Відкритий пиріг з вишнею
Здавалося б, що може бути простіше, ніж приготувати класичний відкритий пиріг з вишнею: розкотив пласт готового пісочного тіста , виклав вишні в сиропі поверх, і запікай, дотримуючись інструкції. Ми ж підемо далі і запропонуємо вам два оригінальних рецепта, один з них стане подобою чізкейку , а інший – аналогом класичного пісочного ласощі, але на дріжджовій основі.
Інгредієнти:
Для тіста:
борошно - 290 г;
цукор - 35 г;
яєчний жовток - 1 шт.;
молоко - 150 мл;
вершкове масло - 25 г;
свіжі дріжджі - 20 г;
мигдальна борошно - 35 р.
Для начинки:
вишні в сиропі (без кісточок) - 650 г;
цукор - 15 г;
крохмаль - 10 г;
кіршвассер - 15 мл
Для глазурі:
жовток одного яйця;
молоко - 15 мл;
цукор - 5 р.
Приготування
Розчиняємо цукор в теплому молоці разом з дріжджами, залишаємо останні активізуватися, а самі розтоплюємо масло і пропускаємо борошно через сито. Додаємо борошно, масло і яйце в дріжджовий розчин, вимішуємо тісто до гладкості, а після, залишаємо відпочити на півтори години.
Зливаємо сироп з консервованих вишень. У частині сиропу розвести крохмаль, а залишок підігріваємо. Додаємо цукор, крохмальний розчин у гарячий сироп, чекаємо, поки той стане густіше, а потім кладемо вишні і вливаємо кірш.
Розкачуємо і вирізаємо з тіста диск, діаметр якого достатній для того, щоб покрити дно і стінки обраної форми. Викладаємо поверх начинку і декоруємо її візерунками з тіста на свій розсуд: можете зупинитися на класичному плетінні «кліткою», а можете покрити начинку фігурками.
З'єднуємо інгредієнти для глазурі і покриваємо ними відкритий дріжджовий пиріг з вишнею перед відправкою в духовку. Випікатися ласощі має півгодини при 200 градусах.
Інгредієнти:
готове пісочне тісто;
яйця - 3 шт.;
цукор - 60 г;
сметана - 210 мл;
ванільна паста - 5 мл;
заморожені вишні (без кісточок) - 2 ст.
Приготування
Розкачуємо пісочне тісто і вистилаємо їм форму. Ставимо основу в духовку при 200 градусах хвилин на 12 щоб схопилася рум'янцем. Самі ж поки розморожуємо вишні і готуємо елементарно просту сметанную заливку для пирога, що включає в себе саму сметану, а також ваніль, цукор і яйця. Коли основа готова, заливаємо її сметаною, поверх розкладаємо ягідки і повертаємо відкритий пиріг з замороженої вишнею в духову шафу, але вже остиглий до 175 градусів, на півгодини.
Відкритий пиріг з вишнею з дріжджового тіста
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Для глазурі:
Приготування
Розчиняємо цукор в теплому молоці разом з дріжджами, залишаємо останні активізуватися, а самі розтоплюємо масло і пропускаємо борошно через сито. Додаємо борошно, масло і яйце в дріжджовий розчин, вимішуємо тісто до гладкості, а після, залишаємо відпочити на півтори години.
Зливаємо сироп з консервованих вишень. У частині сиропу розвести крохмаль, а залишок підігріваємо. Додаємо цукор, крохмальний розчин у гарячий сироп, чекаємо, поки той стане густіше, а потім кладемо вишні і вливаємо кірш.
Розкачуємо і вирізаємо з тіста диск, діаметр якого достатній для того, щоб покрити дно і стінки обраної форми. Викладаємо поверх начинку і декоруємо її візерунками з тіста на свій розсуд: можете зупинитися на класичному плетінні «кліткою», а можете покрити начинку фігурками.
З'єднуємо інгредієнти для глазурі і покриваємо ними відкритий дріжджовий пиріг з вишнею перед відправкою в духовку. Випікатися ласощі має півгодини при 200 градусах.
Відкритий пиріг з вишнями та сметаною
Інгредієнти:
Приготування
Розкачуємо пісочне тісто і вистилаємо їм форму. Ставимо основу в духовку при 200 градусах хвилин на 12 щоб схопилася рум'янцем. Самі ж поки розморожуємо вишні і готуємо елементарно просту сметанную заливку для пирога, що включає в себе саму сметану, а також ваніль, цукор і яйця. Коли основа готова, заливаємо її сметаною, поверх розкладаємо ягідки і повертаємо відкритий пиріг з замороженої вишнею в духову шафу, але вже остиглий до 175 градусів, на півгодини.
Рекомендуємо добрі рецепти
Віденський пиріг з вишнею
Ніжний ягідний пиріг, який готується дуже просто і з доступних продуктів. Тим більше влітку, коли можна частіше балувати своїх рідних цій чудовій
Пиріг з вишнею та сметанною заливкою
Пирогов з вишнею безліч. І кожен раз випічка буде абсолютно різною, не схожою на попередній рецепт. Загальне тільки одне — соковита і ароматна вишня,
Пиріг з вишнею з листкового тіста
Пиріг з вишнею за цим рецептом приготувати зможе кожен. Для того, щоб спекти його, вам знадобиться мінімум вільного часу та інгредієнтів. Побалуйте
Рецепт пирога з вишнями з пісочного тіста
У цьому пирозі ідеальне поєднання солодкого пісочного тіста і кисленькой вишні, але, якщо ви все-таки любите солодку начинку, то можна до вишні
Листковий пиріг з вишнею
Найшвидший варіант пирога - десерт з готового листкового тіста. Начинку можна вибрати будь-яку, але ми розповімо про солодкому варіанті - пиріг з