Віденський пиріг з вишнею
Віденський пиріг – образну назву для всіх вишневих пирогів на повітряній бисквитном тісті. У своєму класичному виконанні цей десерт досить мінімалістичний: білий бісквіт , ягоди, трохи мигдалевих пелюсток, але ніхто не заважає піти далі і урізноманітнити ласощі на свій лад. Сьогодні будемо готувати віденський пиріг з вишнею.
Інгредієнти:
вишня (без кісточок) - 480 г;
ванільний йогурт - 155 мл;
яйця - 3 шт.;
цукровий пісок - 180 г;
соняшникова або ріпакова олія - 290 мл;
борошно - 425 г;
розпушувач - 7 г;
мигдальні пелюстки - 45 р.
Приготування
Цей пиріг готується так швидко, що за той час, поки духовка розігрівається до 175 градусів, ви цілком встигнете зробити тісто. Як і для звичайного бісквіта, збиваємо яйця, ваніль і цукор в білу повітряну масу. До неї вливаємо йогурт і масло, знову збиваємо.
З'єднуємо борошно з розпушувачем, пересипаємо суху суміш рідких інгредієнтів. Отримане тісто переливаємо в 20-см форму і довершаем очищеної від кісточок вишнею.
Віденський пиріг з вишнею готується близько години, але через 30 хвилин запікання його поверхню необхідно посипати мигдалевими пелюстками.
Інгредієнти:
вишня (без кісточок) - 480 г;
мигдальна борошно - 85 м;
пшеничне борошно - 115 г;
какао-порошок - 45 г;
яйця - 3 шт.;
мед або сироп - 130 г;
рослинне масло - 55 мл;
чорний шоколад - 140 г;
молоко - 100 мл
Приготування
Змішайте сухі складові разом. Яєчні жовтки збийте з сиропом і маслом, обережно влийте в суміш молоко і розтоплений шоколад. З'єднайте рідини з сухими інгредієнтами, а в готове тісто введіть піну з яєчних білків. Перелийте тісто у форму і посипте вишнею. Пиріг повинен провести 40 хвилин в розігрітій до 175 градусів духовці.
Віденський пиріг з вишнею можна зробити в мультиварці, готувати його слід годину на «Випікання».
Інгредієнти:
пісочне тісто - 320 г;
сир - 85 м;
крем-сир - 85 м;
мед - 70 г;
вишня - 340 г;
мигдальні пелюстки - 40 р.
Приготування
Розкачайте тісто і викладіть його в основу обраної форми, після чого запікайте при 190 градусах до зарум'янювання. Збийте сир з медом і крем-сиром, отриману суміш нанести поверх пісочного коржа і прикрасьте все половинками вишень (без кісточок) з мигдалевими пелюстками. Дайте пирогу охолонути в холодильнику перед нарізкою інакше начинка може розтектися.
Віденський пиріг з вишнею – рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Цей пиріг готується так швидко, що за той час, поки духовка розігрівається до 175 градусів, ви цілком встигнете зробити тісто. Як і для звичайного бісквіта, збиваємо яйця, ваніль і цукор в білу повітряну масу. До неї вливаємо йогурт і масло, знову збиваємо.
З'єднуємо борошно з розпушувачем, пересипаємо суху суміш рідких інгредієнтів. Отримане тісто переливаємо в 20-см форму і довершаем очищеної від кісточок вишнею.
Віденський пиріг з вишнею готується близько години, але через 30 хвилин запікання його поверхню необхідно посипати мигдалевими пелюстками.
Шоколадний віденський вишневий пиріг рецепт
Інгредієнти:
Приготування
Змішайте сухі складові разом. Яєчні жовтки збийте з сиропом і маслом, обережно влийте в суміш молоко і розтоплений шоколад. З'єднайте рідини з сухими інгредієнтами, а в готове тісто введіть піну з яєчних білків. Перелийте тісто у форму і посипте вишнею. Пиріг повинен провести 40 хвилин в розігрітій до 175 градусів духовці.
Віденський пиріг з вишнею можна зробити в мультиварці, готувати його слід годину на «Випікання».
Рецепт віденського пирога з вишнями і сиром
Інгредієнти:
Приготування
Розкачайте тісто і викладіть його в основу обраної форми, після чого запікайте при 190 градусах до зарум'янювання. Збийте сир з медом і крем-сиром, отриману суміш нанести поверх пісочного коржа і прикрасьте все половинками вишень (без кісточок) з мигдалевими пелюстками. Дайте пирогу охолонути в холодильнику перед нарізкою інакше начинка може розтектися.
Рекомендуємо добрі рецепти
Випічка з вишнею
Достаток рецептів випічки з вишнею вражає своєю різноманітністю. Перш за все, це всілякі пироги. Причому з однаковим успіхом виходять російські
Пиріг з вишнею - рецепт
Що може бути смачніше домашнього пирога з вишнями, особливо влітку. Пишний, м'який і ароматний. З холодним компотом або гарячим чаєм така випічка
Пиріг з вишнею та сметанною заливкою
Пирогов з вишнею безліч. І кожен раз випічка буде абсолютно різною, не схожою на попередній рецепт. Загальне тільки одне — соковита і ароматна вишня,
Шоколадний пиріг з вишнею
Серед любителів солодкої випічки великою популярністю заслужено користуються пироги. Вони прості в приготуванні і є відмінним десертом, який може
Пиріг з вишнею в мультиварці
В міру солодке тісто просто ідеально поєднується з кислинкою соковитих вишень. Готується такий пиріг дуже легко, з продуктів, які знайдуться в
Пісочний пиріг з вишнею
Ще один різновид вишневого пирога - пісочний. Готується він дуже просто, швидко, і не вимагає великих кулінарних талантів. Для його випікання вам