Царська ватрушка
Рецепт царської ватрушки є повною протилежністю рецептом звичайної. Вона готується з розсипчастого пісочного тіста і має вигляд пирога, між двома шарами якого лежить ніжна сирна маса. Давайте разом розглянемо, як приготувати таку незвичайну, але дуже смачну царську ватрушку.
Інгредієнти:
Для тіста:
борошно – 470 г;
маргарин для випічки - 300 г;
ванільний цукор – 2 ч. ложки;
цукровий пісок – 120 г;
розпушувач – 1 пакет.
Для начинки:
сир – 800 г;
яйця курячі – 3 шт.;
цукровий пісок – 220 г;
ванільний цукор – 3 ч. ложки.
Приготування
Сир для начинки краще протерти через сито, тоді він буде ніжніше і повітряніше. До нього вбиваємо яйця, висипаємо цукор, звичайний і ванільний. Добре все розмішуємо, поки маса не стане однорідною, і відставляємо її в бік.
Просіваємо борошно в ємність і сюди ж починаємо натирати холодний маргарин, а щоб він не прилипав до тертці, постійно опускаємо його в борошно. Додаємо ванільний цукор, розпушувач і звичайний цукровий пісок. Перемішуємо всі інгредієнти для тіста так, щоб воно вийшло не одним зліпленим грудкою, а у вигляді раскрошенного пісочного печива. Тісто, трохи більше половини, викладаємо у змащену маргарином форму. Зверху розподіляємо сирну масу, яку покриваємо рештою тестом. В духовій шафі при температурі 190 градусів, випікаємо царську ватрушку. Готова вона буде через 40 хвилин, але не поспішайте діставати з форми, нехай постоїть 10 хвилин, а потім викладайте на блюдо.
Інгредієнти:
Для тіста:
борошно – 250 г;
вершкове масло – 160 г;
розпушувач – 15 ч. ложки;
цукор – 80 р.
Для начинки:
сир – 450 г;
ванілін – 1 пакет;
цукор – 150 г;
родзинки – 70 г;
яйця – 3 шт.
Приготування
Розтираємо цукор з яйцями і додаємо ваніль. Змішуємо масу з сиром і збиваємо міксером. Викладаємо в суміш митий родзинки, перемішуємо і відставляємо на деякий час.
Вершкове масло розтоплюємо, розмішуємо його цукром і виливаємо все в просіяне борошно з розпушувачем. Замішуємо тісто, не збираючи його в одне ціле, а навпаки раскрошив його. Чашу в мультиварці змащуємо шматочком вершкового масла і викладаємо в неї половину нашого розсипчастого тесту, так щоб повністю закрити дно. Поверх нього виливаємо масу з сиру, слідом покривши її залишилася крихтою тесту. Температуру в мультиварці виставляємо 180 градусів, а час 50 хвилин.
Царську ватрушку рекомендуємо їсти після повного його охолодження, запиваючи молоком, вприкуску з медом.
Пиріг «Царська ватрушка з сиром
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Сир для начинки краще протерти через сито, тоді він буде ніжніше і повітряніше. До нього вбиваємо яйця, висипаємо цукор, звичайний і ванільний. Добре все розмішуємо, поки маса не стане однорідною, і відставляємо її в бік.
Просіваємо борошно в ємність і сюди ж починаємо натирати холодний маргарин, а щоб він не прилипав до тертці, постійно опускаємо його в борошно. Додаємо ванільний цукор, розпушувач і звичайний цукровий пісок. Перемішуємо всі інгредієнти для тіста так, щоб воно вийшло не одним зліпленим грудкою, а у вигляді раскрошенного пісочного печива. Тісто, трохи більше половини, викладаємо у змащену маргарином форму. Зверху розподіляємо сирну масу, яку покриваємо рештою тестом. В духовій шафі при температурі 190 градусів, випікаємо царську ватрушку. Готова вона буде через 40 хвилин, але не поспішайте діставати з форми, нехай постоїть 10 хвилин, а потім викладайте на блюдо.
Царська ватрушка з сиром в мультиварці
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Розтираємо цукор з яйцями і додаємо ваніль. Змішуємо масу з сиром і збиваємо міксером. Викладаємо в суміш митий родзинки, перемішуємо і відставляємо на деякий час.
Вершкове масло розтоплюємо, розмішуємо його цукром і виливаємо все в просіяне борошно з розпушувачем. Замішуємо тісто, не збираючи його в одне ціле, а навпаки раскрошив його. Чашу в мультиварці змащуємо шматочком вершкового масла і викладаємо в неї половину нашого розсипчастого тесту, так щоб повністю закрити дно. Поверх нього виливаємо масу з сиру, слідом покривши її залишилася крихтою тесту. Температуру в мультиварці виставляємо 180 градусів, а час 50 хвилин.
Царську ватрушку рекомендуємо їсти після повного його охолодження, запиваючи молоком, вприкуску з медом.
Рекомендуємо добрі рецепти
Царська ватрушка з сиром – рецепт
Любителі сирною випічки неодмінно оцінять рецепти, представлені далі. Пропонуємо спекти чудовий пиріг з пісочного тіста з неймовірною кількістю
Пісочний пиріг з ягодами
Найпопулярнішою домашньою випічкою можна назвати всілякі швидкі пироги і лідером серед величезної кількості варіантів є пісочний пиріг. Пропонуємо
Королевська ватрушка в мультиварці
Королевська ватрушка мало чим нагадує булочки з аналогічною назвою, хіба що начинкою з сиру, якій в цьому чудовому пирозі неймовірно багато.
Ватрушка з сиром – рецепт
Здавалося б, як можна здивувати звичайної ватрушкой? Але виявляється, є такі рецепти ватрушки, які точно приємно здивують і не залишаться без
Французька ватрушка - рецепт
Французька ватрушка - це пиріг з ніжною сирною начинкою, покритої шаром хрусткого тіста. За своїм виглядом вона відрізняється від випічки, до якої ми
Угорська ватрушка
Ватрушки - це смачні відкриті коржі з начинкою. Різновидів їх на сьогоднішній день досить багато: з сиром, повидлом, ягодами, королевська,