Пиріг з вишнею на швидку руку
Солодка випічка завжди була справжньою прикрасою будь-якого столу. У магазинах, звичайно, представлений великий вибір різноманітних солодощів, але блюдо, приготоване своїми руками, виходить набагато смачніше. Іноді бувають непередбачувані ситуації, коли гості приходять несподівано, тому ми розповімо вам, як приготувати смачний пиріг з вишнею на швидку руку і не потрапити в халепу.
Інгредієнти:
Для тіста:
масло вершкове – 50 г;
яйце – 2 шт.;
цукор – 3 ст. ложки;
борошно – 150 р.
Для начинки:
сир – 200 г;
вишня заморожена – 200 г;
цукор – 4 ст. ложки.
Приготування
Отже, для швидкого приготування пирога з вишнями підготуємо спочатку тісто. Розм'якшене вершкове масло розтираємо з цукровим піском. Потім вводимо яйця, підсипаємо борошно і вимішуємо тісто. Перекладаємо його в форму, розподіляємо по дну і ліпимо невеликі бортики. Далі готуємо крем: до сиру додаємо цукровий пісок і розтираємо. З розмороженої вишні обережно зливаємо всю рідину і злегка віджимаємо ягоду руками. У форму з тестом викладаємо вишню, посипаємо зверху цукром і розподіляємо крем, акуратно розрівнюючи його ложкою. Відправляємо відкритий пиріг з вишнею в гарячу духовку і запікаємо приблизно 50 хвилин.
Інгредієнти:
яйце – 3 шт.;
цукор – 150 г;
ванілін – за смаком;
сметана – 200 г;
сода харчова – 1 ч. ложка;
оцет столовий – 1 ч. ложка;
борошно – 250 г;
картопляний крохмаль – 1 ст. ложка;
свіжа вишня без кісточок – 200 г;
шоколад молочний – для прикраси.
Приготування
Духовку запалюємо заздалегідь і нагріваємо до 200 градусів. У чашку розбиваємо яйця, додаємо цукор і кидаємо ванілін. Збиваємо все міксером на високій швидкості, поки маса не почне біліти. Потім кладемо сметанку і кидаємо соду, гашену оцтом. Далі порціями всипаємо просіяне борошно і вводимо крохмаль. Плавними рухами вимішуємо однорідне тісто і виливаємо його у форму для випічки, змащену маслом. Зверху розкладаємо вишню без кісточок і відправляємо пиріг в гарячу духовку приблизно на 35 хвилин. Коли верх і боки випічки красиво зарум'яняться, акуратно дістаємо пиріг і залишаємо остигати. Не гаючи часу, розтоплюємо на водяній бані молочний шоколад, розламавши його попередньо на невеликі шматочки. Отриманою сумішшю змащуємо за бажанням верх пирога за допомогою чайної ложки і подаємо страву до столу.
Рецепт пирога з сиром та вишнями
Інгредієнти:
Для тіста:
Для начинки:
Приготування
Отже, для швидкого приготування пирога з вишнями підготуємо спочатку тісто. Розм'якшене вершкове масло розтираємо з цукровим піском. Потім вводимо яйця, підсипаємо борошно і вимішуємо тісто. Перекладаємо його в форму, розподіляємо по дну і ліпимо невеликі бортики. Далі готуємо крем: до сиру додаємо цукровий пісок і розтираємо. З розмороженої вишні обережно зливаємо всю рідину і злегка віджимаємо ягоду руками. У форму з тестом викладаємо вишню, посипаємо зверху цукром і розподіляємо крем, акуратно розрівнюючи його ложкою. Відправляємо відкритий пиріг з вишнею в гарячу духовку і запікаємо приблизно 50 хвилин.
Пиріг з вишнею на сметані
Інгредієнти:
Приготування
Духовку запалюємо заздалегідь і нагріваємо до 200 градусів. У чашку розбиваємо яйця, додаємо цукор і кидаємо ванілін. Збиваємо все міксером на високій швидкості, поки маса не почне біліти. Потім кладемо сметанку і кидаємо соду, гашену оцтом. Далі порціями всипаємо просіяне борошно і вводимо крохмаль. Плавними рухами вимішуємо однорідне тісто і виливаємо його у форму для випічки, змащену маслом. Зверху розкладаємо вишню без кісточок і відправляємо пиріг в гарячу духовку приблизно на 35 хвилин. Коли верх і боки випічки красиво зарум'яняться, акуратно дістаємо пиріг і залишаємо остигати. Не гаючи часу, розтоплюємо на водяній бані молочний шоколад, розламавши його попередньо на невеликі шматочки. Отриманою сумішшю змащуємо за бажанням верх пирога за допомогою чайної ложки і подаємо страву до столу.
Рекомендуємо добрі рецепти
Пиріг з вишнею - рецепт
Що може бути смачніше домашнього пирога з вишнями, особливо влітку. Пишний, м'який і ароматний. З холодним компотом або гарячим чаєм така випічка
Пиріг з замороженої вишнею
Ідеальна начинка для пирога – соковиті ягоди і фрукти. Особливо хороша вишня. Вона володіє достатньою солодкістю в поєднанні з приємною кислинкою.
Рецепт пирога з вишнями з пісочного тіста
У цьому пирозі ідеальне поєднання солодкого пісочного тіста і кисленькой вишні, але, якщо ви все-таки любите солодку начинку, то можна до вишні
Сирний пиріг з вишнею
З сиру можна приготувати багато різних страв. Дуже смачними виходять десерти - особливо якщо доповнити їх сезонними ягодами і фруктами. Спробуйте
Пісочний пиріг з вишнею
Ще один різновид вишневого пирога - пісочний. Готується він дуже просто, швидко, і не вимагає великих кулінарних талантів. Для його випікання вам
Пиріг на молоці
Пиріг - це просте і смачне блюдо. Його можна готувати на воді, кефірі, сметані, а також на молоці. Ось про останньому варіанті створення солодких