Пиріг з замороженої вишнею
З-за терпкого, своєрідного, кисло-солодкого смаку вишню вважають одним з найкращих інгредієнтів для приготування тортів і десертів, вареників і пирогів. А щоб насолоджуватися стравами з ягодами круглий рік, достатньо їх заморозити. Причому заморожені вишні плоди також корисні, як і свіжі.
Пиріг з замороженими вишнями з легкістю може замінити святковий торт, завдяки своєму ефектному вигляду.
Для приготування цього чудового десерту можна використовувати будь-тісто, а кількість начинки для пирога з замороженої вишні залежить від ваших смакових пристрастей.
Інгредієнти:
Для тіста:
борошно – 300 г;
сметана – 125 г;
цукровий пісок – 60 г;
розпушувач – 7 г;
маргарин вершковий або масло – 125 г;
яйця – 2 шт.;
сіль;
Для начинки:
вишня заморожена – 300 г;
крохмаль картопляний – 2 ст. ложки;
яйця – 1 шт.;
сметана – 100 г;
цукровий пісок – 75 г;
ванілін – 2 р.
Приготування
З'єднуємо розм'якшений вершковий маргарин або масло, сметану і цукор і ретельно перемішуємо. Потім поступово додаючи просіяне пшеничне борошно, замішуємо м'яке, трохи липнущее до рук тісто. Розподіляємо тісто в рознімної формі по дну і формуємо не дуже високі бортики. Верх тіста присипаємо однією ложкою крохмалю, викладаємо розморожені і злегка віджаті вишні і присипаємо рівномірно залишилися крохмалем.
Для заливки змішуємо і збиваємо молоко, сметану, яйце, ванілін і цукор і заливаємо отриманою масою наші вишні. Ставимо форму з пирогом в духову шафу, попередньо нагрітий до 180 градусів на тридцять п'ять-сорок хвилин.
Готовий пиріг повністю добре охолоджуємо і тільки тоді виймаємо з форми на блюдо.
Інгредієнти:
вишня заморожена – 300 г;
борошно – 100 г;
м'яке вершкове масло – 50 г;
цукор – 125 г;
розпушувач – 6 г;
ванільний цукор – 1 пакет;
яйця – 1 шт.;
цукрова пудра.
Приготування
Розтираємо м'яке вершкове масло з ванільним цукром і 70 грамів цукрового піску. Потім перемішуючи до однорідності, додаємо яйце і борошно з розпушувачем. Викладаємо тісто у промазану вершковим маслом форму, розрівнюємо і розподіляємо зверху розморожені і злегка віджаті вишні. Потім посипаємо зверху цукром і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку приблизно на сорок хвилин. Свіжоспеченому пирога даємо добре охолонути, і тільки тепер викладаємо на блюдо, посипаємо цукровою пудрою і подаємо до столу.
Інгредієнти:
вишня заморожена – 300 г;
маргарин – 100 г;
борошно – 250-300 г;
сметана або йогурт – 200 г;
цукор – 125 г;
сода харчова – 1/2 ч. ложки;
ванільний цукор – 1 пакет;
яйця – 2 шт.;
цукрова пудра.
Приготування
Гарненько збиваємо яйця з цукровим піском і ванільним цукром. Потім додаємо сметану або йогурт, харчову гашене соду, розтоплений маргарин і перемішуємо. Тепер потроху підсипаючи просіяне борошно, замішуємо тісто консистенції як густа сметана. Якщо використовувати сметану борошна потрібно 250 грам, якщо ж ви вирішите приготувати пиріг на йогурті або замініть його кефіром, то при замісі муки піде близько 300 грам.
Коли тісто буде готове, викладаємо половину в промазану чашу мультиварки, зверху розподіляємо частина розморожених і віджатих вишень, потім викладаємо тісто і знову притапливаем ягоди. Випікаємо пиріг в режимі «Випічка» протягом однієї години. Ще гарячий пиріг акуратно виймаємо з чаші, остуджуємо і присипаємо цукровою пудрою.
Пиріг з замороженими вишнями з легкістю може замінити святковий торт, завдяки своєму ефектному вигляду.
Для приготування цього чудового десерту можна використовувати будь-тісто, а кількість начинки для пирога з замороженої вишні залежить від ваших смакових пристрастей.
Відкритий пісочний пиріг з замороженої вишнею
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
З'єднуємо розм'якшений вершковий маргарин або масло, сметану і цукор і ретельно перемішуємо. Потім поступово додаючи просіяне пшеничне борошно, замішуємо м'яке, трохи липнущее до рук тісто. Розподіляємо тісто в рознімної формі по дну і формуємо не дуже високі бортики. Верх тіста присипаємо однією ложкою крохмалю, викладаємо розморожені і злегка віджаті вишні і присипаємо рівномірно залишилися крохмалем.
Для заливки змішуємо і збиваємо молоко, сметану, яйце, ванілін і цукор і заливаємо отриманою масою наші вишні. Ставимо форму з пирогом в духову шафу, попередньо нагрітий до 180 градусів на тридцять п'ять-сорок хвилин.
Готовий пиріг повністю добре охолоджуємо і тільки тоді виймаємо з форми на блюдо.
Швидкий пиріг з замороженої вишнею
Інгредієнти:
Приготування
Розтираємо м'яке вершкове масло з ванільним цукром і 70 грамів цукрового піску. Потім перемішуючи до однорідності, додаємо яйце і борошно з розпушувачем. Викладаємо тісто у промазану вершковим маслом форму, розрівнюємо і розподіляємо зверху розморожені і злегка віджаті вишні. Потім посипаємо зверху цукром і відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку приблизно на сорок хвилин. Свіжоспеченому пирога даємо добре охолонути, і тільки тепер викладаємо на блюдо, посипаємо цукровою пудрою і подаємо до столу.
Пиріг з замороженої вишнею в мультиварці
Інгредієнти:
Приготування
Гарненько збиваємо яйця з цукровим піском і ванільним цукром. Потім додаємо сметану або йогурт, харчову гашене соду, розтоплений маргарин і перемішуємо. Тепер потроху підсипаючи просіяне борошно, замішуємо тісто консистенції як густа сметана. Якщо використовувати сметану борошна потрібно 250 грам, якщо ж ви вирішите приготувати пиріг на йогурті або замініть його кефіром, то при замісі муки піде близько 300 грам.
Коли тісто буде готове, викладаємо половину в промазану чашу мультиварки, зверху розподіляємо частина розморожених і віджатих вишень, потім викладаємо тісто і знову притапливаем ягоди. Випікаємо пиріг в режимі «Випічка» протягом однієї години. Ще гарячий пиріг акуратно виймаємо з чаші, остуджуємо і присипаємо цукровою пудрою.
Рекомендуємо добрі рецепти
Пиріг з вишнею - рецепт
Що може бути смачніше домашнього пирога з вишнями, особливо влітку. Пишний, м'який і ароматний. З холодним компотом або гарячим чаєм така випічка
Пиріг з черешнею
У сезон черешні пропонуємо приготувати ароматний пиріг з цією улюбленою ягодою. Черешню для пирога краще брати велику, солодку і стиглу, тоді і
Рецепт пирога з вишнями з пісочного тіста
У цьому пирозі ідеальне поєднання солодкого пісочного тіста і кисленькой вишні, але, якщо ви все-таки любите солодку начинку, то можна до вишні
Пиріг з замороженої смородини
Приготований вами пиріг з замороженої смородини нікого не залишить байдужим. Поєднання м'якої і ніжної основи пирога з кисленькой ягодою залишає
Листковий пиріг з вишнею
Найшвидший варіант пирога - десерт з готового листкового тіста. Начинку можна вибрати будь-яку, але ми розповімо про солодкому варіанті - пиріг з
Пісочний пиріг з вишнею
Ще один різновид вишневого пирога - пісочний. Готується він дуже просто, швидко, і не вимагає великих кулінарних талантів. Для його випікання вам