Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Царська ватрушка

Царська ватрушка

25-12-2015, 13:32
1 110
Царська ватрушка
Рецепт царської ватрушки є повною протилежністю рецептом звичайної. Вона готується з розсипчастого пісочного тіста і має вигляд пирога, між двома шарами якого лежить ніжна сирна маса. Давайте разом розглянемо, як приготувати таку незвичайну, але дуже смачну царську ватрушку.

Пиріг «Царська ватрушка з сиром


Інгредієнти:
Для тіста:

  • борошно – 470 г;

  • маргарин для випічки - 300 г;

  • ванільний цукор – 2 ч. ложки;

  • цукровий пісок – 120 г;

  • розпушувач – 1 пакет.


  • Для начинки:

  • сир – 800 г;

  • яйця курячі – 3 шт.;

  • цукровий пісок – 220 г;

  • ванільний цукор – 3 ч. ложки.


  • Приготування
    Сир для начинки краще протерти через сито, тоді він буде ніжніше і повітряніше. До нього вбиваємо яйця, висипаємо цукор, звичайний і ванільний. Добре все розмішуємо, поки маса не стане однорідною, і відставляємо її в бік.
    Просіваємо борошно в ємність і сюди ж починаємо натирати холодний маргарин, а щоб він не прилипав до тертці, постійно опускаємо його в борошно. Додаємо ванільний цукор, розпушувач і звичайний цукровий пісок. Перемішуємо всі інгредієнти для тіста так, щоб воно вийшло не одним зліпленим грудкою, а у вигляді раскрошенного пісочного печива. Тісто, трохи більше половини, викладаємо у змащену маргарином форму. Зверху розподіляємо сирну масу, яку покриваємо рештою тестом. В духовій шафі при температурі 190 градусів, випікаємо царську ватрушку. Готова вона буде через 40 хвилин, але не поспішайте діставати з форми, нехай постоїть 10 хвилин, а потім викладайте на блюдо.

    Царська ватрушка з сиром в мультиварці


    Інгредієнти:
    Для тіста:

  • борошно – 250 г;

  • вершкове масло – 160 г;

  • розпушувач – 15 ч. ложки;

  • цукор – 80 р.


  • Для начинки:

  • сир – 450 г;

  • ванілін – 1 пакет;

  • цукор – 150 г;

  • родзинки – 70 г;

  • яйця – 3 шт.


  • Приготування
    Розтираємо цукор з яйцями і додаємо ваніль. Змішуємо масу з сиром і збиваємо міксером. Викладаємо в
    Царська ватрушка
    суміш митий родзинки, перемішуємо і відставляємо на деякий час.
    Вершкове масло розтоплюємо, розмішуємо його цукром і виливаємо все в просіяне борошно з розпушувачем. Замішуємо тісто, не збираючи його в одне ціле, а навпаки раскрошив його. Чашу в мультиварці змащуємо шматочком вершкового масла і викладаємо в неї половину нашого розсипчастого тесту, так щоб повністю закрити дно. Поверх нього виливаємо масу з сиру, слідом покривши її залишилася крихтою тесту. Температуру в мультиварці виставляємо 180 градусів, а час 50 хвилин.
    Царську ватрушку рекомендуємо їсти після повного його охолодження, запиваючи молоком, вприкуску з медом.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Царська ватрушка з сиром – рецепт
    Царська ватрушка з сиром – рецепт
    Любителі сирною випічки неодмінно оцінять рецепти, представлені далі. Пропонуємо спекти чудовий пиріг з пісочного тіста з неймовірною кількістю
    Пісочний пиріг з ягодами
    Пісочний пиріг з ягодами
    Найпопулярнішою домашньою випічкою можна назвати всілякі швидкі пироги і лідером серед величезної кількості варіантів є пісочний пиріг. Пропонуємо
    Королевська ватрушка в мультиварці
    Королевська ватрушка в мультиварці
    Королевська ватрушка мало чим нагадує булочки з аналогічною назвою, хіба що начинкою з сиру, якій в цьому чудовому пирозі неймовірно багато.
    Ватрушка з сиром – рецепт
    Ватрушка з сиром – рецепт
    Здавалося б, як можна здивувати звичайної ватрушкой? Але виявляється, є такі рецепти ватрушки, які точно приємно здивують і не залишаться без
    Французька ватрушка - рецепт
    Французька ватрушка - рецепт
    Французька ватрушка - це пиріг з ніжною сирною начинкою, покритої шаром хрусткого тіста. За своїм виглядом вона відрізняється від випічки, до якої ми
    Угорська ватрушка
    Угорська ватрушка
    Ватрушки - це смачні відкриті коржі з начинкою. Різновидів їх на сьогоднішній день досить багато: з сиром, повидлом, ягодами, королевська,