Рецепт пирога з вишнями з пісочного тіста
Пиріг з вишнею з пісочного тіста – неймовірно смачна і чудово ароматна випічка, яка наповнить ваш будинок затишком і збере всіх домочадців за сімейним чаюванням. Пропонуємо вам кілька цікавих рецептів приготування цього запашного ласощі.
Інгредієнти:
вишня заморожена без кісточок – 350 г;
ванільний порошок;
масло вершкове – 150 г;
яйце – 2 шт.;
цукор – 160 г;
борошно – 370 г;
сода харчова – 1 ч. ложка.
Приготування
Для приготування смачного пирога з замороженої вишнею, замісимо спочатку пісочне тісто. У миску розбиваємо яйця, додаємо цукор і гарненько розтираємо все виделкою. Потім кладемо розм'якшене вершкове масло і кидаємо за смаком ванілін і щіпку харчової соди, погашену яблучним оцтом або свіжовичавленим лимонним соком. Поступово всипаємо борошно, а потім замішуємо еластичне тісто. Поділяємо його на 2 нерівні частини і меншу загорнути в харчову плівочку і прибираємо в морозильну камеру. Більшу частину рівномірно розподіляємо у формі для випічки. Вишню заздалегідь розморожуємо, зливаємо з неї рідину, віджимаємо і висипаємо на тісто. Тепер дістаємо заморожений шматочок і натираємо його на ягоди на крупній тертці. Відправляємо в духовку і запікаємо 15 хвилин, поки тертий пиріг з вишнею з пісочного тіста не підрум'яниться.
Інгредієнти:
Для тіста:
масло вершкове – 70 г;
ванілін;
цукор – 100 г;
яйце – 1 шт.;
борошно – 150 г;
розпушувач – 1 ч. ложка;
масло рослинне – 1 ст. ложка.
Для начинки:
заморожена вишня – 250 г;
цукор – 3 ст. ложки.
Приготування
Розтоплене вершкове масло викладаємо в глибоку миску і перетираємо з цукром, використовуючи вилку. В окрему тарілочку розбиваємо яйце, гарненько збиваємо його міксером і виливаємо в масло. Додаємо трохи розпушувача, всипаємо борошно і кидаємо за смаком цукор і ванілін. Замішуємо однорідне тісто. Форму для запікання промазуємо маслом, рівномірно розподіляємо по всій поверхні тісто і прибираємо його в холодильник на півгодини або на 15 хвилин у морозилку. У подмерзшего тіста формуємо невисокі бортики. Вишню розморожуємо заздалегідь і обережно зливаємо всю рідину. Викладаємо ягоду поверх тіста, присипаємо цукром і відправляємо пиріг в гарячу духовку приблизно на 50 хвилин. Готове ласощі трохи охолоджуємо і негайно подаємо до столу.
Рецепт пирога з вишнями з пісочного тіста
Інгредієнти:
Приготування
Для приготування смачного пирога з замороженої вишнею, замісимо спочатку пісочне тісто. У миску розбиваємо яйця, додаємо цукор і гарненько розтираємо все виделкою. Потім кладемо розм'якшене вершкове масло і кидаємо за смаком ванілін і щіпку харчової соди, погашену яблучним оцтом або свіжовичавленим лимонним соком. Поступово всипаємо борошно, а потім замішуємо еластичне тісто. Поділяємо його на 2 нерівні частини і меншу загорнути в харчову плівочку і прибираємо в морозильну камеру. Більшу частину рівномірно розподіляємо у формі для випічки. Вишню заздалегідь розморожуємо, зливаємо з неї рідину, віджимаємо і висипаємо на тісто. Тепер дістаємо заморожений шматочок і натираємо його на ягоди на крупній тертці. Відправляємо в духовку і запікаємо 15 хвилин, поки тертий пиріг з вишнею з пісочного тіста не підрум'яниться.
Відкритий пиріг з вишнею з пісочного тіста
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Розтоплене вершкове масло викладаємо в глибоку миску і перетираємо з цукром, використовуючи вилку. В окрему тарілочку розбиваємо яйце, гарненько збиваємо його міксером і виливаємо в масло. Додаємо трохи розпушувача, всипаємо борошно і кидаємо за смаком цукор і ванілін. Замішуємо однорідне тісто. Форму для запікання промазуємо маслом, рівномірно розподіляємо по всій поверхні тісто і прибираємо його в холодильник на півгодини або на 15 хвилин у морозилку. У подмерзшего тіста формуємо невисокі бортики. Вишню розморожуємо заздалегідь і обережно зливаємо всю рідину. Викладаємо ягоду поверх тіста, присипаємо цукром і відправляємо пиріг в гарячу духовку приблизно на 50 хвилин. Готове ласощі трохи охолоджуємо і негайно подаємо до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти
Тертий пиріг з пісочного тіста з варенням
Пропонуємо поринути в недалеке минуле і згадати один із самих смачних і відомих рецептів. Сьогодні будемо пекти тертий пиріг з пісочного тіста з
Пиріг з замороженої вишнею
Ідеальна начинка для пирога – соковиті ягоди і фрукти. Особливо хороша вишня. Вона володіє достатньою солодкістю в поєднанні з приємною кислинкою.
Пиріг з вишнею на швидку руку
Вишневий пиріг — прикрасить будь-який стіл. В домашню випічку господиня завжди вкладає душу. Іноді бувають такі ситуації, коли гості приходять
Пиріг з вишнею з листкового тіста
Пиріг з вишнею за цим рецептом приготувати зможе кожен. Для того, щоб спекти його, вам знадобиться мінімум вільного часу та інгредієнтів. Побалуйте
Пісочний пиріг з вишнею
Ще один різновид вишневого пирога - пісочний. Готується він дуже просто, швидко, і не вимагає великих кулінарних талантів. Для його випікання вам
Пісочний пиріг з варенням
Пісочний пиріг з варенням - дивовижне ласощі до чаю або кави для вечірніх посиденьок в колі сім'ї. А зробити його досить просто, і в цьому вам