Рецепт пончиків на молоці

Пончики на молоці і дріжджах
Інгредієнти:
Приготування
Змішати просіяне борошно з дріжджами і сіллю, додаємо розтоплене вершкове масло, молоко і яйця, після чого вимішуємо тісто до тих пір, поки воно не збереться в єдиний ком. Готове тісто викладаємо в змащену маслом миску, накриваємо рушником і ставимо підходити на 1-15 години. Тісто, що підійшло обминаємо близько 2 хвилин, після чого розкачуємо до товщини в сантиметр і залишаємо підійти ще на 2 хвилини. З пласта тіста з допомогою двох кілець різного діаметра вирізаємо пончики: великим кільцем вирізаємо основний диск, а меншим робимо отвір у центрі.
Обсмажуємо пампушки в олії до золотистого кольору, після чого, поки вони ще гарячі, обвалюємо в суміші цукру і кориці.
Пончики на згущеному молоці і соді
Інгредієнти:
Приготування
Яйця з допомогою блендера збиваємо з дрібкою солі і банкою згущеного молока. Додаємо в основу для тіста соду і починаємо всипати просіяне борошно, її потрібно рівно стільки, скільки тісто зможе в себе взяти, залишаючись при цьому м'яким, еластичним і не буде липнути до рук.
Готове тісто для пампушок на згущеному молоці розгортаємо в пласт товщиною близько сантиметра і вирізаємо з нього пампушки. Обсмажуємо пончики у великій кількості розігрітого рослинного масла до золотистого кольору.
Готові пончики можна наповнити ванільним або шоколадним кремом за допомогою кондитерського мішка, а можна просто з'їсти без будь-яких добавок.
Повітряні пончики на кислому молоці в шоколадній глазурі
Цей рецепт куди більш корисний, ніж пара попередніх, оскільки в його рамках ми будемо готувати пончики не у великій кількості розігрітого рослинного масла, а в духовці.
Інгредієнти:
Приготування
Духовку розігріваємо до 180 градусів. Борошно просіваємо разом з розпушувачем і змішуємо з цукром в глибокій мисці. Окремо збиваємо кисле молоко з розтопленим вершковим маслом і яйцями. Постійно помішуючи, додаємо суху суміш до вологим інгредієнтів. Як тільки отримаєте гладке і густе тісто, перекладіть його в щільний пластиковий пакет і зріжте близько сантиметра в одного з куточків. Видавіть тісто в

Тим часом можна взятися за приготування глазурі. На водяній бані розтоплюємо шоколад і змішуємо його з вершками.
Як тільки суміш стане густою і однорідною - вона готова. Занурюємо кожен пончик в глазур і залишаємо підсохнути. Також, поки глазур не висохла, можна посипати пончики декоративної присипкою, шоколадною крихтою або подрібненими горіхами, а можна прикрасити ласощі візерунками з білого шоколаду. Подавайте пончики гарячими з чашкою чаю або кави в будь-який час доби і з будь-якого приводу.
Рекомендуємо добрі рецепти

Пончики в мультиварці
Пончики - це дуже смачне, проте калорійне блюдо. Тому не кожна господиня буде часто балувати свою сім'ю таким ласощами. Проте їх усе ж треба

Пончики з начинкою
Пончики - це улюблені ласощі мільйонів людей. Найчастіше їх їдять на сніданок, однак влаштувати собі солодкий перекус можна в будь-який час. Саме

Тісто для пампушок
Пончики - це смачні вироби з тіста, обсмажені в олії, які багато хто з нас знають і люблять. Їх можна зробити з різною начинкою і з різних видів

Пончики зі згущеним молоком
Всім ласунам присвячується - улюблене і знайоме з дитинства ласощі пончики зі згущеним молоком. Смакота, чи не так? Зараз ми розповімо, як за

Глазур для пончиків
Що робить звичайний пончик незвичайним і оригінальним? Звичайно ж - глазур! Вона може бути абсолютно будь-яка: шоколадна, мармеладная, молочна,

Американські пончики - рецепт
Американські донатси з глазур'ю стали практично національною символікою, прославивши це яскраве і ніжне ласощі на весь світ. Щоб поласувати