряники, то краще всього використовувати глазур. А варіанти як її правильно і оригінально приготувати ви
Американські пончики - рецепт
Американські донатси з глазур'ю стали практично національною символікою, прославивши це яскраве і ніжне ласощі на весь світ. Щоб поласувати