Вернуться назад Распечатать

Молочна глазур - рецепт

Молочна глазур - рецепт
Молочна глазур чудово прикрасить вашу домашню випічку і додасть їй незвичайний смак, оригінальність і естетичний зовнішній вигляд.

Рецепт молочної глазурі


Інгредієнти:

  • масло вершкове - 50 г;

  • пудра цукрова - 3 ст. ложки;

  • какао - 2 ст. ложки;

  • молоко - 2 ст. ложки.


  • Приготування
    Зараз розберемося, як зробити молочну глазур. Отже, беремо злегка розтоплене вершкове масло, викладаємо його у ковшичек, ставимо на самий слабенький вогонь і розтоплюємо. Потім знімаємо з плити, трохи охолоджуємо, додаємо цукрову пудру і злегка збиваємо.
    Далі акуратно вливаємо тепле молоко, знову добре збиваємо. Після цього кладемо трохи какао і перемішуємо масу до однорідного стану.
    Ну, ось і все, молочна глазур готова. Її можна використовувати в якості прикраси для тортів і різних тістечок. Так само її можна просто намазати на м'яку здобну булочку, білий хліб або батон та подати на сніданок до гарячого несладкому чаю або міцному кава .

    Молочна глазур


    Ця молочна глазур відмінно підійде для домашнього печива або різних солодких пирогів. Вона виходить досить солодкою, з ніжним ароматом ванілі і мигдальним присмаком. Спробуйте приготувати цю солодкість за описаним нижче рецептом.
    Інгредієнти:

  • екстракт ванілі - 2 ч. ложки;

  • молоко - 200 мл;

  • мигдальний екстракт - 1 ч. ложка;

  • масло вершкове - 100 г;

  • пудра цукрова - 400 р.


  • Приготування
    Вершкове масло збиваємо з молоком, ставимо на невеликий вогонь і підігріваємо, але не доводимо до кипіння. Потім знімаємо посуд з плити, додаємо ванільний і мигдальний екстракт, додаємо цукрову пудру і ретельно перемішуємо все, злегка збиваючи вінчиком. Готову глазур відразу ж наносимо на виріб і прибираємо для застигання у холодильник.

    Молочна глазур для торта


    Глазур, приготовлена з молочного шоколаду, чудово підійде не тільки для прикраси тортів, але також і для кексів і тістечок. Вона виходить дуже смачною, солодкою, з насиченим шоколадним ароматом і присмаком. Приготувати таку глазур досить легко, а результат вам обов'язково дуже сподобається.
    Молочна глазур - рецепт

    Інгредієнти:

  • шоколад молочний - 180 г;

  • вершки нежирні - 150 мл.


  • Приготування
    Отже, для приготування цієї глазурі, беремо плитку молочного шоколаду, розламуємо її на маленькі часточки, викладаємо їх в каструльку і заливаємо вершками. Ставимо ковшичек на слабенький вогонь і нагріваємо, постійно помішуючи, до повного розчинення. Потім знімаємо готову молочно - шоколадну глазур з вогню, охолодити і пензликом наносимо на кондитерський виріб.