Добрі рецепти, огляди, корисні та цікаві статті!
» » Пиріг з черешнею

Пиріг з черешнею

5-07-2015, 20:36
709
Пиріг з черешнею
Для пирога з черешнею підійде будь-яке тісто, будь-то дріжджове, листкове , пісочне або навіть швидке на кефірі. Кількість цукру в ягоду необхідно додавати, залежно від її солодощі та зрілості. Підбираючи зацікавив вас рецепт пирога з черешнею, треба знати, що при тривалій термічній обробці черешня трохи втрачає свої смакові характеристики і стає прісною. Саме тому, багато кондитери воліють швидке приготування цього десерту на кефірі або сметані або готують пиріг з черешні і шоколаду, щоб надати пікантності.
Любителям ще більш соковитою і ніжною випічки, рекомендуємо при створенні пирога з черешнею використовувати сир .

Пиріг з черешнею і сиром


Інгредієнти:
Для тіста:

  • борошно – 220 г;

  • сир – 160 г;

  • цукровий пісок – 75 г;

  • розпушувач – 32 м;

  • молоко – 70 г;

  • яйця – 2 шт.;

  • сіль;


  • Для начинки:

  • черешня – 400 г;

  • сир – 220 г;

  • яйця – 3 шт.;

  • сметана – 60 г;

  • манна крупа – 30 г;

  • цукровий пісок – 125 г;

  • цукрова пудра.


  • Приготування
    У сир додаємо молоко, яйця, цукор і перемішуємо. Потім всипаємо з'єднану з сухим розпушувачем і сіллю пшеничне борошно і замішуємо м'яке тісто. Розкачуємо його до товщини, необхідної для укладання у форму з бортиками висотою приблизно чотири сантиметри. Відправляємо форму з тестом в розігріту до 180 градусів духовку на десять хвилин, Потім дістаємо з духовки, викладаємо на дно попередньо промиту і обсушену черешню з віддаленими (за бажанням) кісточками, заливаємо сумішшю отриманої шляхом ретельного змішування всіх інгредієнтів для начинки і знову поміщаємо в духовку вже на сорок хвилин.
    Готовий пиріг охолодити, присипаємо пудрою і подаємо до столу.

    Пиріг з черешнею на кефірі


    Інгредієнти:

  • черешня – 500 г;

  • борошно – 300 г;

  • кефір – 200 г;

  • цукор – 200 г;

  • розпушувач – 12 м;

  • вершкове масло – 125 г;

  • яйця – 1 шт.;

  • ванілін.
  • Пиріг з черешнею


    Приготування
    Розм'якшене вершкове масло збиваємо з цукром, додаємо яйця, кефір, ванілін і борошно з розпушувачем і гарненько перемішуємо до однорідного стану. У форму, промазану маслом, викладаємо половину тіста, зверху розподіляємо попередньо вимиту, обсушену і відокремлену від кісточок черешню, покриваємо, рівномірно розподіляючи, рештою тіста і відправляємо в нагріту до 180 градусів духовку приблизно на п'ятдесят хвилин. Готовність перевіряємо дерев'яною паличкою.
    Готовий ароматний і смачний пиріг охолоджуємо, посипаємо цукровою пудрою і подаємо до столу.
    Рекомендуємо добрі рецепти
    Пиріг з вишнею - рецепт
    Пиріг з вишнею - рецепт
    Що може бути смачніше домашнього пирога з вишнями, особливо влітку. Пишний, м'який і ароматний. З холодним компотом або гарячим чаєм така випічка
    Відкритий пиріг з вишнею
    Відкритий пиріг з вишнею
    Солодкість тіста й легка кислинка вишневої начинки настільки добре поєднуються один з одним, що вже більше нічого не треба для повноти смаку.
    Пиріг з замороженої вишнею
    Пиріг з замороженої вишнею
    Ідеальна начинка для пирога – соковиті ягоди і фрукти. Особливо хороша вишня. Вона володіє достатньою солодкістю в поєднанні з приємною кислинкою.
    Пісочний пиріг з варенням
    Пісочний пиріг з варенням
    Пісочний пиріг з варенням - дивовижне ласощі до чаю або кави для вечірніх посиденьок в колі сім'ї. А зробити його досить просто, і в цьому вам
    Клафуті з черешнею
    Клафуті з черешнею
    Клафуті - це страва французької кухні, яке готується з фруктів. Їх кладуть на дно форми і заливають рідким яєчним тестом, а потім запікають у