Пісочний пиріг з ягодами
Ягоди – це ідеальний спосіб урізноманітнити смак солодкої випічки. Сьогодні ми пропонуємо вам спекти смачний пиріг з пісочного тіста з замороженими або свіжими ягодами. Приготувавши його, ви самі переконаєтеся наскільки гармонійно поєднання розсипчастого, солодкого тіста з такою чудовою соковитою начинкою.
Інгредієнти:
борошно – 380 г;
маргарин для випічки – 200 г;
цукор – 230 г;
яйця – 4 шт.;
ванілін – 1 пакет;
розпушувач – 1 пакет;
крохмаль – 15 ч. ложки;
заморожені ягоди ожини – 300 р.
Приготування
У просіяне борошно натираємо охолоджений маргарин і руками змішуємо ці два інгредієнти. Яйця, вбивши в будь-яку ємність, розтираємо з цукром і ваніллю. До борошна висипаємо розпушувач і виливаємо яєчну суміш. Замішуємо еластичне, не липнущее до рук пісочне тісто. Розділивши його навпіл, кладемо в пакетики і відправляємо одну частину в холодильну камеру, а іншу в морозильну. Через 45 хвилин, розкачуємо тісто з холодильника за розміром дека, який застеляємо пергаментом, змазаним розтопленим маргарином. З розморожених ягід зливаємо рідину і, пересипавши їх крохмалем з цукром, рівномірно викладаємо на тісто. Зверху ягоди посипаємо перетертим через тертку другим шматком підмороженого тіста і ставимо форму з пирогом в духовку, нагріту до 180 градусів, на 45 хвилин.
Інгредієнти:
борошно – 350 г;
масло вершкове – 160 г;
яйця – 5 шт.;
цукор – 270 г;
ванілін – 1 пакет;
вишня – 400-450 р.
Приготування
М'яке масло порубаємо ножем і змішаємо з борошном, додаємо 120 грам цукру, яєчні жовтки, відокремлені від білків, ванілін і замішуємо щільне тісто. Розкатаним товщиною в один сантиметр, викладаємо його у змащену вершковим маслом форму так, щоб краї тіста лежали на її боках, але за межі не виступали. Відокремлені від кісточки вишні рівномірно викладаємо на тісто. Випікаємо все в гарячій духовці (210 градусів) протягом 35 хвилин. Готовий, ще гарячий пиріг покриваємо збитою піною з решти білків і цукру ставимо знову, для підсихання заливки.
Інгредієнти:
цукор – 250 г;
борошно – 600 г;
маргарин – 180 г;
молоко – 5 ст. ложок;
яйця – 5 шт.;
розпушувач – 2 ч. ложки;
сир -350 г;
ягоди смородини – 400 р.
Приготування
Половину цукру розтираємо з трьома яйцями, додаємо розтоплений на плиті маргарин і молоко. У цю суміш просіваємо з розпушувачем борошно, замішуємо тісто. Розгорнувши його, викладаємо на промаслений пергамент, застелений у форму або сковороду. На тісто викладаємо ягоди смородини, а на них сир, який ми перед цим перетираємо з рештою яйцями і другою половиною цукру. Випікаємо пиріг в духовці 40 хвилин, розпеченій до 190 градусів.
Такі пироги дуже смачні, якщо їсти їх, запиваючи молоком.
Пісочний пиріг з замороженими ягодами
Інгредієнти:
Приготування
У просіяне борошно натираємо охолоджений маргарин і руками змішуємо ці два інгредієнти. Яйця, вбивши в будь-яку ємність, розтираємо з цукром і ваніллю. До борошна висипаємо розпушувач і виливаємо яєчну суміш. Замішуємо еластичне, не липнущее до рук пісочне тісто. Розділивши його навпіл, кладемо в пакетики і відправляємо одну частину в холодильну камеру, а іншу в морозильну. Через 45 хвилин, розкачуємо тісто з холодильника за розміром дека, який застеляємо пергаментом, змазаним розтопленим маргарином. З розморожених ягід зливаємо рідину і, пересипавши їх крохмалем з цукром, рівномірно викладаємо на тісто. Зверху ягоди посипаємо перетертим через тертку другим шматком підмороженого тіста і ставимо форму з пирогом в духовку, нагріту до 180 градусів, на 45 хвилин.
Відкритий пиріг з ягодами з пісочного тіста
Інгредієнти:
Приготування
М'яке масло порубаємо ножем і змішаємо з борошном, додаємо 120 грам цукру, яєчні жовтки, відокремлені від білків, ванілін і замішуємо щільне тісто. Розкатаним товщиною в один сантиметр, викладаємо його у змащену вершковим маслом форму так, щоб краї тіста лежали на її боках, але за межі не виступали. Відокремлені від кісточки вишні рівномірно викладаємо на тісто. Випікаємо все в гарячій духовці (210 градусів) протягом 35 хвилин. Готовий, ще гарячий пиріг покриваємо збитою піною з решти білків і цукру ставимо знову, для підсихання заливки.
Пісочний пиріг з сиром та ягодами
Інгредієнти:
Приготування
Половину цукру розтираємо з трьома яйцями, додаємо розтоплений на плиті маргарин і молоко. У цю суміш просіваємо з розпушувачем борошно, замішуємо тісто. Розгорнувши його, викладаємо на промаслений пергамент, застелений у форму або сковороду. На тісто викладаємо ягоди смородини, а на них сир, який ми перед цим перетираємо з рештою яйцями і другою половиною цукру. Випікаємо пиріг в духовці 40 хвилин, розпеченій до 190 градусів.
Такі пироги дуже смачні, якщо їсти їх, запиваючи молоком.
Рекомендуємо добрі рецепти
Пиріг з брусницею з пісочного тіста - рецепт
Пироги, приготовані на основі з пісочного тіста хороші тим, що наповнити їх можна абсолютно різноманітною начинкою. Один з таких варіантів
Пиріг з замороженої вишнею
Ідеальна начинка для пирога – соковиті ягоди і фрукти. Особливо хороша вишня. Вона володіє достатньою солодкістю в поєднанні з приємною кислинкою.
Пиріг з замороженої смородини
Приготований вами пиріг з замороженої смородини нікого не залишить байдужим. Поєднання м'якої і ніжної основи пирога з кисленькой ягодою залишає
Пиріг з ягодами - рецепт
Пиріг з ягодами - чудовий десерт, який можна подати, як на святковий стіл, так і до чашки чаю в недільний день. Пропонуємо вашій увазі кілька
Пісочний пиріг з варенням
Пісочний пиріг з варенням - дивовижне ласощі до чаю або кави для вечірніх посиденьок в колі сім'ї. А зробити його досить просто, і в цьому вам
Пісочний пиріг з сиром
Пісочний пиріг - це дивовижне ласощі до чаю в колі сім'ї. Його готують з різними фруктами, ягодами, з варенням, джемом. І сьогодні ми підкажемо вам